IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
pcd
242
26.6.15 18:26

@Vena123 no nemáš to vůbec jednoduché, ale neboj ikdyž ted se to zdá jako věčnost ono to uteče uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
26.6.15 18:27

@prcek76: :zed: to jsme dopadly stejne, pokud mi na kontrole nenajde nejaky problem :zed: drz se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.6.15 18:37
@Myška87 píše:
@prcek76: :zed: to jsme dopadly stejne, pokud mi na kontrole nenajde nejaky problem :zed: drz se

Už to jde ale ještě to není ono. S dr.jsem si hned naplánovala na srpen celkový vyšetření a on mi na oplátku doporučil vitamínky - SUPERFOLIN je to český výrobek a cenově super. Brala jsem mimistar od GS ale měsíčně 900kč což jsem hlavně platila reklamu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
26.6.15 19:44

@zdend76 to neeeee :( chjo, červen tu teda nebyl moc šťastný :|
třeba ještě něco vykoumáte, drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
26.6.15 19:54

@Vena123 to snad neeee :| nechceš nasadit ještě kontryhel? třeba by se růst ještě nastartoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
26.6.15 19:56

@Ginuš :( je mi to moc líto :(
dej si pauzičku a pak nám zase napiš, rády tětu uvidíme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
26.6.15 19:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
26.6.15 19:58

@Ginuš drž se a opatruj. A když tak zase někdy v nějaké diskuzi. :kytka:

Taky jsem měla zaječí úmysly, ale sešly se tu tak super holky, že i když moc nepřispívám, alespoň nakukuju. :palec:

Příspěvek upraven 26.06.15 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
26.6.15 19:59

Holky my to tu teda vedem :cert: V červenci to musíme roztočit a trochu zvednout statistiky úspěšnosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
26.6.15 20:41

@kat kat @Ginuš @aguti @aliko @prcek76 @Myška87 @pcd je to tu fakt na hov… tak já nevím, co nějaký zaklínadlo „abrakadabra těhotná“ co v těch CARech proboha dělají? Tak snad s někým v červenci prolomíme ledy, s KETíkama, že? @Ginuš @aguti?
Jinak jsem pila a doplnkovala vše co šlo, i ten hnunej kontryhel, a nic. Což sliznici by ještě asi stihli vyhnat, ale mám ještě ty vaječníky velký a těžko poznat zda je tam dominantní folikul… prostě to k tomu není
Jsem zvědavá, zda mi gyndař bude schopen ještě táhnout PN, zase přerušovat jí na 14 dní, než začnu zopat estrogeny :poblion: :poblion: je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3356
27.6.15 08:12

@Ginuš @prcek76 mrzí mě to holky :hug: je to děs, člověk tomu obětuje vše a odměna žádná :cert: což o to já bych bojovala dál, ale bohužel můj už rezignoval :( včera sem nebyla schopná vůbec ničeho, ani se převléct natož se umýt :zed: a říkal, že takhle už ne, že už se trápit nebudu :? nechápe, že takhle se trápím ještě víc :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
27.6.15 09:46

@zdend76 není to lehký :S Na druhou stranu to je tvoje první nepovedené IVF a už máš drobka, který se povedl napoprvé… nechci tvé trápení a snažení nějak zlehčovat, ale to je v porovnání s mnoha holkama tady přece jen dost dobré skóre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
27.6.15 10:27

@Vena123 snad to prolomím v září ;) a do té doby i @Ginuš @aguti @Myška87 @pcd @kat kat @aliko a další budoucí maminy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
27.6.15 17:42

Ahoj holky.. pravidelne vas ctu, ale davala jsem si po neuspesnem ET trochu pauzu.. ted uz mam dva cykly po a akorat prisla menz.. Pokud pujde vse dobre tak bych mela jit ted na KET dvou embryek.. Uz ani nevim, zda se tesim nebo desim.. K cemu je dobry ten kontryhel? Se sliznici problem nemivam, jen mi pomalu a malo zraji folikuly..Muze to pomoct… Mam strach, ze se nepovede prirozeny cyklus a budu muset zase mesic cekat :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
27.6.15 19:26

@Ploutvik: ahoj, neco o kontryhelu http://www.dedekkorenar.cz/…ntryhel.html,
http://zena.centrum.cz/…clanek.phtml?…
preji, at se ti prirozeny cyklus povede, ja ho nezaziiji nikdy, ale jak jsem psala, s hormony to neni tak zle :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí