Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nervozka Proč Vás objednali tak daleko, myslela jsem, že se může dřív…
Ahojte holky,
Jsem tu nová a chěla bych znát váš názor. Zítra jsem měla začít první stimulaci gonalem, ale dnešní ultrazvuk nedopadl podle představ. Na uz dva folikli, které by tam být neměli. Před 20 dny jsem dostala injekci dipherline, která měla zablokovat vaječníky. Zítra jdu znovu do centra a podle odběru se rozhodne co dál.
Máte některá zkušenosti s neučinkem dipherline?
@nervozka To je teda na pytel!! Tak se asi ptej proc ti to dali takhle pozde. Chapu, taky bych chtela driv. Vim ze to je asi hroznej stav ale drz se.
Vsechno bude dobry. Drzim palecky at te vezmou driv.
@amara1 Ahoj, mě teprve stimulace čeká, takže ti bohužel neporadím ![]()
Tak holy ja dnes picham druhou injekci Gonalu. Je to brnkacka..nemam s tim problem. A asi tim ze mam nizke davky (115,5) tak zatim necitim zadne fyzicke zmeny. Tak snad to ani neprijde.
V pondeli jedem na ultrazvuk a na odber krve (test pohl. prenos. chorob) a daji mi dalsi leky..
Uz nekdo stymuluje???
Ahoj holky
To jsem teda ostuda, měla jsem v práci honičku, tak jsem nestíhala ani nakouknout, tak budu muset dočítat… Jinak v pátek jsem měla jít na punkci té cysty, ale „zorganizovala se“ jak řekl pan doktor, takže punktovat nebylo třeba.
@Johana..22 Já už taky stimuluju
Dneska jsem 3. DC a píchám si taky Gonal, ale 200 jednotek. UTZ mě čeká ve středu.
@nervozka To je mi hrozně moc líto, že to nevyšlo
Ale aspoň máš ty mrazáčky, výjde to, neboj ![]()
Jinak ze sociálky se mi už paní ozvala, ale ještě musíme s manželem vymyslet, nějaký termín, protože má teďka školení… Ale přiznám se, že jsem to teďka trošku neřešila, když jsme zase „rozjeli“ IVF…
Ahoj holky, tak my máme konzulataci za sebou, od příští MS začínáme, sice mám dlouhý protokol, ale už se něco bude dít ![]()
@Lulu85 Tak to je super, že se to hýbe. Ani se nenaděješ a půjdeš na transfer, mi ta stimulace vždycky hrozně uteče, horší je pak to čekání na výsledky ![]()
Ahojky holky, já SR úplně zapomela sem podívat. No v gennetu maj teď jen jednu doktorku tak proto tak dlouho ale jedna hodná sestřička našla termín teď ve středu takjsem zvědavá co mi řeknou. Snad nebudu muset čekat nejak moc dlouho.
Petulda: je moc fajn, ze si nemusela na tu punkci a stymulujes,
Moc nám všem držím palce, jednou se to musí povest
![]()
@nervozka Tak to je fajn, že se našlo místečko. Třeba to nakonec půjde dříve než v tom červnu… Doufám, že je u vás hezké počasí, sluníčko dělá s náladou po té zimě divy ![]()
To je pravda, ale tady je opravdu ošklivo, už od soboty, ale to nevadí, já se snažím být pozitivní. Nemá smys být naštvaná a nebo smutná.
jak dlouho budeš ještě stimulovat?
@nervozka jsem ráda, že se snažíš být pozitivní, a doufám, že na další pokus půjdete co nejdříve ![]()
@Petulda269 utíká to všechno rychle, jen nám to bude trošku déle trvat, až dorazí MS, tak jedu na UZ a píchnou mi injekci na zastavení ovulky, a po 14 dnech a UZ si budu cca 10 dní píchat Gonal, pak OPU a ET, a pak čekat
Držím palce ať Vám IVF vyjde ![]()
@nervozka Tož nám už se to sluníčko taky schovalo. A máš pravdu, naštváním nebo smutkem se nic nevyřeší a akorát to člověka trápí, takže správný přístup
Stimulovat jsem začala teprve v sobotu, takže to ještě potrvá…
@Lulu85 Já se přiznám, že ani nevím, jaký protokol jsem měla
Od nějakého 16. DC jsem brala 10 dní divinu, pak po pěti dnech dorazila MS a teď stimuluju… Čert aby se v tom vyznal…
Ale mi teda ovulaci zastavovat nemuseli, ta u mně sama od sebe fakt nehrozí.
@Petulda269
Tak to je parada ze uz taky pichas
a pohoda ze..mas taky to pero?
Ja dnes byla na kontrolnim ultrazvuku a vse je snad ok. Vyfasovala jsem dalsi gonal (beru ted 150) a naky dalsi 4 sileny injekce viz obrazek. V sobotu jako posledni pichnu tu jednu injekci vlevo a v pondeli jdu na odber.
Waaaaw uz je to tady. Jsem trochu nervozni, ale jen malinko.
@Lulu85 Drzim palce, a ted uz to pujde rychle jako po masle. Je dobre ze se to hybe. Znam to…
@nervozka Myslim na tebe, verim ze nas v zapeti dozenes
a ze ti daji blizsi termin.