IVF jaro 2015

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
16.3.15 14:32

Moje vybava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
16.3.15 14:57

@Petulda269 ani nevím, proč mám dlouhý protokol, asi potřebují mojí ovulku zastavit, a abych to měla podle nich, nevím. Já s ovulkou nemám problém, chodí každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
16.3.15 15:01

@Johana..22 pěkná výbava, i když jde vidět jen Gonal, tak asi poslední před OPU je Pregnyl, ne? nebo něco podobného :D
Každopádně Vám držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.3.15 15:26

@Lulu85
To vlevo je Ovitrile a Cetrodide…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
16.3.15 16:20

@Johana..22 a na co to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
16.3.15 21:50

@Lulu85 Ten cetridide je na to aby neprobehla ovulka samovolne a ovitríle aby se vajicka odlepila od folikulu a sla vysat,…laicky receno ;)
Dej se vule bozi..verim ze to vyjde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.3.15 07:02

@Johana..22 aha, tak to jsem nevěděla, že píchají ještě tohle :) a kolik máš vajíček? Určitě to vyjde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.3.15 08:15

@Lulu85
To jeste nevim kolik jich je, na ultrazvuku nejaky videt byli ale pocet reknnou az po odberu.
Injekci jsou asi ruzne druhy.
Tak at se nam vsem dari :) hezky den, dnes bude kraaaaasne :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.3.15 08:50

@Johana..22 Tak výbavu mívám úplně stejnou, akorát posledně jsem měla puregon a teďka gonal. Ale máš teda nějakého předvídavého doktora, že už v pondělí ví, že v sobotu si píchneš poslední injekci, asi holt léta praxe :mrgreen: Já většinou „žiju“ od UTZ k UTZ… A kdy jdeš na další kontrolní ultrazvuk? Asi zítra, ne? Já jdu taky zítra, tak doufám, že se tam ty folíky pěkně rojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.3.15 12:59

Je holky, moc vám držím palce ať vajíčka rostou a je co odebrat. Myslím na vás:-) no a já jduvdo gennetu zitra tak uvidim co mi řeknou. Jinak jsem na dnešek měla už zas noční. Moc se mi do té práce nechtělo, no doufám, že to dlouho nepotrva. A bude další pokus:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.3.15 13:04

@nervozka Tak ať ti to zítra dopadne co nejlíp, třeba to „rozjedete“ dříve než si myslíš ;) A teda noční by mě asi zabily, jsem ráda, že mám jenom ranní, ikdyž to vstávání taky nic moc :roll: A co děláš pěkného, jestli se teda můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.3.15 13:11

No jsem fakt zvědavá co bude. No a ptát se muzes, pracuju jako zdravotní sestra na odděleni ARO,:-)) náročná ale krásna práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.3.15 13:20

@nervozka Tak to musí být sakra náročná práce, ale hodných a milých sestřiček není nikdy dost a ty jsi určitě jedna z nich ;) Teďka jsem četla dnešní deníček o porodu a bylo mi z těch doktorů normálně fyzicky špatně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.3.15 13:27

:hug: no snažíme se být na všechny ty pacienty opravdu hodní a vždy pozitivní:-) a já nevím, podle mě jsou lékaři a lékaři a mi v práci máme fakt štěstí na super profesionali a i lidsky super lidi. Ale zažila jsem už i doktory co si myslí, že jsou paní tvorstva ale to neovlivnis, každý jsme nějaký a tak to beru :jazyk: :jazyk: :nevim: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
17.3.15 13:48

@nervozka No jasně, každý je nějaký. Ale lékaři by si měli uvědomit, že pracují s lidmi, které už tak něco trápí a podle toho by se měli také chovat. Ale já musím za sebe říct, že mám na lékaře i sestřičky velké štěstí ;) A je fakt, že někdy jsou i ti pacienti „na zabití“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí