Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
hledám někoho z Prostějova.Mám ročního syna a hledám někoho s kým bych si poklábosila a malej pohrál.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, škoda, já jsem z Ostravy ![]()
Najde se maminka z Ostravy (Fifejdy), která je sama a měla by zájem o společné procházky. Mám dceru (1 rok). Pokud ano, napište zde mail, ozvu se Vám
Lenka
Ahoj nenajdu tady někoho na pokec? Nemám si s kým popovídat, občas to zkouším na chatech ale to je takové chvilkové tak bych byla ráda kdyby se někdo našel.
@cukratko33 píše:
Ahoj nenajdu tady někoho na pokec? Nemám si s kým popovídat, občas to zkouším na chatech ale to je takové chvilkové tak bych byla ráda kdyby se někdo našel.
tak na tom sem podobne
Chaty už nejsou to.. co bývalo : -).. taky mě zajímá kam chodíte.. ![]()
@Nastys ahoj když si chce člověk jen tak popovídat tak tam dycky narazíte jen na řqadu sexuálních loudilů a tim to tam pro mě skončí. Chodím na lidech ale někdy když si chci popovídat nebo prohodit pár slov tak jsem nucena i chodit na erotociký chaty ale to jen vyjímečně.
Holky já nikam. Bohužel ale chtela jsem si založit někde vlastn skupinui a jen tak si klabosit atd.
@cukratko33
Já už na chat nechodím, raději pokecám tady.. občasně na facebooku : -)
@Natafirry24 já takovou skupinu mám ale tam když si napíšeš jednou za 14dní nebo za 3týdny to je celkem málo. Chápu že většina má tady děti a rodinu ale to mi přijde málo.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat