Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jasně, že to je možné. HCG roste rychle na začátku. Jsi 12 dní po ET plus 5 dní kultivace, to je stáří 2-3 týdny, takže vše vypadá v pořádku. Držím palce ![]()
@Hearty píše:
Jasně, že to je možné. HCG roste rychle na začátku. Jsi 12 dní po ET plus 5 dní kultivace, to je stáří 2-3 týdny, takže vše vypadá v pořádku. Držím palce
Dekuju , snad vše půjde dobre ja už se lekla aby se to 1 třeba nerozdvojilo????ale ještě nemám stále vyhrano další víkend bych měla mít cca termín ms . Mívám to nepravidelně tak to nechci nějak zakriknout
@Citronkalekninka píše:
Ne ne neto krasne roste
ta se uz nedostavi
Kezby ????furt člověk neví minuly týden ve středu jsem byla na krvi jako samoplatce a měla jsem 178
od té doby jsem nesla no a dneska dělala ten test clearblue ![]()
@Citronkalekninka píše:
Ne ne neto krasne roste
ta se uz nedostavi
Příznaky před ms mám
prsa i bolest v podbrisku
@Anonymní píše:
Příznaky před ms mámprsa i bolest v podbrisku
Tak tyto příznaky mám i teď a jsem v 17tt, taky po IVF.
Věř a zbytečně se nenervuj
kdy jdeš do car na krev?
@Hearty píše:
Tak tyto příznaky mám i teď a jsem v 17tt, taky po IVF.Věř a zbytečně se nenervuj
kdy jdeš do car na krev?
Dobre , 8.10
jdu na krev ![]()
Drobet me rozesmalo „aby se to jedno nerozdvojilo“
My jsme nechali zavest jedno embryjko a rozdvojilo se a cekame tedy jednovajecna dvojcata. A kdyz se z toho soku proberete,tak se vlastne tesite i na dva a uz si to ani jinak nedokazete predstavit
Takze i kdyby se rozdvojilo,verte,ze to neni takove nestesti
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky chci se zeptat je to možné jsem 12 den po transferu minuly týden v pondělí večer mi to ukázalo clearblue test 1-2 týdny dnes sem si ho dělala a už 2-3 týdny je to možné?:D mám zavedené jen 1, 5 denní embrio
a přijde mi to nějaké rychle