IVF červenec 2024

422
21.6.24 13:12

IVF červenec 2024

Ahoj,
zakládám vlákno pro všechny, které v červenci čeká IVF cyklus, abychom mohli sdílet své zkušenosti. U mě to bude druhý IVF cyklus, v prvním zbyla po genetice dvě embrya, KET byl v únoru a v březnu, oba neúspěšné. Nyní přidáváme ještě metodu MFSS na selekci spermií a doufám, že budou lepší výsledky - měli jsme 18 oplodněných vajíček, ale jenom 3 embrya šla na genetiku. Druhý cyklus bychom měli začínat na začátku července.
A co vy, je tu někdo další, koho to čeká? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
1.7.24 11:48

Ahoj, promin, reakce do spatne skupinky.. neceka me IVF ale prvni KET :srdce: drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.7.24 10:15

Ahojky, přidávám se ☺️ jsem v průběhu stimulace 2.IVF, tentokrát zkoušíme dlouhý protokol. Na OPU bych měla jít nejspíš 8.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.7.24 10:21

@Kruberka ahoj, tak to jsme na tom úplně stejně :-) taky to vypadá, že v pondělí budu na OPU, jak ti je a kolik máš folikul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.7.24 10:24

Jee, no tak to budeme mít hezky stejně, doufám, že se sejdeme i v porodnici :D ;)
Už se na OPU těším, přijdu si jak nosná slípka :lol: cítím břicho o dost víc než při 1.IVF.
Přesný počet folikulů nevím, ale vypadá to slibně, rostou prý rovnoměrně. Poprvé jsem na stimulaci Gonalem reagovala cystou a byla špatná kvalita vajíček. Teď to snad bude lepší. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.7.24 10:30

Ja byla včera -6DC na ultrazvuku a viděla 17 folikul, trosku me vydesilo, ze jich je tolik, protože při prvním cyklu jich v tuhle dobu videla 12 a odebrala na konci 19… Tak se bojim aby jich zas nebylo moc nekvalitnich :-( poprve Puregon, teď Rekovelle. Na jakou kliniku chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.7.24 10:35

Já mám také Rekovelle a ještě Decapeptyl 👍 poprvé jsme byli v IVF Cube v Praze, nyní Natalart v Plzni. Byli jsme tam i na imunologii a genetice, tak jsme rovnou v budově zůstali 😁 měli jsme z toho pocit, že nám konečně taky na něco přišli. V Cube mi imuno po tom neúspěchu ani nechtěli dělat :nevim: nakonec byl zjištěn antifosfolipidovy syndrom a protilátky na placentu. Beru teď ještě Prednison a Godasal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.7.24 10:40

Tak super, teď nám to oběma musí vyjít! 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
3.7.24 10:43

Kam docházíte vy a našli u vás nějaké překážky proč to nejde? Doufám, že teď už bude zdárný konec. Poprvé to vyšlo také při ET ale bylo z toho ZT a revize dělohy…bohužel. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.7.24 10:56
@Kruberka píše: Více

Já chodím do Gennetu v Praze, primarne tam chodíme, protože mám dědičnou nemoc, takže potřebujeme genetiku embryí. V prvním IVF byly dva KETy a ani jedno se nechytlo, ted k tomu budeme přidávat kortikoidy protože imunologie zjistila nejakoy autoimunitni problém..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.7.24 11:53

Ještě že tyhle metody existují a člověk se pak může vyhnout těm genetickým anomáliím :think: My jsme si nechali genetiku také vyšetřit, našli mi, že jsem zdravý přenašeč cystické fibrózy a nějakého albinismu, manžel je naštěstí zdravý, takže i naše děti nejspíš budou „pouze“ zdravými přenašeči, což je asi dobrý vědět :nevim:
byla jsem dnes na kontrole, je tam cca 13 oocytů, jeden vaječník jich má víc, jeden min, prý je to normální :) a 8.7. OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
4.7.24 12:16

@Kruberka jj určitě je to dobré minimálně vědět:-) tam by pak mohl být problém, pokud by si našli partnera, který je taky přenašečem, ne?

To je hezký počet :-) jak jsou veliké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.7.24 12:37

Přesně tak 👍 Říkal, že kolem 16-17mm. Tentokrát si budu pichat i místo jedné Ovitrelle dvě. :think: to bude těžký vydržet se neotestovat takovou dobu🤣 Ty jdeš na to taky teda v pondělí? Nebo kdy máš ještě kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
4.7.24 12:43

@Kruberka kontrolu mám ještě v sobotu, tak až tam se dozvím, jestli potvrdí to pondělí. Já pak na transfer kvůli genetice nejdu, tak mi ovitrell nevadí, ale chápu, ze to bude dlouhé čekání:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.7.24 19:44

Ahoj, já se také přidávám. :mavam: Aktuálně stimuluji na 2. cyklus v Clayo Clinic. Z minulého cyklu v Gennetu mam za sebou ZT v 8tt a biochemko. OPU mám v sobotu ráno. ET máme otevřený podle OHSS a část embryí budeme posílat na genetiku. Držím všem všechny palce, který mam! :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.