IVF jaro 2015

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
746
9.2.15 18:12

IVF jaro 2015

Ahoj holky, je mi 28 a deti nemam. Už 3 roky si je prejeme. :roll:
No a prisel cas kdy uz nechceme cekat. Mame svalenou zadost na IVF a v breznu jdeme na to..
Pridejte se taky, vy ktere to ceka v blizke dobe… At to sdilime spolu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
207
10.2.15 19:12

Ahojky :mavam: Tak to jsme na tom podobně, taky se chystáme na ivf asi přelom únor/březen a taky už na mimčo čekáme přes 3 roky :? Ale jaro je čas mláďátek, tak to určitě výjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
10.2.15 20:17

@Petulda269
Juu tak přece někdo. Tak držim palce, dej vedět až dostaneš léky.. Ja tam jedu asi za 3 tydny na ultrazvuk a cca za mesic zaciname. Ted cekam na MS.
Mate nakou diagnozu? Malokdo ceka 3 roky jako my, myslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
11.2.15 08:13

No já jsem měla vlastně už mít touhle dobou po transferu, jenže jsem musela stimulaci minulý týden ukončit, protože mi vyrostly jen dva folíky :zed: Jinak diagnóza PCO, anovulační cykly… Ale aspoňy ty spermie má manžel výstavní :mrgreen: A co u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.2.15 19:31

@Petulda269 Ahooj, no ja akorat nemam jeden vejcovod. Jinak ovulka je myslim pekna /ale plodna jsem tedy jen jednou za 2mesice/ A manzel ma take vystavni vzorek :) nabizeli mu i darcovstvi. No jsme papirove zdravi, nevime pro se nedari.
A jak jsi na tom teda ted? Ja jedu 2.3. na ultrazvuk a dostanu leky. A od..cca 9.3. stymuluji. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.2.15 08:07

Musela jsem se pousmát, že jsi napsala „akorát“ nemám vejcovod… jakože, vlastně v klidu :lol: Koukám, že už jsme některé fakt obrněné :lol: Jinak já jsem dost nečekaně (cca o 10 dní dříve) dostala MS, takže jsem minulý čtvrtek naklusala k Dr., že bychom teda mohli začít stimulovat a prd :roll: Po té minulé nedokončené stimulaci se mi udělala cysta, takže doufám, že se „rozpustila“ a od dalších MS to snad rozjedem, takže bych mohla začínat se stimulací pár dní po tobě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.2.15 10:37

Ahoj, trochu vám sem vlezu jestli mužů :-D Ja jsem druhý den po transferu a tak trochu vůbec nevím jak na to, radši ležím a nic nedělám. A taky hrozně doufám, že se povede:-) mi se snažili přes dva roky a pak jsme zjistili, že je problém u manžela, tak byla ivf jasnou volbou. No a teď už mi nezbývá než asi jen věřit a ležet a odpocivat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.2.15 11:20

Ahojky @nervozka :mavam: Tak já jsem se po prvním transferu taky víceméně poflakovala, druhý jsem měla v pátek a hned v pondělí jsem šla do rachoty… A bohužel nevyšlo ani jedno :nevim: Ale vyloženě ležet asi 14 dní stejně nevydržíš, to by ses ukousala. A navíc taková pěkná procházka je prý dobrá na prokrvení dělohy ;) Tak držím palečky, ať se breberka chytne :) A že jsem tak zvědavá - máš zavedeno jedno nebo dvě embrya?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.2.15 11:24

Řekli jsme si, že poprvé zkusíme jedno a když by to nevyšlo máme ještě pár mrazicku v zásobě:-) a tak jsem to myslela, že budu ležet ještě dneska a zítra už budu aktivnější :andel:

Příspěvek upraven 18.02.15 v 11:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
18.2.15 11:26

Ahoj
můžu se přidat… přesně za týden ve středu 25.2 si jdu pro léky…
Jinak letos to je šestý rok co se snažíme - u mne je problém v imunologii…
Je to mé druhé IVF tak už vím do čeho i jdu… ovšem první proběhlo v jiném CAR alespoň můžu srovnávat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.2.15 11:28

Petulda269 jo a Dekuji za podporu:-) ono se to povede určitě Tobě i mě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.2.15 11:30

Ahojky, tak držím palce ať to vyjde, 6 let to je dlouhá doba :? Moc držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.2.15 11:32

@nervozka Tak to je super, že zbylo i na zamražení. Já měla dle UTZ vždy dost folikulů, ale ve finále byly vždy jen 4 vajíčka, z toho zbyly další den 2 embrya a ty jsme zaváděli…
Ahojky @pegisek :mavam: Tý jo, tak to se snažíte docela dlouho. Můžu se drze zeptat, kolik ti je? A proč jste změnili CAR, nebyli jste spokojení nebo prostě jen „změna je život“? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.2.15 11:36

Ja měla 12 vajíček, 10 bylo vhodných nakonec bylo 7 embryí a jedno je zavedeny a 6 v zásobě:-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
18.2.15 11:48

@Petulda269
letos v listopadu mi bude 38 let.. s CAR jsme spokojeni nebyli byl to rok 2011 a pro mne rok za těch šest let nejnáročnější… byli jsme na 3 inseminacích a pak tedy na IVF a ze všeho bylo biochemické těhotenství lékař, který mne měl na starosti hned po klesnutí HCG v krvi plánoval další IVF - nevím zdali to byla jen shoda náhod nebo špatná stimulace, ale měla jsem jen dvě vajíčka na oplodnění… Tenkrát jsme na něj jen nechápavě s manželem koukali a na jeho větu nikdy nezapomenu: No víte pokud nevyjde první IVF nějak to neřešíme pokud nevyjde to druhé můžeme zkusit udělat nějaké testy.. Ani netuším kde se to ve mne vzalo a vydupala jsem si ty testy hned… které tedy zpětně zjišťuji neměli a nemají žádnou vypovídající hodnotu… a jsem ráda, že jsme tenkrát z toho vlaku vystoupili…
Teď jsem u Apolináře a absolutní spokojenost. je pravda, že jsem tam díky shodě náhod a navíc spolupracují s prim Malíčkovou (nejlepší imunolog a anděl v jedné osobě…)
Takže teď už to vyjít musí… ale já jsem hrozný optimista :D
@nervozka Držím palce ať ti to vyjde… máš dovču nebo neschopenku? tedy jestli se můžu zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí