Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
To nevadí. Hlavně si ho večer nezapomeň vzít. Já ho třeba beru v osm ráno, ale když jsem šla na ET, tak jsem si ho vzala až po zákroku, v deset. Aby mě a doktorku neobtěžoval při výkonu. Pro jednou se nic nestane.
@Čičorečka píše:
To nevadí. Hlavně si ho večer nezapomeň vzít. Já ho třeba beru v osm ráno, ale když jsem šla na ET, tak jsem si ho vzala až po zákroku, v deset. Aby mě a doktorku neobtěžoval při výkonu. Pro jednou se nic nestane.
Jj ja nevěděla vím ze nějaká hodka nevadí protože na čas se to brat nemusí ale 4 hodiny mi prave přišlo dost
je jasný ze úplně na čas ho neberu . Ja jsem 11 den po Et ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat beru uteogestan 2-2-2 jenže dneska jsem odpoledne zapomněla na dávku tím pádem sem si to vzala před chvilkou, jinak sem to beru ráno v 6 pak ve 14 h a pak ve 22h v rozmezí 8 hodin teď mo to ale vyjde ze další dávku vezmu ve 22h takže po 4 hodinách od téhle nevadí to? Jsem po IVF
Ahojky, myslím, že to nebude takový problém. Třeba si to vem trošku později, jestli nechodíš teda už v těch 10 spát, ale jinak bych řekla, že se nic nestane. Já brala 2-0-2 a brala jsem to celkem různě, podle toho jak jsem vstala a jak jsem šla spát, ne v určitou hodinu. Brala jsem ho tak až do 12tt a vše v pohodě ![]()
Toho bych se nebala. Bylo mi receno, ze se to presne brat rozhodne nemusi a nemusi tam byt ani presne dlouhe rozestupy. Brala jsem 2-0-2. Vzala jsem si treba v deset vecer pred spanim a druhy rano v sest pred praci. Takze jednou byl rozdil 14 hodin a podruhe 8 hodin. A jsem v 15. tt taky po ivf. Ptala jsem se na to nekolikrat a je to pry uplne jedno. Dokonce i v nemocnici mi to tak davali a vubec to neresili. Nikdy jsem se nedivala na hodiny
a kamoska to delala stejne jako ja a uz bude skoro rodit. A jedno opozdeni urcite vliv mit nebude ![]()
@Moncaq píše:
Toho bych se nebala. Bylo mi receno, ze se to presne brat rozhodne nemusi a nemusi tam byt ani presne dlouhe rozestupy. Brala jsem 2-0-2. Vzala jsem si treba v deset vecer pred spanim a druhy rano v sest pred praci. Takze jednou byl rozdil 14 hodin a podruhe 8 hodin. A jsem v 15. tt taky po ivf. Ptala jsem se na to nekolikrat a je to pry uplne jedno. Dokonce i v nemocnici mi to tak davali a vubec to neresili. Nikdy jsem se nedivala na hodinya kamoska to delala stejne jako ja a uz bude skoro rodit. A jedno opozdeni urcite vliv mit nebude
Tal to je super gratuluju a ať se daří <3 hodně štěstí !!! ![]()
@Anonymní píše:
Jj ja nevěděla vím ze nějaká hodka nevadí protože na čas se to brat nemusí ale 4 hodiny mi prave přišlo dostje jasný ze úplně na čas ho neberu . Ja jsem 11 den po Et
11 dní? No páni, to je dost. To budeš mít už hladinku, vůbec bych se tím nestresovala. A držím palce.
@Čičorečka píše:
11 dní? No páni, to je dost. To budeš mít už hladinku, vůbec bych se tím nestresovala. A držím palce.
No test mi ukazuje už od minulého týdnu soboty douska teď je to silný duch ale furt to není tmavý jak kontrolní tak se modlím aby to s ms neodeslo
ms bych měla mít další víkend tak snad nepřijde a čárka bude silná jak má být ![]()
@Anonymní píše:
No test mi ukazuje už od minulého týdnu soboty douska teď je to silný duch ale furt to není tmavý jak kontrolní tak se modlím aby to s ms neodesloms bych měla mít další víkend tak snad nepřijde a čárka bude silná jak má být
Počkej, Co jsi měla za test, že ti to ukázal takhle brzo?
To je masakr. Tak gratuluju. ![]()
@Čičorečka píše:
Počkej, Co jsi měla za test, že ti to ukázal takhle brzo?To je masakr. Tak gratuluju.
Mamatest i clearblue
ten mi ukazal 1-2 týdny jinak ja snad koupila všechny testy ????jeden ukazal min čárku druhej zase silnější
testují ze všech možných testu ![]()
@Čičorečka píše:dokonce jsem šla na krev jako samoplatce predevcirem nechtělo se mi čekat až do dalšího týdne do 8 a tam mi vyšlo 178 hodnota tak teď aby mi to neklesalo
Počkej, Co jsi měla za test, že ti to ukázal takhle brzo?To je masakr. Tak gratuluju.
Vůbec nevadí. Někde se berou i normálně nižší dávky a někde už po 14 dnech vysazují, takže bych vůbec nestresovala a dál brala normálně, vliv to mít nebude.
Já ho vynechavala úmyslně a po pár dnech vysadila úplně, měla jsem snad všechny vedlejší účinky z příbaláku
nikdy víc, fuj
@Anonymní píše:
Tal to je super gratuluju a ať se daří <3 hodně štěstí !!! ![]()
Dekuju moc, taky drzim place ![]()
Holky čistě náhodou, nemáte některá Utrogestan k dispozici? Můj doktor je na dovolené a zapomněl mi předepsat sahat baleni, jsem v 8 týdnu. Okamžitě bych koupila, moc děkuji za info.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat beru uteogestan 2-2-2 jenže dneska jsem odpoledne zapomněla na dávku tím pádem sem si to vzala před chvilkou, jinak sem to beru ráno v 6 pak ve 14 h a pak ve 22h v rozmezí 8 hodin teď mo to ale vyjde ze další dávku vezmu ve 22h takže po 4 hodinách od téhle nevadí to? Jsem po IVF