Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja zimu vseobecne moc rada nemam…chystas se nekam na dovolenou, anebo uz ji mas za sebou?
Já dovolenou mám da se říct asi tu dobu co jsem bez práce
nechystám se, ani to nejde po finanční stránce ale moje dovča je ta kdy jedeme s přítelem na chatu ikdyž je to jen na jednu noc ale je tam fajn a my to tak stačí. A co ty?
Ahaaa
no ja budu na dovolene u moji mamky
budeme tam s malou mesic a manzel bude doma vydelavat penizky. Letos zadna exotika - ne ze by byla vloni ![]()
@rezetovad píše:
A to jsem se bála, že nebudu stíhat číst příspěvky
Tak to jsme dvě : -)
Holky,jak jsme tady nacly ty dovolene,tak toto mne dnes pobavilo, snad se to nacte
http://vimeo.com/45131480
hezký večer
Dobrý co
a ted jsem se nasmala na jedne diskuzi kde se kojici maminka pta jestli ji zbytek mleka ktere miminko nevypije nemuze natect do mozku.:D Tak ja jsem konecne zjistila svoji diagnozu a mnohe se tim vysvetlilo
![]()
Dokud jsem si to nepřečetla jsem tomu nevěřila, no síla teda to snad ta dotyčná ani nemyslela vážně. Těžko říct čeho se člověk tady dočká ![]()
@rezetovad píše:
Holky,jak jsme tady nacly ty dovolene,tak toto mne dnes pobavilo, snad se to nacte
http://vimeo.com/45131480hezký večer
no to je fakt síla ![]()
Dobré ráno ![]()
Já včéra nějak nestíhala, takže jsem vždycky jen v rychlosti nakoukla
Odpoledne jsme totiž byli se synem venku a pak k večeru nečekaně dorazil brácha a grilovali jsme : -)
Ale dneska Vám to vynahradim
![]()
Dobré ráno
takový chutě po ránu? no pěkný. Taky se chystáme ale zatím je to jen u těch řečí ale snad do neděle se k tomu dostaneme. A kolik je malýmu?
@cukratko33
No jo, to počasí ideální k tomu přímo svádí ![]()
Malýmu je téměř 17 měsíců : -)
Ahoj holky, taky uz tady smiruju
My budeme grilovat zitra. Letos to bude prvni grilovani, jeste nebyl poradne cas…
@Nastys to uz je kus chlapa, co?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat