IVF jaro 2015

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
21.2.15 15:24

Holky, myslíte, že píchani v podbřišku a ciry vytok může znamenat něco špatně? Ach jo, mám strach :-[ bylo to včera večer a pak to odeznělo, teď uz zase nic necítím a jdu jen na chvilkové procházky. Ja se vážně snažím:'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.2.15 08:24

Ahoj holky :mavam:
@nervozka Mám chuť ti napsat, ať se moc nepozoruješ, protože z toho stejně nic nezjistíš, ale děláme to všechny :lol: Vem si, že většina holek po oplodnění nemá nějaký zvláštní režim… Takže si užívej hezkých procházek, když už nám začíná to jaro ;) Moc ti držím všechny palce co mám, aby to vyšlo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.2.15 08:30

@Missandei Dočítám co jsem promeškala a koukám, že jste řešily nachlazení. Můžu se zeptat, jakou s tím máš zkušenost? Já totiž sedím v kanclu, kde máme 17 stupňů a jsem nachcípaná každou chvíli :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
23.2.15 08:50
@Petulda269 píše:
@Missandei Dočítám co jsem promeškala a koukám, že jste řešily nachlazení. Můžu se zeptat, jakou s tím máš zkušenost? Já totiž sedím v kanclu, kde máme 17 stupňů a jsem nachcípaná každou chvíli :cert:

Zřejmě jsem kvůli nachlazení po 2.IVF potratila. Všichni byli v práci nastydlí, partner doma na antibiotikách a já furt frkala. Pan doktor říkal, že je to možnou příčinou potratu. :evil: Teď už bych šla na nemocenskou. Jenže jsem si furt říkala, že těhotenství není nemoc a že nepotřebuji žádné úlevy. Po obou IVF jsem šla hned do práce i cestovala. Ale ta pitomá rýma, bolení v krku a celkově oslabená imunita udělala své. Ale bacha, taky to nemusí být tím. Šetři se. Pokud máš v práci takovou zimu, raději to řeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.2.15 08:58

Petulda269:jo rozhodla jsem se, že prostě uvidim, budu dělat co nejvíc aby to vyšlo a víc se tím trápit nemůžu. Testy také nechám až na min.10. den, udrzuji nadeji co nejdéle:-) jo a taky nám všem držím palce ať to dopadne dobře a na testu jsou 2// :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.2.15 08:58

@Missandei Tak to je mi líto. No já jsem v lednu byla právě skoro 14 dní doma, hned od začátku stimulace, protože v práci je věčně někdo nachlazený, tak jsem to nechtěla riskovat… Ale právě jsem si říkala, že když jsem kancelářská krysa, tak bych mohla klidně pracovat, ale vzhledem k tomu, že to teďka bude náš poslední pokus, tak budu muset asi znovu na nemocenskou nebo dovču :roll: S teplotou v kanclu bohužel nic neudělám :( Leda, že bych k nám pozvala hygienu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.2.15 09:01

@nervozka Přesně tak, nemá smysl se trápit něčím, co víceméně neovlivníš. A s testováním souhlasím, já jsem se při 2. IVF snažila netestovat co nejdéle, protože u prvního mě ta jedna čárka hrozně stresovala, ikdyž jsem věděla, že tam ještě být ani nemůže… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.2.15 09:01

Petulda 269: určitě bych být Tebou zůstala doma, držím Ti palce… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
23.2.15 09:22
@Petulda269 píše:
@Missandei Tak to je mi líto. No já jsem v lednu byla právě skoro 14 dní doma, hned od začátku stimulace, protože v práci je věčně někdo nachlazený, tak jsem to nechtěla riskovat… Ale právě jsem si říkala, že když jsem kancelářská krysa, tak bych mohla klidně pracovat, ale vzhledem k tomu, že to teďka bude náš poslední pokus, tak budu muset asi znovu na nemocenskou nebo dovču :roll: S teplotou v kanclu bohužel nic neudělám :( Leda, že bych k nám pozvala hygienu :lol:
:mrgreen: :lol: Vem si deku do práce. Taky jsem kancelářská krysa. A věčně zabalená v dece. Máme tu ekologický kotel, který fakt topí ekologicky :mrgreen: A jelikož mám před sebou též poslední pokus IVF, tak to asi vezmu příště přes nemocenskou. I když uvidím. Sedím v kanclu a na jednu stranu nevím, proč se válet doma. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
23.2.15 09:23

@Petulda269 Co je u vás za problém? U IVF ani náznak, že by se prďolka chytl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.2.15 09:36

@nervozka No asi bude lepší, když příště zůstanu doma. Akorát, že mám smlouvu na dobu určitou, která mi končí v květnu, tak snad mě za to „flákání“ nevyrazí :roll:
@Missandei Mám polycystické vaječníky. Ale bohužel, při IUI ani IVF nikdy ani náznak úspěchu :roll: No a tu deku mi radil už manžel, ale jelikož sedím v kanceláři a recepci zároveň, tak by to prý nevypadalo „reprezentativně.“ :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2791
23.2.15 09:59
@Petulda269 píše:
@nervozka No asi bude lepší, když příště zůstanu doma. Akorát, že mám smlouvu na dobu určitou, která mi končí v květnu, tak snad mě za to „flákání“ nevyrazí :roll:
@Missandei Mám polycystické vaječníky. Ale bohužel, při IUI ani IVF nikdy ani náznak úspěchu :roll: No a tu deku mi radil už manžel, ale jelikož sedím v kanceláři a recepci zároveň, tak by to prý nevypadalo „reprezentativně.“ :cert:

Teplé papuče a termosku s horkým čajem. Ti zaměstnavatelé jsou někdy pěkní lakomci!
Děláš něco spešl pro to 3.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.2.15 10:07

@Missandei No čajem si prolévám hrdlo furt :lol: ale stejně to člověka zachrání jen na chvíli :roll: A hlavně nechápu, proč má šéf potřebu tak škudlit. Firma prosperuje více než dobře, další odběratele už pomalu odmítáme, ale zaměstnanci ať si klidně zmrznou :zed: Jinak pro IVF nic speciálního nedělám, jenom piju Inofolic a beru Prednison, obojí doporučeno doktorem. A zítra se konečně chystám pro posudek k Dr kvůli adopci, takže celý ten proces rozjedem a IVF třeba jen tak „mimochodem“ vyjde :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.2.15 11:57

Petulda269 : držím palce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
23.2.15 12:06

Aha, s tou prací je to nahouby ale aby sis pak třeba nic nevyčítala… :* :nevim: