Někdo na pokec

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
9734
2.7.12 20:00

@Nastys na fb už taky ne,,mám ho ale spíše ted už jen na hry proto to zkouším ještě tady protože už nevím kde bych měla.

• načítám...
2.7.12 20:11

Holky ja chodila kdysi taky na slovensky pokec, anebo na lidi. cz, ale ted mi prijde ze je to tam samy uchyl :nevim:… ale tady zase kolikrat nestiham cist nektere delsi diskuze…

• načítám...
9734
2.7.12 20:14

@rezetovad na slovenskej pokec jsem dříve taky chodila, bylo to tam celkem fajn ale ted už tam nechodím. Přesně jak říkáš,,samej úchyl.

• načítám...
22585
2.7.12 20:25

Tak to můžeme zkusit tady : -)

• načítám...
9734
2.7.12 20:27

@Nastys Máš pravdu. Za zkoušku nic člověk nedá :)

• načítám...
22585
2.7.12 20:28

@cukratko33
To teda.. a já si tu vždycky fajn pokecala a vždy pokecám : -)

• načítám...
2.7.12 20:29
@cukratko33 píše:
@rezetovad na slovenskej pokec jsem dříve taky chodila, bylo to tam celkem fajn ale ted už tam nechodím. Přesně jak říkáš,,samej úchyl.

Hlavne ja tam byla ted po dlouhe dobe a jak to porad meni a ja za to neplatim,tak se tam uz ani nevyznam…zlate emimino

• načítám...
4.7.12 15:07

Holky nejak nam to tady dre :D

• načítám...
9734
4.7.12 15:10

@rezetovad ahoj celkem souhlasím proto to musíme změnít prozatím alespon my :)

• načítám...
4.7.12 15:24

A to jsem se bála, že nebudu stíhat číst příspěvky :D

• načítám...
9734
4.7.12 15:45

:mrgreen: a jak se máš? jak si užíváš či neužíváš tohohle počasí? určitě máš děti ne?

• načítám...
4.7.12 15:50

Jj mam 8,5 mesicni opicku doma, prave vstavala po odpolednim slofiku a sviti u nas slunicko, takze to docela ujde. A co u tebe?

• načítám...
9734
4.7.12 15:53

To je už velká princezna :) já děti nemám to ne, ani ted to situace nedovoluje ale chci mít to jo. Ted o víkendu u nás byla sestřenice s malým ( má měsíc) a to jsem se nad ním úplně rozplývala. U nás se pod mrakem ale tahle je to lepší protože ty velký vedra jak ted jsou a budou ty já vůbec nemusím.

• načítám...
4.7.12 16:00

My mame v planu se jet podivat o vikendu k znamym, minuly tyden rodili…Taky se tesim ze si zase pochovam miminko. To moje zvire nema vubec cas se se mnou ani pomazlit. Jenom se v rychlosti nadlabne a ma zase prace nad hlavu :D Jinak ja mam teplo docela rada, ale to co bylo ted o vikendu mne taky malem zabilo…

• načítám...
9734
4.7.12 16:10

A to my ted měli zrovna pout,,to bylo děs. Raděj závěje než tohle :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová