Někdo na pokec

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Antosek
5.7.12 13:24

@rezetovad

aspoň se nenudíte. Tak se měj :mavam:

• Upravit
9734
5.7.12 18:51

@rezetovad musím reagovat na to jak si psala kolik nemaminek tady je. Já sem se dostala sem nějak nedopatřením :mrgreen: a nějak se mi tu zalíbilo a můžu říct že opravdu se člověk tady určity věci přiučí takže sem chodím ráda Je pravda že jsem až do téhle chvíle na žádnou kdo děti nemá nenarazila až ted.

• načítám...
Antosek
5.7.12 18:56
@cukratko33 píše:
@rezetovad musím reagovat na to jak si psala kolik nemaminek tady je. Já sem se dostala sem nějak nedopatřením :mrgreen: a nějak se mi tu zalíbilo a můžu říct že opravdu se člověk tady určity věci přiučí takže sem chodím ráda Je pravda že jsem až do téhle chvíle na žádnou kdo děti nemá nenarazila až ted.

Mluvíš o mě? :lol:

• Upravit
9734
5.7.12 18:58

@Antosek to jsem reagovala co psala tady kolegyně :) ale to mluvím i o sobě právě protože já děti taky nemám ikdyž bych už ráda to jo ale tak si ještě počkám. Taky jsem nikoho tady nepotkala až ted tebe co ty děti nemá. Jai starší či mladší?

• načítám...
Antosek
5.7.12 19:01

@cukratko33

já bych chtěla, ale přítel zatím nechce :roll:. Mě je 22 let a tobě?

• Upravit
9734
5.7.12 19:05

@Antosek u mě to ted nejde spíše po finanční stránce a navíc přítel 2 děti už má, je rozvedenej ale snad bude chtit alespon ještě jedno ale pořád si říkám že snad do tý 30tky by to být mohlo. A je mi 26 :)

• načítám...
Antosek
5.7.12 19:09

@cukratko33

to máš ještě spousti času :). Já bych chtěla dítě do 25 let, tak snad se povede, letos bude partnerovi 30 let tak už má taky na čase :lol:

• Upravit
9734
5.7.12 19:13

@Antosek to jo to je pravda. Já to budu muset asi vypnout. Je tady černo. Budeme mít tady asi pěknou bouřku. To se mám na co těšit teda :(

• načítám...
Antosek
5.7.12 19:15

@cukratko33

A kde bydlíš? Já bydlím kousek od Ostravy a tady se nepohne ani lístek a modrá obloha :roll:

• Upravit
22592
5.7.12 19:41

@Antosek
My jsme nakonec byli u nás na zahradě u bazénu : -)

Taky u vás tak pořádně lilo? :)

• načítám...
9734
5.7.12 19:42

@Antosek kousek od Brna. Byla to taková klidná a rychla bouřka. Alespon se pročistil vzduch a dá se zase dýchat. :)

• načítám...
9734
5.7.12 19:46

@Nastys i to stačí ne? :)

• načítám...
Antosek
5.7.12 19:46

@Nastys

ne právě, že tady se nepohne ani lístek… v celé ČR prší a tady nic :lol:

• Upravit
Antosek
5.7.12 19:47

@cukratko33

a tady nic, snad to příjde v noci, jelikož se nedá dýchat :pocitac:

• Upravit
22592
5.7.12 19:48

Cukratko, samozřejmě, já jsem s bazénem na zahradě spokojená. A myslím, že nejsem sama :lol: Člověk se v těch parnech nemusí nikam táhnout..

Příspěvek upraven 05.07.12 v 19:49

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová