inseminace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
13.11.08 09:45

inseminace

:( Ahoj holky,já se snažím o miminko s přítelem už dva a půl roku a pořád nic.Podstoupili jseme už snad všechna vyšetřeni a jsme oba v pořádku doktorka mi tedy doporučila inseminaci.Chci se vás zeptat jestli máte s tím některá skušenost a můžete mi napsat jak to probíhá a jestli je to bolestiví.Tak zatim pa a doufám že se mi někdo ozve :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
VERONIKA
13.11.08 10:00

Já mám s IUI zkušenosti!
Vůbec to nebolí, je to jako běžná prohlídka u gandr. jen s tím rozdílem, že ti přes děložní čípek zavedou hadičkou sperma!

Jestli se chceš dozvědět víc tak ti dám pár odkazů na diskuse tady na emiminu nebo i na odborný článek!

• Citovat
  • Upravit
483
13.11.08 10:01

Ahoj,
Nejdříve tě musí stimulovat léky, potom dostaneš injekci pregnyl, za 36 hodin jdeš na inseminaci. Probíhá to tak, že musíte jít oba tam kde to dělají ( u nás v nemocnici ), muž jde do kabinky kde mu dají kelímek, ten naplněn spermiemi odevzdá a může jít domu. Chvíli to trvá než to pročistí a nechají ty nejlepší. Pak dostaneš zkumavku s těmi pročištěnými a jdeš ke gynekologovi který ti to injekcí zavede dovnitř. Moc příjemné to není.
No a pak čekáš jestli se to podařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.11.08 10:10
  • Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.11.08 10:39

inseminace

Holky moc děkuju aspon jste mě trošku uklidnili jsem už s toho dost psichycky vyčerpaná.Někde jsem totiš četla že to hodně bolí tak jsem se bála

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
13.11.08 10:54

Trošku jste mě uklidnili když jsem šla asi před 3měsícema na HSG vyšetření tak mi sestřička i doktorka říkala že to nic ení a že to nebolí ale byla to taková bolest že kdybych měla sílu tak jim tam uteču museli mi to vstřikovat 4krát protože doktorce se to vždycky vyklouzlo stalo se vám to taky :?

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
13.11.08 13:10

Já když jsem byla na HSG tak to byla hrůza hrůzoucí, ale dalo se to přežít - po vyšetření jsem se zvedla a odkráčela sama, nechtěla jsem ani zůstat v nemocnici tak mě cca za 2 hoďky pustili domů - naštěstí jsem ani nekrvácela ani nic!

Inseminace je úplná pohodička, já jsem byla 3× a vůbec NIKDY mě to nebolelo!!!!! Fakt je to otázka cca 5 min. a to je i možná moc!
Opravdu to nebolí a nic to není, určitě je to lepší než IVF! Tady na diskusi je i holčina co otěhotněla na 6IUI a už má doma krásnou holčičku, ta by ti mohla povyprávět!!!

Chodíš do CARu a kam?

• Citovat
  • Upravit
483
13.11.08 13:33

co je to to HSG vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.11.08 13:54

Adri - to se dělá místo laparoskopie!
Je to vyšetření průchodnosti vejcovodů a vaječníků pod rentgenem! Vstříknou do tebe kontrastní látku a pod rentgenem se dívají jestli ta látka „protéká“ až k vaječníkům nebo do nich (to nevím)!

• Citovat
  • Upravit
483
13.11.08 14:46

Aha, díky Veru za objasnění. Musí to být nepříjemné!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
13.11.08 16:40

No není to nic moc, ale je to určitě lepší než laparoskopie a hlavně je to otázka dopoledne! Já jsem na laparku nešla kvůli malému, protože ho nemám kam dát, kdybych byla v nemocnici!

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.11.08 12:54

inseminace

Díky moc já byla teprve 1 v gennetu a to na konzultaci.První den MS.jsem tam měla zalolat ale dostala jsem teplotu a mam špatnou krev tak to musim nechat až na příští měsíc jinak je to v Liberci strašně mě štve jak se to pořád oddaluje a nic není tak jak bi jsem si přála dva a půl roku je už dlouho a tímhle se to ještě oddálí. :cry:

• Citovat
  • Upravit
Monika Neshodova
18.12.11 17:19

Ahoj holky,mě čeká druhá Inseminace.První nám bohužel nevyšla.Jaké máte zkušenosti.

• Citovat
  • Upravit
3
18.12.12 14:04

Ahojky holky,

včera jsem měla první inseminaci tak doufáme s přítelem že to konečně výjde. Bohužel tomu moc nevěříme a to z důvodu, že na tom nejsem zdravotně nějak dobře. Mám totiž zvýšenou hladinu prolaktinu, což je hormon, který brání ovulaci, dále poruchu štítné žlázy, která se také hodně podílí na ovulaci a potom ještě zvýšenou hladinu CA125 což jsou cysty na vaječníkách. Tak nám prosím držte palce. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.1.13 14:51

Ahojte holky, tak nám ta první nevyšla. 14.1.2013 jdu znovu. Ach jo, všechny kamarádky jsou v naději a já stále nic.. já se snad nikdy nedočkám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová