IVF, Estrofem a menstruace?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1857
13.11.08 13:58

IVF, Estrofem a menstruace?

Zdravím a připojuji dotaz:
Máte některá zkušenost IVF + užívání Estrofemu. Přišla menstruace i při užívání Estrofemu, nebo až po jeho vysazení? Jsem 16.den po ET, a TT negativní, menstruace taky ne…Děkuji za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
13.11.08 14:52

Ahoj bylinko, tady je tvoje podvědomí. V žádném případě by estrouš a ztrouše neudrželi sliznici, kdybys nebyla v jináči. V každém případě jsi těhna jak brno a zítřejší kontrola tě o tom přesvědčí !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.11.08 15:01

sid dekuji svemu podvedomi za duveru, ale nejaka zkusenost precejen nebude? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.11.16 15:43

Dobry den, mam uplne stejny dotaz jako zakladatelka.. nemate nekdo zkusenosti? Jsem cnes 15.den po ket, hatchujici blastocysta po pgs, sliznice byla ukazkova, vysetreni vsechny ok.. a dnes dva testy pepino negativni. Ale ze bych to mela dostat vubec necitim. Tak nejal jsem cekala ze tehu budu, mela jsem ten pocit proste..a nic.. Termin ms jsem mela v nedeli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.11.16 15:46

@Denis11 a na krevním testu jsi nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.11.16 15:53

@markyj ne nebyla. Ja jak jsem byla rano zklamana tak jsem zavolala do caru ze na krev ani konzultaci nepujdu protoze je to zbytecny, protoze uz zadnej dalsi pokus nemame. Ale ted jsem cetla, ze nekdo taky nemel pozitivni test a presto tehu byl tak premyslim jestli taky nejsem ten pripad.. Ale zajimalo by me po jak dlouhy dobe po vysazeni utrouse a estrofermu to muzu dostat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
7.11.16 15:58

@Denis11 já jsem většinou dostala ms do 3-4 dnů po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
7.11.16 16:01

@markyj ok tak pockam a uvidim. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
7.11.16 20:37

Pokud jsi po IVF, tak by jsi měla léky vysadit až po testech z krve! Mě pořád opakovali, abych nevysazovala léky dříve. Falešně negativní testy jsou poměrně časté, takže neházej flintu do žita. Léky bereš, protože tělo po IVF reaguje jinak než při běžném těhotenství a po vysazení léků můžeš dostat menzes i když budeš těhotná. Už jsi do toho investovala dost času, nervů a peněz, tak by jsi ten test snad mohla ještě dát. Pak si budeš nadávat, jestli jsi to nezkazila!

• Citovat
  • Upravit
5411
7.11.16 20:51

@Janli asi mas pravdu..zitra tam radeji zajedu a aspon budu vedet definitivne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
8.11.16 01:26

@Denis11 Tak moc držím palce :kytka:!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová