Srůsty ve vejcovodech - odstranění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
29.2.16 14:10

Já už teda jedno dítě mám. Sestiletou krásnou holčičku, kterou jsem počala přirozeně hned na první pokus. Ale pak po třech letech kdy jsme se snažili o sourozence nám to najednou neslo.Pak mi po různých vyšetřeních až při té lps zjistili příčinu neplodnosti. Je mi 32 takže jsme se víceméně rychle rozhodli pro IVF. Zrovna jedu z kontroly ;) Asi jde o to se jen rozhodnout a navštívit centrum asistovane reprodukce. U mne díky diagnóze to šlo jako po másle, což pokud ti nedopadne dobře lps bude asi stejné. Ale držím palce ať se v tvém případě zadaří a do IVF vůbec nemusíte jít ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.2.16 19:00

@esprit1 děkuju moc za podporu :hug: a taky ti moc přeju, ať se to podaří :) já pořád hledám nějaký alternativy, co by mohli pomoct, zase si říkám, že po tom zákroku bude tělo třeba náchylnější k otěhotnění :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
29.2.16 19:03
@Ďáblouš píše:
@esprit1 děkuju moc za podporu :hug: a taky ti moc přeju, ať se to podaří :) já pořád hledám nějaký alternativy, co by mohli pomoct, zase si říkám, že po tom zákroku bude tělo třeba náchylnější k otěhotnění :)

Bude, vrhnete se na to hned, nez se ty srusty zase obnovi. Necekejte zadne 3 mesice, jak nekdo doporucuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
29.2.16 19:07

@Cuddy S tím počítáme, že s postele nevylezem :D Snad to k něčemu bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.3.16 12:18
@Cuddy píše:
Bude, vrhnete se na to hned, nez se ty srusty zase obnovi. Necekejte zadne 3 mesice, jak nekdo doporucuje.

Já ti nevím. V tomhle ja dam spíš na doktory než na názory holek tady z emimina. Říkám si, že doktoři vi nejlip, proč ta doporučení ohledne abstinence dávají (např. možné riziko zanesení infekce, hojení ran po poškození dělohy při lps a následné špatně vyvíjející se těhotenství a jiné..). Ale samozřejmě je na každé z nás, jak to vyhodnotime a budeme brát případné následky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30919
2.3.16 12:56

@esprit1 Tak kdyby doktori v tech radach byli jednotni, tak ok. Ale zrovna v tomto kolik lekaru, tolik nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
349
3.3.16 07:17

Ahoj, čau :) tak se hlásím po operaci, nechápu, jak to může někdo tak zvládat, že už večer chodí po špitále. Já se sotva plazím a ještě ke všemu mi protíká drén vyvedenej z břicha :D no otřesný :D už chci být hlavně doma, třeba už se mi zítra poštěstí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
5.8.16 15:31

@Cuddy omlouvám se, že vstupuji do diskuze, ale asi máte pravdu, v dubnu jsem podstoupila obnovení funkce vejcovodů po sterilizaci, pravý vejcovod byl zcela průchodný při propuštění z nemocnice, doporučeno 3 měsíce se nepokoušet a přijít na kontrolu, můj gynekolog zase řekl, když viděl že mám dominantní folikul, aby jsme to spíše zkoušeli hned, že není na co čekat a ted už vím, že měl pravdu. Protože jsem byla ted na kontrole a oba vejcovody srostli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí