Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petulda269 Uz nepujdu na kontrolu, ja asi 11.3 zacinam pichat. Kliniku mam asi 50 km, tak mi je dali hned a pojedu tam az po 7 dnech stimulace aby videli jak rostou.
@Lulu85 Jojo nervozita, ale ja jsem trochu magor na vsechno co se tyce zdravotnictvi, takze se na pichani tesim
prala jsem si byt lekar, tak je to trochu konicek
![]()
Hlavne at to dopadne. Do narkozy se moc netesim pravda.
@Johana..22 Ahoj přeju aby zadařilo na poprvé
mě sice na poprvé nevyšlo ale na podruhé se zadařilo a nechala jsem si zavést rovnou 2 vajíčka. Co ti dali za hormony?
Ahoj holky,
slíbila jsem info takže dneska z krve potvrzení, jsem těhotná ![]()
tak držím palce ať to výjde i vám ![]()
Petulda: tak co, ozvali se?
Nikka7: první pokus, ani tomu nemůžu uvěřit…:-)děkuji za gratulaci ![]()
@Petulda269 doufám, že se ti ozvala a byla to milá paní ![]()
@Johana..22 proč magor, každý má rád něco jiného ![]()
@nervozka tak to moc gratuluji
a co doma? ![]()
@nervozka No na první pokus opravdu super.
Hlavně at se daří a vše běží jak má. Co ti dávali za hormony a kam jsi chodila?
Doma je super atmosfera, manzel ma fakt radost:-) no a chodila jsem do libereckeho gennetu a pichala jsem si gonal a dal si nemůžu vzpomenout a nemam u sebe ty papiry ted ale mrknu se a dam vědět:-)
@nervozka jj super díky. No nedivim se, že ma manžel radost. když jsem zjistila ze jsem tehotná manzel byl taky štěstim bez sebe a nejradsi by to hned všem řekl ![]()
Ahoj holky ![]()
Tož tak ze sociálky se zatím neozvala, tak mám chuť tam zavolat, ale zase nechci dostat „vynadáno“, že mají hodně práce… ![]()
@nervozka Tož tak oficiálně hrozně moc gratuluju
A oběma vám přeju hlavně hodně zdravíčka ![]()
Petulda: vynadáno by si dostat neměla ale třeba počkej do zitra nebo treba nemají nějakou lhůtu do kdy musí reagovat na mail? Já jen, že mají vždycky důvod nespěchat. Jo a děkuji, klidnější ale budu až po tom prvním trimestru. Je ještě hrozně brzy ![]()
@Petulda269 Taky bych počkala do zítra, třeba je někde v terénu a přečte si to později…
@nervozka tak to si dovedu představit, že máte doma super atmosféru
kdy jdeš na kontrolní UZ?