Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, zdravím všechny co věří že horoskopy ovlivňují v určité míře povahu člověka a chtěla bych si vyměnit zkušenosti s těmi co mají doma Berana. My máme doma 2,5 letého tvrdohlavého paličáka ![]()
Ahoj,
já mám doma berany dva, svou maminku a manžela. A pokud vše dobře dopadne, v bříšku mám beránka třetího.
Manža je fakt typickej, tvrdohlavej, automaticky v opozici, málokdy umí uznat chybu, omluvit se za ní moc nezvládá. Mamča je přeci jen ženská, tak to není tak markantní. Když jsem si spočítala, že mimčo bude taky beránek, tak mě vomejvalo ![]()
Musím se přiznat, že horoskopy jako takové moc nesleduju, ale charakteristika beranů na ně sedí perfektně.
Myslím, že na berany zabírá, když se hraje na city, příkazy a tak jsou k ničemu, spíš dát najevo své emoce k něčemu, co chceš. Ale zase ne moc. Je to s nima zkrátka těžký.
ahoj také se připojuji mám doma 18ti měsíčního beránka ![]()
JInak jsem obklopena docela dost lidmi v tomto znamení -)
Já se taky připojuji… Já, manžel i dcera jsme berani a musím přiznat, že při dohadech to někdy zaskřípá, ale jinak jsem šťastná rodinka ![]()
Syn je beránek a občas Beran s velkým B, umí dát svou tvrdohlavost dost najevo, ještě, že má tátu Lva krále zvířat
takže musí poslouchat. ![]()
Prej beránka
Já mám teda doma Berana tvrdohlavýho víc než já (jsem Lvice). Takže už teď je to u nás docela na palici.
Mimochodem manžel je taky Lev.
Ahoj,
taky máme doma Beránka, zatím to tedy je beránek-zatím půlroční-ale jsem zvědavá, jaké to bude za rok
![]()
A to dalšího broučka bych chtěla taky beránka-býka
![]()
(manžel je Kozoroh a já mezi nima Panna
)
ahoj já sem taky beran a syn taky, každej svojí hlavu, ale ted se to ještě dá je malinkej, horší je to s dcerou je to býk, takže stojíme věčně proti sobě, já jí neustoupím a to je pro ní fakt jak červenej hadr
jinak je to OK, nesmí jít (pro ní) o něco důležitého, jinak je to fakt „zápas“ ![]()
Ahoj. Mám Beranici starší dceru a Berana psa a tchána. Věřím, že na horoskopech něco bude, tedy ne na těch každodenních z novin - dnes potkáte životní lásku a vyhrajete milion ve Sportce
U mě, mé rodiny a kamarádů ty charakteristiky fakt sedí, dokonce když jsem s někým začínala chodit, tak jsem si ho nejdřív „proklepla“, jaký podle horoskopu asi je a jak se k sobě hodíme …
Hezký den, Baghira
U nás je tedy taky veselo, nejenže syn je beran, manžel je býk a já lvice. To potom každý to chce po svém. Včera jsme byli na procházce, syn si něco vymyslí a trvá na tom, manžel se na něj zlobí a mě štvou oba ![]()
Dnes ráno Ondra skákal po posteli a vše sílou mi skočil hlavou přímo na zuby, on řekl jen „au“ a nic, a mě bolí zuby ještě teď. Má tu hlavu prostě beraní ![]()
Máte někdo tip jak takovému malému paličákovi vymluvit to co si právě umane?
Taky se přidám do klubu
já jsem beran z první dekády, dcera z druhé dekády a myslím, že jsme ukázkový případy, teda já na rozdíl od dcery nemusím být ve všem první, což ona ano a jak to nejde, tak se děsně vzteká, tvrdohlavé jsme obě, ale řekla bych, že obě taky hodně citlivé
A jak na berany? hlavně trpělivě
sama pokud o něčem nejsem přesvědčená, tak to neudělám, forma příkazu na mě sice funguje, ale až od určitého věku a hlavně už vím, že některé věci člověk musí dělat, ikdyž nechce (třeba chodit do práce)
u dcerky to ještě bude na dlouho. Nejdřív je prosba, pak vysvětlování proč, pak začínám pěnit a zvyšuju hlas a pak počítám do tří a lupnu přes zadek … často jak začnu počítat, tak u dvou už jde dělat co má, ví, že by dostala, tak se celá „nafoukne“ jak je uražená, ale jde
celá já, když jsem byla malá
Pocházím z „rohaté“ rodiny, dvojče beranice, sestra býk, rodiče kozoroh a býk (na rozhraní s blížencem), děda býk, babičky: kozoroh a lev. Teď mám manžela býka a dceru berana
takže mě to každodenní „trkání“ už přijde normální ![]()
jo a kdo má chvilku čas a chuť, tak doporučuju:
http://wwwbrno.cz/numerologie
My budeme skvělá rodinka…Já jsem býk, přítel lev a miminko by mělo být beran
To je kombinace co?