Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobré ráno:-)
Přeji vám ať se stimulace daří, není vám z toho špatně a výsledkem jsou pak dvě čárky na testu:-) opravdu vám to moc přeji…
![]()
Lulu: ne ještě jsem do doma neřekla spíš jen naznačila, počkám na zítra ať to potvrdi z krve, když to bude jisté pak mu to řeknu, nechci ho zklamat:-) ![]()
@Lulu85 Ahoooj
No se stimulací to mám tak, že od soboty beru modrou Divinu, po jejím dobrání by do pěti dnů měla dorazit MS a od prvního dne si začnu píchat Puregon. A mezitím si ještě skáknu na tu punkci cysty… A neboj, od konzultace to většinou ubíhá extrémní rychlostí ![]()
@nervozka tak tomu rozumím
ale jsi dost statečná, že jsi mu to ještě neřekla, já bych měla potřebu to říct ![]()
@Petulda269 a ta Divina se bere i když se cyklus pravidelný? A ty máš léky hrazené převážně pojišťovnou? Někde jsem totiž četla, že hormony jsou dvojího druhu, ty převážně hrazené pojišťovnou a pak ty, které sice hradí pojišťovna, ale větší část doplácíš ty, mám pocit, že to jsou ty „pera“. No máš toho taky dost ![]()
Jestli to zítra potvrdí krev už to nevydržím, moc se na to těším:-) ![]()
@nervozka dobře to dopadne a doma bude šťastná nálada a určitě ukápne nějaká ta slza štěstí ![]()
@Lulu85 Tak ta Divina je prý takový „restart“, já jsem měla cykly vždycky bez MS a brala jsem ji a teďka po laparce mám cyklus pravidelný a beru ji taky… Jinak k těm „stimulantům“, tak co si tak vybavuju, když jsem začala IVF řešit, tak vím, že byly i nějaké levnější, ale „zastaralejší“, myslím, že teďka se stimuluje hlavně Puregonem, Gonalem…
Ahoj holky snad neva že jsem se přidala mezi vás… Sice o dalším IVF s manželem zatím jen uvažujeme (2 dětičky již máme). Rádi bychom ale ještě jedno. ![]()
Holky tak ja dnes byla na vysetreni pred IVF v kostelci a uz mi dali i hormony na stimulaci. Mam pry hodne vajicek, tak jsem dostala tretinovou davku. Takze i uspora penez. Manzel ma pry super spermie, tak by snad nemel byt problem.
Trochu se tesim, trochu jsem nervozni. Ale verim. Mnoha lidem to vyslo hned.
Doufam damy, ze me v tom nenechate a otehotnite taky?! ![]()
@Petulda269 jee tak to jsem rada ze to budem absolvovat spolu.
@nervozka Tak se mi to libi… Sup a hned jedna tehule! ![]()
@Johana..22 To víš, že tě v tom nenecháme, tady se bude „těhotnit“ ostošest
A půjdeš ještě před stimulací na kontrolu? Že ti dali ty hormony tak brzo…
@Nikka7 Ahooj
Tak to máš lepší startovací pozici, když už máš dva piškoty doma
A jak jsou staří?
@Nikka7 Ahoj, vítej ![]()
@Johana..22 neboj, nejsi v tom sama, mě to taky čeká, a taky mám strach, ale zároveň se těším, a věřím, že to dáme všechny ![]()
@Petulda269 kdy budeš volat na tu sociálku?
@nervozka kdy jdeš na krev? a kdy budeš mít výsledky?
@Lulu85 Zkoušela jsem to včera odpoledne, ale nedovolala jsem se a jelikož se mi nechtělo do dneška čekat, tak jsem paní poslala mejla, takže jsem jako na trní…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď