Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to my letos už párkrát grilovali : -)
@rezetovad
No to teda.. člověk by neřekl, že to takhle poletí ![]()
Tak to mate asi baracek, co? my v byte leda by jsme grilovali na balkone
a k znamym na chaty ted s malou jeste moc nejezdime…
@rezetovad
Jojo baráček, už je to rok a chlup, co tu bydlíme
Ale i když jsme bydleli ještě v paneláku tak se vždycky jelo k někomu na grilovačku ![]()
A kde bydlis? Jestli to teda neni tajne
ja chci taky baracek, vyrustala jsem v baraku a na byt si nejak nemuzu zvyknout…snad se casem taky zadari…
@rezetovad
Taky jsem si nemohla zvyknout na panelák, a taky jsem vždy bydlela v baráčku
Tři roky mi opravdu stačily : -)
Bydlíme kousíček od Mělníka. A ty/vy? ![]()
@Nastys Ja jsem se pred lety prestehovala do Prahy za manzelem a pred cca 5 lety jsme koupili byt v Benesove u Prahy.
@rezetovad
V Praze jsem kdysi pracovala.. teď už tam jezdíme leda do ZOO ![]()
Jak čtu tak všechno je to tady z Prahy a nebo kolem ní a tady odtud nikdo. Se tam asi budu muset přestěhovat ![]()
@cukratko33 píše:
Jak čtu tak všechno je to tady z Prahy a nebo kolem ní a tady odtud nikdo. Se tam asi budu muset přestěhovat
@cukratko33
A z jakých končin jsi ty? Asi mi to nějak uteklo : -)
@rezetovad
Máte nějakou akční číču
Taky máme, ale má ráda svůj klid a je věčně někde zašitá. My dneska vstávali v 7, teď si dal prcek polívčičku a šel hajat.
Vařeno mám od včéra a pustila jsem se trošku do úklidu. Odpoledne se půjdeme koupat, venku je hrozný vedro ![]()
Zítra se chystáme na výlet. My často výletujeme nebo někde jsme. Doma bych se asi zbláznila ![]()
A jakou máte číču asi nějakou lepší ne? Tohle je můj sen si nějakou pořídit. Měli jsme kocoura ale už byl starej a je to 3roky co není, byl to obyčejnej napůl domací a napůl venkovní ale bylo to moje všechno a další doma nechtěj ale až budu pryč tak snad si pořídím. A jsem kousek od Brna
My odpo jedeme za bábi a dědou tak pojedu taky ikdyž v tomhle vedru bych nejraděj ne ale aspon příjdu zase na jiný myšlenky.
My mame obyc kocourka bez papiru, chteli ho u nas na statku utopit, tak jsme ho vlastne zachranili. Je ciste bily a hluchy a strasne rozmazleny. Mam ho moc rada, byl takove nase miminko, jsou mu ted 2 roky, takze je strasne akcni a uz se par krat ohnal po male
Takze je musim hlidat jako ostriz. Hlasim u nas vedro na padnuti a asi se taky pujdeme vykoupat nekam…chtela jsem na prochajdu na Konopiste, ale na to je moc teplo.
My máme číču taky nepapírovou, je to perská činčila.. za měsíc jí bude 9 let ![]()
Jako včéra takové vedro nebylo, byli jsme na procházce a málem to byla moje smrt. Ještě na nás v parku dělala nálet nějaká hmyzová havěť a i tak jsme byli spocený až někde
Dneska bych ji už neriskovala
Nejlíp bude u vody, u bazénu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat