inseminace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6634
28.1.13 21:53

Ahoj, moc zdravím. Já jsem byla v Pronatalu zatím na první prohlídce a ted beru Clostylbegyt. 4.2. jdu 12 DC na ultrazvuk a uvidíme na kdy nás pozvou na inseminaci.
Snažíme se už rok (mezitím jsem loni o nějaký ten týden později otěhotněla a potratila).
Všem přeji úspěšné otěhotnění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.1.13 16:10

No tak to vypadá, že se snad nedočkám. Poslali mě na onkologickou prevenci, že mám náběh na rakovinu děložního čípku…teď čekám na výsledky. Budou až další týdne. Pak mi dali žádánku i na magnetickou rezonanci, jestli nemám nějaký nádor na mozku kvůli zvýšeného prolaktinu. :( Už jsem psychicky na dne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
17.4.13 09:07

inseminace - jak dlouho se na ni čeká

Ahoj,
ráda bych se připojila k diskusi se svým problémem… Již 2-3 roky se s manželem pokoušíme o mimi. Mě je 33 a jemu 36. Zatím jsem chodila jen ke gynekologovi. Moje vyšetření byla v pořádku, nyní jsem se dozvěděla, že problém je u manžela - málo a líné spermie :,(. Těhotenství přirozenou cestou však nejí vyloučené, ale výsledky byly na hraně…
Chtěli bychom zkusit nějáké CAR. Gynekolog říká, že to jde celkem rychle. S nějvětší pravděpodobností prý stejně zkusí inseminaci a pak se uvidí… Nemáte někdo zkušenosti. Já toto prožívám poprvé a vzhlede k věku na to dost spěchám :roll:
Zkusili bychom Sanus Jihlava, protože je to nejblíž a já o tom v práci nechci moc mluvit.
Jak dlouho trvá než mohu jít na tu inseminaci. Myslím tím, kolik vyšetření tomu předchází… Nebo jestli stejně nejdřív dávají nějáké pilulky a máme se stále snažit doma :lol:
Já už u toho gynekologa ztratila alespoň rok :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6634
19.6.13 12:09
@Evaa.j píše:
Ahoj,
ráda bych se připojila k diskusi se svým problémem… Již 2-3 roky se s manželem pokoušíme o mimi. Mě je 33 a jemu 36. Zatím jsem chodila jen ke gynekologovi. Moje vyšetření byla v pořádku, nyní jsem se dozvěděla, že problém je u manžela - málo a líné spermie :,(. Těhotenství přirozenou cestou však nejí vyloučené, ale výsledky byly na hraně…
Chtěli bychom zkusit nějáké CAR. Gynekolog říká, že to jde celkem rychle. S nějvětší pravděpodobností prý stejně zkusí inseminaci a pak se uvidí… Nemáte někdo zkušenosti. Já toto prožívám poprvé a vzhlede k věku na to dost spěchám :roll:
Zkusili bychom Sanus Jihlava, protože je to nejblíž a já o tom v práci nechci moc mluvit.
Jak dlouho trvá než mohu jít na tu inseminaci. Myslím tím, kolik vyšetření tomu předchází… Nebo jestli stejně nejdřív dávají nějáké pilulky a máme se stále snažit doma :lol:
Já už u toho gynekologa ztratila alespoň rok :,(

Ahoj, možná už to není aktuální, ale mě v lednu dal gynekolog doporučení do Pronatalu v Praze, tam už jsem v únoru byla na první inseminaci. Vzali mě i partnerovi krev a po první menstruaci jsem dostala Clostybegit a pak hned inseminace a partnerovi rovnou sperma i vyšetřili. Takže je to rychlé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4525
19.6.13 13:55

@Monika76 Ahoj, díky jsi hodná :). Já už mám 2 inseminace za sebou, ta druhá byla minulý čtvrtek - vzhledem k bolení prsou a PMS se přikláním k druhému neúspěchu, ale neva - čeká mě stimulovaná ovulace a další pokus :dance:. Vždycky se těším, protože je do další šance na úspěch :mrgreen:

Jak rychle se zadařilo vám? Na kolikátý pokus, nebo jsi musela na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
8.9.14 09:56

@MUMIN Ahoj Mumin, jak ti to všechno dopadlo? To zní opravdu hrozně, jsi opravdu statečná, že to všechno vydržíš!! :,( já měla jít taky na operaci s děložním čípkem, minulý rok po zamlklém těhotenství, ale nakonec se to samo nějak zlepšilo a nešla jsem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
6.9.15 14:19

@izzinka Ahojda,jakpak se máš a jak rostete? A co svatba? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.6.18 10:40

Inseminace

Ahoj snažilky :mavam: :mavam:, už jsem opravdu zoufalá s manželem se snažíme už 2 roky o mimčo podstoupily jsme už X vyšetření byli jsem několikrát i na inseminaci, a pořád nic. Já jsem úplně v pořádku jen přítel má trošku pomalé spermíjka. Prosím o radu co mám dělat už jsem na tom psychicky opravdu špatně. :,(

• Citovat
  • Upravit
426
23.7.18 15:03

Cau holky taky sme byli na prvni a cekame snad to vyjde uz se snazime 4 roky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3315
15.8.18 03:46

@Pitrrisek Tak to vyšlo? Držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
15.8.18 09:00

Taak holky sem tady dr rikal ze mam dva obriky :lol: maji 21 takze na to vlitnem hned manzel sel dat vzorek a za dve hodky jdem na to … zjistili mi jeste problem ze mi asi nejspis foliky neprasknou jak maji ze prasknout az kdyz prijde ms takze dostanu nejakou injekci aby praskly jak potrebujem takze sance zase o neco vetsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
3.4.19 13:22

IUI

Ahoj holky, byla jsem min.utery u dr. 17mm folikul na utz. Dalsi den pichnuta injekce otrivelle v 20h a v patek IUI a pak nasazen utrogestan R +V.. a cekam na výsledky.. podarilo se to některé na první pokus? A citila jste potom nějaký dny bolesti břicha?dik za info :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
28.4.19 16:13

Ahoj holky ráda bych se přidala…s přítelem se snažíme o mimco rok a půl..teď jsem dva měsíce po laparoskopii… Výsledek: silný zánět na pravém vejcovodu takže mi ho vzali, levý průchodný ale se spozdenim..to znamená že taky nic moc… doporučili mi IVF ale pořád nevím… Nějak asi čekám že se stane zázrak…nechce se mi do sebe ladovat ty hormony navíc i když to hradi pojištovna mi řekli že bych musela doplatit 25000… A na to vzhledem k rekonstrukci bytu teď úplně nemáme… Posledních pár dní přemýšlím že bych zkusila aspoň jednou, dvakrát inseminaci jestli se to nechytne tak.. nebylo mi to úplně doporučeno jelikož šance je vždycky jednou za dva měsíce…co myslíte? Zkusili by jste to nebo by jste se vrhli rovnou na umělý? Prosím o radu už si nevím rady… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
2.5.19 22:42

Inseminace a kojení

Holky prosím poraďte. Jsme objednání na 28.5 do gennetu na vstupní konzultaci. Máme zamrazeno sperma ze zdravotních důvodů manžela(je po rakovině varlat - nemá varlata). Chtěla bych jít na inseminaci, ale stále kojím 19 měsíčniho syna. To bude asi z inseminace problém co?. MS mám pravidelnou každý měsíc a dostala jsem ji už 2 měsíce po porodu. Ovulaci na sobě taky pozoruji. Mám tedy syna co nejrychleji odstavit nebo to půjde i s kojením. Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová