IVf

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
611
7.8.09 10:24

IVf

Ahoj všem.Jsem tu poprvé a chtěla bych se zeptat.Jsem pátý den po ET.Hodně mě začíná bolet v kříži-po chvíli to poleví a po ránu bolí i prsa,ale během dne to trochu ustane.Může to něco znamenat? Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
7.8.09 12:32

Ahoj Marti :-)

Muze to znamenat „cokoliv“ …
Tyto priznaky pocituji holky,kdyz jim ET dopadlo a pocituji takove priznaky i kdyz to NEdopadlo…

Myslim,ze je zbytecne se pozorovat..PTZ ja se citila pokazde trochu jinak a nikdy to nic neznamenalo.

kazdopadne ti preji hodne pevne nervy a HLAVNE // !!!!!

Pá J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.8.09 14:41

Jíňa

Vím,že pozorování je k ničemu.Mám za sebou už dvě IVF a dvě mimoděložní těh.Říkám si do třetice všeho dobrého i zlého.Takže hlavu vzhůru a změnit myšlenky.Díky Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
7.8.09 17:40

marťanko -může to znamenat všechno možné i nic :roll: , hlavní, je, že embryjka u tebe chtějí zůstat, i když si blbě vybraly místo, teď už nemají úniku! (tedy pokud jsi bez tub :wink: )
Znám holčinu, která měla přirozeně mimoděložní, pak u prvního IVF a druhé IVF se podařilo :D

tak hodně štěstí !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
7.8.09 23:41

Borisce.Ano jsem bez tub.Říkám si taky,že není kam utéct.Kontr.je až 19.8-to je nar.mé babičky,tak snad donese štěstí.
1 IVF bylo bez úspěchu
2 IVF mimoděložně
přirozená cesta-taky mimoděložně
3 IVF uvidíme 19.8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.7.12 14:45

Ahojte kocky,
Chystala som sa na IVF v Gennet Praha, ale uz som tehotna. Doma mam 2 nepouzite neotvorene balicky gonal f 900pen a jeden otvoreny ale nepouzity balicek Menopuru na 10 pouziti. Od pondelka som na tyzden v Cechach ( inak zijem v Nemecku), ak by mala niektora zaujem rada ich predam. lieky sme kupovali ako samoplatci.
Pekny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
17.11.21 09:07

Ahoj Holky, je tu některá která měla problém s vejcovody a třeba ji je i vzali? A těhotná pouze mohla být skrz ivf. Ne zjistili špatný vejcovody měla jsem velký zanet a byli plne vody tak mi doporučuji pouze ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.11.21 21:15

@Katulina77 ahoj, ono už jinou šanci než IVF nemáš :(, prostě bez nich to přirozeně nejde. Ale není to žádná tragédie ;) šance pořád je.

Já jsem začla docházet do centra, protože se nám nedařilo x let druhé dítě, až tam mě zjistili neprůchodnost, musela jsem na laparoskopii, nakonec mi jeden odebrali a druhý „profoukly“. V sobotu jsem byla na svém prvním ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
18.11.21 07:37

@Andrea88888 já vím tak já jedno dítě už přirozeně mám teď se snažíme o druhé ivf jsem už podstoupila akorát se nezjistilo, že mám špatné ty vejcovody a díky zánětu zamkli vajíčko. Tak teď říkají když jsem bez zánětu, že by se ivf mohlo zadarit uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí