IVF jaro 2015

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2791
19.2.15 09:13
@Johana..22 píše:
Ahoj holky, je mi 28 a deti nemam. Už 3 roky si je prejeme. :roll:
No a prisel cas kdy uz nechceme cekat. Mame svalenou zadost na IVF a v breznu jdeme na to..
Pridejte se taky, vy ktere to ceka v blizke dobe… At to sdilime spolu :mavam:

Držím pěsti, aby to hned napoprvé dopadlo! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.2.15 09:24

@Missandei To už šetříš na další IVF jo? Je pravda, že je to náročné i finančně. Ale já, a hlavně manžel, se bojím především o svoje zdraví. Když máš u Clostilu v příbalovém letáku napsané, že to můžeš brát jen párkrát za život a to jsou jen takové „lentilky“, tak co asi dělají s tělem ty injekce. Jasně, mohla bych utratit všechny úspory za další a další IVF a třeba to při xtém vyjde, ale já pak můžu za pár let dostat nějakou hnusnou nemoc, kterou nechci ani jmenovat… Třeba Dr. Máslová (doufám, že jí nekomolím jméno) v nějakém rozhovoru uvedla, že Anna K měla rakovinu prsu právě ze stimulací :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
19.2.15 09:52

@Petulda269

hele nevím, oba jsme zdraví.. na nic nepřišli. jsme ale „staří“ 36 let :mrgreen:

Uz mam za sebou 4 IUI. druhá vysla, ale bylo to mimoděložní. takže po něm šestinedělí a v listopadu odstranění myomu a zase šestinedělí takže furt čekání - do toho stres se školou, státnice, atd.. prostě to nějak zatím neklaplo, ale já se nevzdávám a hlavně: zůstávám pozitivní :potlesk: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
19.2.15 10:25
@Petulda269 píše:
@Missandei To už šetříš na další IVF jo? Je pravda, že je to náročné i finančně. Ale já, a hlavně manžel, se bojím především o svoje zdraví. Když máš u Clostilu v příbalovém letáku napsané, že to můžeš brát jen párkrát za život a to jsou jen takové „lentilky“, tak co asi dělají s tělem ty injekce. Jasně, mohla bych utratit všechny úspory za další a další IVF a třeba to při xtém vyjde, ale já pak můžu za pár let dostat nějakou hnusnou nemoc, kterou nechci ani jmenovat… Třeba Dr. Máslová (doufám, že jí nekomolím jméno) v nějakém rozhovoru uvedla, že Anna K měla rakovinu prsu právě ze stimulací :nevim:
Šetřím. Řekli jsme si, že pokud to nevyjde, 1× ročně IVF dáme. Ale ne do nekonečna. Je to sajrajt. Fakt rakovina?! 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
19.2.15 10:26
@exPražačka píše:
@Petulda269

hele nevím, oba jsme zdraví.. na nic nepřišli. jsme ale „staří“ 36 let :mrgreen:

Uz mam za sebou 4 IUI. druhá vysla, ale bylo to mimoděložní. takže po něm šestinedělí a v listopadu odstranění myomu a zase šestinedělí takže furt čekání - do toho stres se školou, státnice, atd.. prostě to nějak zatím neklaplo, ale já se nevzdávám a hlavně: zůstávám pozitivní :potlesk: :palec: :palec:

Jsi statečná! :hug: Ty nervy a doba hojení a čekání to je někdy fakt na palici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
19.2.15 10:30

@Missandei no tedy ty sis taky koukam prosla peklem!!! To je sileny. Proti tobe jsem prd statečná. Tobě klobouk dolů. a moc moc síly a energie, at se brzy zadaří znovu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
19.2.15 10:37

@exPražačka Prý „staří“ :mrgreen: Tak na univerzitu třetího věku to ještě fakt není :lol: A co studuješ? Já teda paradoxně po těch třech letech, šesti IUI, dvou IVF a dvou laparkách začínám být taky více pozitivní :pankac:
@Missandei No prý fakt rakovina. Taky jsem koukala jak blázen. A mi třeba při stimulaci vždycky padají vlasy, zhorší se mi pleť a hrozně se mi lámou nehty, takže elixír zdraví to fakt nebude. A nejhorší je, že to ti prostě nikdo neřekne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
19.2.15 11:13
@exPražačka píše:
@Missandei no tedy ty sis taky koukam prosla peklem!!! To je sileny. Proti tobe jsem prd statečná. Tobě klobouk dolů. a moc moc síly a energie, at se brzy zadaří znovu. :potlesk:

Ne ne ne, to bych se až moc litovala. Ono to vypadá hrozně (je to hrozný), ale už jsem v pohodě (relativně). Jede se dál. Jsou na tom ženský hůř. Moc děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
19.2.15 11:14
@Petulda269 píše:
@exPražačka Prý „staří“ :mrgreen: Tak na univerzitu třetího věku to ještě fakt není :lol: A co studuješ? Já teda paradoxně po těch třech letech, šesti IUI, dvou IVF a dvou laparkách začínám být taky více pozitivní :pankac:
@Missandei No prý fakt rakovina. Taky jsem koukala jak blázen. A mi třeba při stimulaci vždycky padají vlasy, zhorší se mi pleť a hrozně se mi lámou nehty, takže elixír zdraví to fakt nebude. A nejhorší je, že to ti prostě nikdo neřekne :zed:

Mně začaly padat vlasy v těhu. Při IVF jsem byla jen nafouklá. Jinak musím zaklepat, ale dobrý. I narkózy zatím v pořádku. ťuk ťuk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.2.15 12:52

Věřím, že je to stres, ja se snažila vysvětlit lidem kolem sebe, že zklamání skoro 3 roky každý měsíc znovu a znovu je hrozně ubijejici. Každý mi doporučoval bylinky a co ja vím co všechno ale prostě už jsem si řekla dost. Miluju svého může a když vidím jak jsme se oba trápili a co s námi dělá tahle naděje nelituji ničeho co jsem musela podstoupit. Takže chápu jak velký stres a jaké nervy to pro Tebe museli a musí být. Snad to tedy dopadne jak si přejete, držím vám opravdu palce… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
19.2.15 14:48

Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Mě čeká nejspíš v začátku nebo polovině března KET. IVF leden bohužel bez ET :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
19.2.15 14:55
@řehulka 7 píše:
Ahoj holky můžu se k Vám přidat? Mě čeká nejspíš v začátku nebo polovině března KET. IVF leden bohužel bez ET :(

Aspoň se máš na co těšit. To je super! Rychle to uteče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
814
19.2.15 14:59

Jo snad… zítra jdu na kontrolu tak uvidím jen jsem nachlazená tak mám celkem strach, aby se to zase o měsíc neposouvalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
20.2.15 06:46

@řehulka 7 Tak šup pro vitaminy a pít zázvorový čaj s medem. S nachlazením do toho rozhodně nechoď. Vím o čem mluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.2.15 07:41

Ahojky rehulka 7; držím palce ať si brzy fit a můžeš na ket a ať Ti to vyjde:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí