Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Spineni i krvaceni po IVF je uplne bezny, ale ducha na testu uz bych teda zase cekala - ikdyz semtam se najde nekdo, komu naskoci // az pozdeji. jestli beres leky, tak je jeste nevysazuj.
Ja mela IVF jen jedno, ale mam zname s 8 i 9 IVF.
@Jajvy spojení nemusi nic znamenat. Pokud je spineni horší závolej si do caru a možná ti zvednout dávku. Já mam za sebou 5× IVF a pokaždé jsem spinila a na pokaždé jsem spojení obrecela ale zavolala do caru a ti my zvedli dávku utrogestanu. Poslední pokus i pres spojení vyšel. Test slabě pozitivní po 14dnech po zavedení dvou 3dennich embrijek. Drz se jsou to nervy.
9 IVF mam za sebou. 3 jsou uplne v norme. Mate genetiku, trombofilni mutace, imuno a co beres?
Bohuzel to na tehotenstvi s tebou moc nevypada. Zajdi si jako samoplatce na krevni test HCG a budes mit jasno. Tehotenskym testum moc neverim - zkusenosti s nimi mam az moc.
Anonym. Nemusi kazdy vedet kolik mam za sebou ivf
Tak 14 dni od OPU to sice jeste neni ztracene, ale nadeje uz moc velka neni. Nechala bych si nabrat krev a do te doby leky nevysazovala.
Plnych stimulaci mam za sebou 6 plus dve minimalky a obavam se, ze nasledky to nechalo. Zpetne videno - pro prvni dite to za to stoji, to me je po ctvrte stimulaci, marny pokusy o druhy uz bych si ted odpustila.
Mne se zda, ze testujes příliš brzo. Já mela za sebou 5 inseminaci a 2 transfery a nic a pak jsem si řekla, ze si dam pauzu, v ni jsem dělala vše, co neslo během umelyho a otěhotněla jsem přirozené. A v tom měsíci jsem hnědé spinila přesně v termínu mých menzes, jen to spineni sláblo a neslo do krvácení. A měsíc před tehu jsem mela diagnostickou hysteroskopii a asi me profoukli nebo že bych byla jenom poprvé v životě uvolněna?
@Jajvy mne se takhle po IVF ms spustila asi 12den. Ale nevzdavej to
drzim palce ![]()
Na tom testu co jsem delala rano se udelal malinky duch, ale po limitu.Byl to Mamatest, beztak falesny. Nevite nekdo nac se bere Vasopirin? beru tohle a prednison.Ten Vasopirin nechapu ani po precteni prib. letaku.
@Jajvy Ahoj, 11.den po ET by už měl být na testu alespoň duch, i když tobě vkládali 3denní, já měla 5ti denní embryjko a 12.den po Et jsem šla na krev, ale měla jsem pozitivní testy a krev mi těhu jen potvrdila. Záleží kdy ti řekli v caru že máš jít na krev…ale určo do výsledků krve léky nevysazuj, kdyžtak zavolej do caru a domluv se s nima.
@Jajvy Příbalový leták nečti. Zkus tt cleare blue digitální s těhu týdnama-jsou sice dražší, ale zase nemusíš luštit zda tam dušík je nebo není…a nebo od Dr.maxe, ty jsou dobrý
Holky, na tom testu z rana se objevil po limitu mini duch, nicmene mirne krvacim a poboliva me bricho. Vcera jeste na testu nebylo nic.Mam testnout jete zitra nebo je to haji?
Testni nebo si skoc na krev. Nevzdavej to. 3denni bývají bojovnici.
@Jajvy Test zkus zítra, třeba to krvácení je jak se zakousává do sliznice, dokud nekrvácích moc a nejdou z tebe kousky sliznice, tak je to dobré
@jalisca ahojky jsem.na tom stejně jako ty taky 12 den se mi spustila ms nemam bolesti 3 dny jsem mela spineni hnede a dneska lrvacenu jsem 12 dmj po ivf asi to nevyšlo si myslim. zitra jdu na krevuměle ![]()
Ahoj.Jsem 11 den po ET a rano jsem zjistila ze spinim, coz je asi nastupujici mestruace ze? je mi hrozne.Na testu neni ano naznak ducha. Zavedeli mi 3 denni embryo. Myslite ze je jeste mala sance ze to vyjde? clovek doufa do posledni chvile, znate to. Mrazacky nemame.Tak pujdem jeste do tretiho a necham si dat 2 embrya. Trosku se bojim zdravotnich nadledku, vlastne do sebe budu pichat hormony uz po treti. Kolilkrat jste podstoupily IVF vy? myslim kolikrat jste si pichaly injekce, nepocitam jen embryotransfer mrazacku. Dekuji