Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nastys na fb už taky ne,,mám ho ale spíše ted už jen na hry proto to zkouším ještě tady protože už nevím kde bych měla.
Holky ja chodila kdysi taky na slovensky pokec, anebo na lidi. cz, ale ted mi prijde ze je to tam samy uchyl
… ale tady zase kolikrat nestiham cist nektere delsi diskuze…
@rezetovad na slovenskej pokec jsem dříve taky chodila, bylo to tam celkem fajn ale ted už tam nechodím. Přesně jak říkáš,,samej úchyl.
@cukratko33
To teda.. a já si tu vždycky fajn pokecala a vždy pokecám : -)
@cukratko33 píše:
@rezetovad na slovenskej pokec jsem dříve taky chodila, bylo to tam celkem fajn ale ted už tam nechodím. Přesně jak říkáš,,samej úchyl.
Hlavne ja tam byla ted po dlouhe dobe a jak to porad meni a ja za to neplatim,tak se tam uz ani nevyznam…zlate emimino
@rezetovad ahoj celkem souhlasím proto to musíme změnít prozatím alespon my ![]()
a jak se máš? jak si užíváš či neužíváš tohohle počasí? určitě máš děti ne?
Jj mam 8,5 mesicni opicku doma, prave vstavala po odpolednim slofiku a sviti u nas slunicko, takze to docela ujde. A co u tebe?
To je už velká princezna
já děti nemám to ne, ani ted to situace nedovoluje ale chci mít to jo. Ted o víkendu u nás byla sestřenice s malým ( má měsíc) a to jsem se nad ním úplně rozplývala. U nás se pod mrakem ale tahle je to lepší protože ty velký vedra jak ted jsou a budou ty já vůbec nemusím.
My mame v planu se jet podivat o vikendu k znamym, minuly tyden rodili…Taky se tesim ze si zase pochovam miminko. To moje zvire nema vubec cas se se mnou ani pomazlit. Jenom se v rychlosti nadlabne a ma zase prace nad hlavu
Jinak ja mam teplo docela rada, ale to co bylo ted o vikendu mne taky malem zabilo…
A to my ted měli zrovna pout,,to bylo děs. Raděj závěje než tohle ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat