Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petulda269 ani nevím, proč mám dlouhý protokol, asi potřebují mojí ovulku zastavit, a abych to měla podle nich, nevím. Já s ovulkou nemám problém, chodí každý měsíc.
@Johana..22 pěkná výbava, i když jde vidět jen Gonal, tak asi poslední před OPU je Pregnyl, ne? nebo něco podobného ![]()
Každopádně Vám držím palce ![]()
@Lulu85 Ten cetridide je na to aby neprobehla ovulka samovolne a ovitríle aby se vajicka odlepila od folikulu a sla vysat,…laicky receno ![]()
Dej se vule bozi..verim ze to vyjde ![]()
@Johana..22 aha, tak to jsem nevěděla, že píchají ještě tohle
a kolik máš vajíček? Určitě to vyjde ![]()
@Lulu85
To jeste nevim kolik jich je, na ultrazvuku nejaky videt byli ale pocet reknnou az po odberu.
Injekci jsou asi ruzne druhy.
Tak at se nam vsem dari
hezky den, dnes bude kraaaaasne
![]()
@Johana..22 Tak výbavu mívám úplně stejnou, akorát posledně jsem měla puregon a teďka gonal. Ale máš teda nějakého předvídavého doktora, že už v pondělí ví, že v sobotu si píchneš poslední injekci, asi holt léta praxe
Já většinou „žiju“ od UTZ k UTZ… A kdy jdeš na další kontrolní ultrazvuk? Asi zítra, ne? Já jdu taky zítra, tak doufám, že se tam ty folíky pěkně rojí ![]()
Je holky, moc vám držím palce ať vajíčka rostou a je co odebrat. Myslím na vás:-) no a já jduvdo gennetu zitra tak uvidim co mi řeknou. Jinak jsem na dnešek měla už zas noční. Moc se mi do té práce nechtělo, no doufám, že to dlouho nepotrva. A bude další pokus:-) ![]()
@nervozka Tak ať ti to zítra dopadne co nejlíp, třeba to „rozjedete“ dříve než si myslíš
A teda noční by mě asi zabily, jsem ráda, že mám jenom ranní, ikdyž to vstávání taky nic moc
A co děláš pěkného, jestli se teda můžu zeptat?
No jsem fakt zvědavá co bude. No a ptát se muzes, pracuju jako zdravotní sestra na odděleni ARO,:-)) náročná ale krásna práce.
@nervozka Tak to musí být sakra náročná práce, ale hodných a milých sestřiček není nikdy dost a ty jsi určitě jedna z nich
Teďka jsem četla dnešní deníček o porodu a bylo mi z těch doktorů normálně fyzicky špatně ![]()
no snažíme se být na všechny ty pacienty opravdu hodní a vždy pozitivní:-) a já nevím, podle mě jsou lékaři a lékaři a mi v práci máme fakt štěstí na super profesionali a i lidsky super lidi. Ale zažila jsem už i doktory co si myslí, že jsou paní tvorstva ale to neovlivnis, každý jsme nějaký a tak to beru
![]()
@nervozka No jasně, každý je nějaký. Ale lékaři by si měli uvědomit, že pracují s lidmi, které už tak něco trápí a podle toho by se měli také chovat. Ale já musím za sebe říct, že mám na lékaře i sestřičky velké štěstí
A je fakt, že někdy jsou i ti pacienti „na zabití“ ![]()