Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahojky tak včera jsem byla na krvi, jako samoplatce jsem nedockava a včera jsem byla 13 dni po Et a hcg je prý 981, tak snad z toho nebude ještě biochemické tehu, stále mám ten strach ze to bude klesat… ale snad ne minuly týden ve středu to bylo kolem 170 hcg, no tak uvidíme, je tady taky někdo takový po ET?:)
Tak to uz biochemicke neni
gratuluji ! ![]()
@Reaskiller píše:Dekuji
Tak to uz biochemicke nenigratuluji !
@Anonymní píše:
Dekujital doufám ze to poroste jak má furt mám preci jen obavy
Naprosto chapu, taky bych mela
a myslet pozitivne po biochemku treba je fakt docela narocne.. ale hcg krasne roste !
takze skvele
![]()
@Reaskiller píše:
Naprosto chapu, taky bych melaa myslet pozitivne po biochemku treba je fakt docela narocne.. ale hcg krasne roste !
takze skvele
![]()
![]()
No snad to už jen poroste jsem celkove z toho všeho i podrazdena vystresovana na všechny okolo sebe je toho už hodně , snad to nebude mít vliv na tu fazolku ![]()
@Anonymní píše:
No snad to už jen poroste jsem celkove z toho všeho i podrazdena vystresovana na všechny okolo sebe je toho už hodně , snad to nebude mít vliv na tu fazolku
Prej naladovost je jeden z priznaku
neboj je to silnouch, to zvladnete az do zdarneho porodu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahojky tak včera jsem byla na krvi, jako samoplatce jsem nedockava a včera jsem byla 13 dni po Et a hcg je prý 981, tak snad z toho nebude ještě biochemické tehu, stále mám ten strach ze to bude klesat… ale snad ne minuly týden ve středu to bylo kolem 170 hcg, no tak uvidíme, je tady taky někdo takový po ET?:)