Mladé maminky kolem 20 let

• Fotoalbum (411)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Pellullinka
3.10.08 21:59

Mladé maminky, kolem 20ti let

Zdravím všechny těhulky a chtěla bych se zeptat jestli je tady nějaká těhulka, které je okolo 19 let nebo jsem tady takový kuře jediná???

Příspěvek upraven 12.11.09 v 11:03

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
551
4.10.08 13:50

Ahoj, já už jsem krapet starší, ale prvního klučinu jsem tak čekala v 19ti, plánovaně, narodil se mi v čerstvých 20ti, letos mi bude 23 a klučiny už mám dva, tak ti chci jen popřát štěstí a hlavně ať je mímísek zdravej! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.10.08 15:37

Vas holky obdivuju - kolem 20 jsem byla takovy tele nevyboureny :-)))

Jeste vic obdivuju, ze je nekdo ve 20 schopny vysilovat, ze neotehotni na povel, coz nemyslim na Vas..

• Citovat
  • Upravit
Pellullinka
4.10.08 21:35

Jsem ráda, že nejsem jedinej exot…já miminko moc chci a strašně se na něj těším…
Už jednou sem v 17tt potratila a tak mám malinko strach, ale nějak vnitřně vím, že tentokrát bude všechno v pořádku…
Jen mám trochu strach z reakce okolí, ne že by mi na tom záleželo, ale přece jenom je to dost nepříjemné, když se na tebe někdo dívá a říká si, že si mladá, blbá a určitě ani nevíš s kým to máš…
A mě všichni říkají, že vypadám tak na 16, což je ještě lepší

• Citovat
  • Upravit
551
6.10.08 12:03

Z okolí si nic nedělej, to fakt nemá smysl, já to poslouchám dodnes. Ani jednou jsem svýho rozhodnutí nelitovala, o miminko jsme se snažily a mít dvě je pro mě něco úžasnýho… A lidi ať mi vlezou na záda… Až jednou budou mý vrstevníci teprv rodit děti, já už budu mít děti odrostlé :-) A já razím heslo, lepší být maldá babička než stará matka :wink:
Už jsem taky potratila, bohužel mě to potkalo 3krát… Neboj se, hoď starosti za hlavu, vím, že to jde těžko, já se u kluků bála i těšit, říkala jsem si, že tomu uvěřím až je budu mít v náručí… Co se má stát se prostě stane.
Ta se drž a ničeho se neboj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
6.10.08 12:28

Ahoj holky, to je super, že je založená diskuze pro mladý maminky. :lol: Já jsem první dceru porodila v necelých 20ti letech, teď je mi 22 a čekáme druhou holčičku. No a reakce okolí…tak nějak jsou mi celkem ukradený, každýmu je po tom velký H!!! :lol: :wink:
A přesně, jak psala Popilio - až budou moji vrstevníci rodit a řešit děti, tak já si budu užívat, že naše děti jsou už samostatný jednotky a úvěr máme splacenej. :lol: Akorát…ještě mě napadlo, kolik je partnerům??? Já mám chlapa o 6 let staršího. Tak papa a doufám, že se tady ta diskuze rozjede. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
6.10.08 16:33

Manželovi bude v listopadu 27, tudíž o 4 roky starší.

Ha, úvěr, hypotéku budu splácet ještě jak budu chovat vnoučata :lol: Do 50ti :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Taz
630
6.10.08 18:31

Ahojky Pellullinka, mně se tohle trochu netýká, první dítě jsem měla v 25… Ale vím, jak dokáží lidi „blbě čumět“… Protože dodnes vypadám na 18… Tak lidi blbě čuměli, když jsem byla těhu a ted blbě čumí, že mám mimi… :lol: Kašlu na ně… Tak kašli taky… Fandím ti, i když já sama bych to ve 20 nezvládla, taky jsem byla takový tele… No, krapet jsem tele i ted… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.10.08 19:39

Taz já taky umím být tele, ale myslím, že sem dost zodpovědná na to mít svoje miminko a na okolí peču, jen vím, že mě ty pohledy budou víc mrzet než štvát…

Jinak příteli je 24, tudíž je o 5 let starší než já. Oba dva zastáváme názor, že je lepší mít první dítě ve 20ti než ve 30ti. Nikoho tím neodsuzuji jen si myslím, že si se svým dítětem budu víc rozumět, dokážu si ještě vzpomenout jak bylo v jeho věku mě a snad budeme i kamarádi, doufám.

• Citovat
  • Upravit
Taz
630
6.10.08 20:08
Pellullinka píše:
Taz já taky umím být tele, ale myslím, že sem dost zodpovědná na to mít svoje miminko a na okolí peču, jen vím, že mě ty pohledy budou víc mrzet než štvát…Jinak příteli je 24, tudíž je o 5 let starší než já. Oba dva zastáváme názor, že je lepší mít první dítě ve 20ti než ve 30ti. Nikoho tím neodsuzuji jen si myslím, že si se svým dítětem budu víc rozumět, dokážu si ještě vzpomenout jak bylo v jeho věku mě a snad budeme i kamarádi, doufám.

Taky mě to občas mrzelo, dokonce mi to nejvíc dávali najevo ženský-povětšinou důchodkyně… Jedné paní moje břicho vadilo natolik, že mi úmyslně přibouchla dveře obchodu před nosem a ještě jsem ji pak slyšela, jak manželovi povídá, jak jsou ty holky dneska nevychovaný a lezou hned do poslele s chlapem, pak dopadaj jako já… :lol: Ale to hod za hlavu, hlavně, že se na mimi těšíš :) Lidi se vždycky něco najdou, když potřebujou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.10.08 20:43

to je přesně ono, myslí si, že jen proto že mi není 28 mám to mimi nechtěně, s cizím chlapem a po prvním sexu…
Já sem se teď doslechla kec, že prý sem zase těhotná a můj přítel to prý nechce…To mě tak naštvalo, jak si někdo může jen tak tohle vymyslet???To jim to není blbý?

• Citovat
  • Upravit
551
7.10.08 01:41

Pellu já ti můžu říct jen jedno - vys.r se na ně. Omlouvám se za to slovo, ale s tím co píšeš já si užila svý. Než jsem otěhotněla s Honzíkem jsem potratila 2krát a samozřejmě, že se o mně vykládalo, že jsem si TO nechala vzít, lidi jsou hovada, vážně ano… A ještě přidám jeden svůj zážitek s doktorkou, u které by to člověk opravdu nečekal a ta hořkost vůči ní, ze mě nezmizí… Byla jsem v 8tt s Honzíkem, co by 19ti letá jsem přijela do nemocnice s pláčem, že krvácím, vyděšená, celá jsem se třásla, po dvou potratech… Chtěla jsem jen ať miminko zachrání, nemohla jsem ani mluvit… A doktorka v ordinaci naprosto klidná, kouká do počítače a říká „Vám je 19let a jste potřetí těhotná? Ježiš a proč neberete antikoncepci???“ Když jsem se rozplakala ještě víc, milá paní doktorka mě „uklidnila“ slovy „Třeba ještě potratíte!“ Jen jsem seděla a řvala jak ta největší hysterka, nezmohla jsem se na slovo…
Lidi dokážou být opravdu zlý a to jen proto, že jsi „jiná“ nebo ses prostě rozhodla „jinak“ než je standart… Dnes už to neřeším, i když občas někdo nějakou perličku předhodí, jako nedávno, když jsem seděla po józe s kamarádama v bufetu, manžel byl doma s dětma, a všichni řešily, jak je pátek strašně blbej termín na jógu, že se chtějí jít taky někam bavit, tak jsem řekla, že to přece končí o 7 a pak se můžou bavit třeba do rána a kamarád mi odvětil, že já ať mlčím, že on si děcka ve 20ti neuhnal, tudíž s nima a smanželkou doma o víkendech na prdeli sedět nemusí… A to je mu prosím 28… Chudák, na to se vážně nedá nic říct… Takže lidi hoďte za hlavu, nikdo nemůže odsuzovat ničí cestu když po ní nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
7.10.08 12:24

Já sice nejsem těhu ani mi není náct ale první dítě sem čekala taky v 19l. A jelikož mam děti 6l od sebe tak můžu říct že když sem byla hodně mladá tak sem mateřství snášela líp, teď už sem krapet starší a s druhym děckem si to všechno víc beru, víc všechno řešim atd. ale zas druhý těhu a mimi sem si užila víc. Skoro všechny moje kamarádky tepr teď začínají řešit že už by mohly mít dítě, nebo sou těhu nebo mají malý děti a já už sem někde jinde i když menší dítě má 3roky ale už je v podstatě samostatný, chodí do školky. A jestli ty moje děti budou taky aktivní jak já tak stihnu ještě jako třicátnice být babi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
6.11.08 20:42

Ahojky tak věkově jsem trochu podobně,je mi 22 a doma mám 5měsíčního klučinu,co to holky trochu rozjet a poznat se.Ať si zkrátíme dlouhé chvíle u počítače😉 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pellullinka
6.11.08 21:30

Ahojky Paradise, je fajn, že se taky někdo ozval…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová