IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
2.3.15 08:25

@nervozka už jsi to řekla doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.15 08:25

Dobré ráno:-)
Přeji vám ať se stimulace daří, není vám z toho špatně a výsledkem jsou pak dvě čárky na testu:-) opravdu vám to moc přeji… :mavam: :kytka: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.15 08:28

Lulu: ne ještě jsem do doma neřekla spíš jen naznačila, počkám na zítra ať to potvrdi z krve, když to bude jisté pak mu to řeknu, nechci ho zklamat:-) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.3.15 08:31

@Lulu85 Ahoooj :mavam: No se stimulací to mám tak, že od soboty beru modrou Divinu, po jejím dobrání by do pěti dnů měla dorazit MS a od prvního dne si začnu píchat Puregon. A mezitím si ještě skáknu na tu punkci cysty… A neboj, od konzultace to většinou ubíhá extrémní rychlostí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.15 09:26

@nervozka tak tomu rozumím :) ale jsi dost statečná, že jsi mu to ještě neřekla, já bych měla potřebu to říct :D
@Petulda269 a ta Divina se bere i když se cyklus pravidelný? A ty máš léky hrazené převážně pojišťovnou? Někde jsem totiž četla, že hormony jsou dvojího druhu, ty převážně hrazené pojišťovnou a pak ty, které sice hradí pojišťovna, ale větší část doplácíš ty, mám pocit, že to jsou ty „pera“. No máš toho taky dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.15 09:29

Jestli to zítra potvrdí krev už to nevydržím, moc se na to těším:-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.15 09:32

@nervozka dobře to dopadne a doma bude šťastná nálada a určitě ukápne nějaká ta slza štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.3.15 09:38

@Lulu85 Tak ta Divina je prý takový „restart“, já jsem měla cykly vždycky bez MS a brala jsem ji a teďka po laparce mám cyklus pravidelný a beru ji taky… Jinak k těm „stimulantům“, tak co si tak vybavuju, když jsem začala IVF řešit, tak vím, že byly i nějaké levnější, ale „zastaralejší“, myslím, že teďka se stimuluje hlavně Puregonem, Gonalem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.15 09:48

Doufám a děkuji:-)
Jinak já si pichala gonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.3.15 14:03

Uvidíme co mi nasadí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
2.3.15 15:08

Ahoj holky snad neva že jsem se přidala mezi vás… Sice o dalším IVF s manželem zatím jen uvažujeme (2 dětičky již máme). Rádi bychom ale ještě jedno. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.3.15 17:33

Holky tak ja dnes byla na vysetreni pred IVF v kostelci a uz mi dali i hormony na stimulaci. Mam pry hodne vajicek, tak jsem dostala tretinovou davku. Takze i uspora penez. Manzel ma pry super spermie, tak by snad nemel byt problem.
Trochu se tesim, trochu jsem nervozni. Ale verim. Mnoha lidem to vyslo hned.
Doufam damy, ze me v tom nenechate a otehotnite taky?! :hug:
@Petulda269 jee tak to jsem rada ze to budem absolvovat spolu.
@nervozka Tak se mi to libi… Sup a hned jedna tehule! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.3.15 08:18

@Johana..22 To víš, že tě v tom nenecháme, tady se bude „těhotnit“ ostošest ;) A půjdeš ještě před stimulací na kontrolu? Že ti dali ty hormony tak brzo…
@Nikka7 Ahooj :mavam: Tak to máš lepší startovací pozici, když už máš dva piškoty doma ;) A jak jsou staří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.3.15 08:43

@Nikka7 Ahoj, vítej :D
@Johana..22 neboj, nejsi v tom sama, mě to taky čeká, a taky mám strach, ale zároveň se těším, a věřím, že to dáme všechny :)
@Petulda269 kdy budeš volat na tu sociálku?
@nervozka kdy jdeš na krev? a kdy budeš mít výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.3.15 10:17

@Lulu85 Zkoušela jsem to včera odpoledne, ale nedovolala jsem se a jelikož se mi nechtělo do dneška čekat, tak jsem paní poslala mejla, takže jsem jako na trní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí