IVF - asi nevyšlo

Jajvy
3.3.15 07:45

IVF-asi nevyslo

Ahoj.Jsem 11 den po ET a rano jsem zjistila ze spinim, coz je asi nastupujici mestruace ze? je mi hrozne.Na testu neni ano naznak ducha. Zavedeli mi 3 denni embryo. Myslite ze je jeste mala sance ze to vyjde? clovek doufa do posledni chvile, znate to. Mrazacky nemame.Tak pujdem jeste do tretiho a necham si dat 2 embrya. Trosku se bojim zdravotnich nadledku, vlastne do sebe budu pichat hormony uz po treti. Kolilkrat jste podstoupily IVF vy? myslim kolikrat jste si pichaly injekce, nepocitam jen embryotransfer mrazacku. Dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
3.3.15 07:49

@Jajvy špinění nemusí znamenat vůbec nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
3.3.15 07:54

Spineni i krvaceni po IVF je uplne bezny, ale ducha na testu uz bych teda zase cekala - ikdyz semtam se najde nekdo, komu naskoci // az pozdeji. jestli beres leky, tak je jeste nevysazuj.

Ja mela IVF jen jedno, ale mam zname s 8 i 9 IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
887
3.3.15 07:59

@Jajvy spojení nemusi nic znamenat. Pokud je spineni horší závolej si do caru a možná ti zvednout dávku. Já mam za sebou 5× IVF a pokaždé jsem spinila a na pokaždé jsem spojení obrecela ale zavolala do caru a ti my zvedli dávku utrogestanu. Poslední pokus i pres spojení vyšel. Test slabě pozitivní po 14dnech po zavedení dvou 3dennich embrijek. Drz se jsou to nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.15 08:03

9 IVF mam za sebou. 3 jsou uplne v norme. Mate genetiku, trombofilni mutace, imuno a co beres?
Bohuzel to na tehotenstvi s tebou moc nevypada. Zajdi si jako samoplatce na krevni test HCG a budes mit jasno. Tehotenskym testum moc neverim - zkusenosti s nimi mam az moc.
Anonym. Nemusi kazdy vedet kolik mam za sebou ivf

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.15 08:21

Tak 14 dni od OPU to sice jeste neni ztracene, ale nadeje uz moc velka neni. Nechala bych si nabrat krev a do te doby leky nevysazovala.
Plnych stimulaci mam za sebou 6 plus dve minimalky a obavam se, ze nasledky to nechalo. Zpetne videno - pro prvni dite to za to stoji, to me je po ctvrte stimulaci, marny pokusy o druhy uz bych si ted odpustila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.3.15 08:25

Mne se zda, ze testujes příliš brzo. Já mela za sebou 5 inseminaci a 2 transfery a nic a pak jsem si řekla, ze si dam pauzu, v ni jsem dělala vše, co neslo během umelyho a otěhotněla jsem přirozené. A v tom měsíci jsem hnědé spinila přesně v termínu mých menzes, jen to spineni sláblo a neslo do krvácení. A měsíc před tehu jsem mela diagnostickou hysteroskopii a asi me profoukli nebo že bych byla jenom poprvé v životě uvolněna?

• Citovat
  • Upravit
6727
3.3.15 08:28

@Jajvy mne se takhle po IVF ms spustila asi 12den. Ale nevzdavej to :hug: drzim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajvy
3.3.15 09:43

Na tom testu co jsem delala rano se udelal malinky duch, ale po limitu.Byl to Mamatest, beztak falesny. Nevite nekdo nac se bere Vasopirin? beru tohle a prednison.Ten Vasopirin nechapu ani po precteni prib. letaku.

• Citovat
  • Upravit
2601
3.3.15 09:44

@Jajvy Ahoj, 11.den po ET by už měl být na testu alespoň duch, i když tobě vkládali 3denní, já měla 5ti denní embryjko a 12.den po Et jsem šla na krev, ale měla jsem pozitivní testy a krev mi těhu jen potvrdila. Záleží kdy ti řekli v caru že máš jít na krev…ale určo do výsledků krve léky nevysazuj, kdyžtak zavolej do caru a domluv se s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
3.3.15 09:45

@Jajvy Příbalový leták nečti. Zkus tt cleare blue digitální s těhu týdnama-jsou sice dražší, ale zase nemusíš luštit zda tam dušík je nebo není…a nebo od Dr.maxe, ty jsou dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jajvy
3.3.15 12:59

Holky, na tom testu z rana se objevil po limitu mini duch, nicmene mirne krvacim a poboliva me bricho. Vcera jeste na testu nebylo nic.Mam testnout jete zitra nebo je to haji?

• Citovat
  • Upravit
887
3.3.15 13:14

Testni nebo si skoc na krev. Nevzdavej to. 3denni bývají bojovnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2601
3.3.15 13:22

@Jajvy Test zkus zítra, třeba to krvácení je jak se zakousává do sliznice, dokud nekrvácích moc a nejdou z tebe kousky sliznice, tak je to dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.3.20 13:50

@jalisca ahojky jsem.na tom stejně jako ty taky 12 den se mi spustila ms nemam bolesti 3 dny jsem mela spineni hnede a dneska lrvacenu jsem 12 dmj po ivf asi to nevyšlo si myslim. zitra jdu na krevuměle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí