Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@nervozka No právě
Ale třeba se do 14 dnů prudce oteplí
No nějak to budu muset udělat. Jako i ředitelka si je vědoma, že je tu kosa, ale topení ovládá pouze majitel
Při té minulé stimulaci jsem měla „omluvenku“ od praktické, tak jsem se vymluvila na ledviny tak holt příjde recidiva
Jinak mě teď tak napadlo, že máš zajímavý nick, to sis zakládala těsně po transferu ne?
No vlastně před svatbou a už mi to zůstalo:-) nikdo to nepoužívá a tak nemám problém se prihlasit
jo ať žije recidiva ledvin
je fajn být doma já jsem porád unavena a v práci bych to nedala a věřím, že i pro Tebe by to bylo lepší ![]()
@nervozka No já jsem byla při minulé stimulaci tak zdechlá, že jsem byla ráda, že jsem doma. Spala jsem klidně i 11 hodin a do práce vstávám v půl páté, takže to by mě asi zabilo. A k té přezdívce: Tys byla před svatbou nervózní joo?
Já jsem to ani nestihla, protože jsme se brali měsíc po zásnubách ![]()
Jo byla jsem před svatbou hodně nervózní
a brali jsme se 3 měsíce po zasnubach:-) a kdy jdeš na stymulaci? Jestli jsem to dobře pochopila musela si jí přerušit? Jestli se mužů ptát…
@nervozka Jj, stimulaci jsme ukončili, protože ty folikuly rostly jako v běžném cyklu, takže jsem měla jeden dominantní plus tam byl ještě jeden menší, takže jsem si Puregon zaplatila ze svého, aby se to nevykazovalo na pojišťovnu a jeden pokus mi teda ještě zbývá. A teďka už jsem teoreticky mohla zase stimulovat, protože MS přišla dříve, ale měla jsem cystu…
Takže snad za 14 bych mohla začít no… A s tou svatbou, to jste vzali taky hopem. Měli jste „klasickou“ svatbu vč. hostiny, hostů a tak? ![]()
14 dní není zase tolik, pak zase zacneš:-) ja si pichala gonal, co si psala neznám. A svatba, jo měli jsme hostinu pro 20 lidí a raut pro 80, bylo to nadherne. No ale urychlili jsme to kuli nemoci mojí babičky.
@nervozka No teďka už je to v klidu, protože je to fakt za chvíli, ale jak jsem byla na té „koze“ a Dr. tam viděl jen ty dva folíky, tak jsem měla slzy na krajíčku a pak ta cysta… Ale taky se dočkám
S tou svatbou jste teda fakt dobří, že jste to stihli za takovou krátkou dobu zorganizovat. My měli svatbu jen se svědky, takže nejnáročnější pro mě bylo koupit šaty, nesnáším totiž nakupování
![]()
Aha ja si to užívala, strašně moc, šaty jsem vybírala asi nejdelší dobu. Bavilo mě to a manžel mi hodně pomohl i jsme našli krasny zámeček a fajn provozní, pak už to šloB-)
Věřím, že Ti tentokrát stimulace vyjde v pohodě.
@nervozka No já nemít chlapa, tak jsem se nevdala
I po těch obchodech mě musel tahat skoro násilím. Samotná svatba byla teda krásná, ale mohl si pan místostarosta odpustit proslov o tom, jak je důležitá rodina a děti jsou naplněním manželství… A buď vyjde ivf nebo adopce a nebo k tomu příjdem přirozeně jak slepí k houslím
Musíme vydržať ![]()
Jo taky nám to říkali:-D nemuseli by:-) věřím, ale že se vám to povede, jako i nám.
Jo a ja spíš tahala manžela po kramech když jsem zařizovala svatbu. Dělal spouty věci. Spíš jako oznamko jsme si vytvorili sami, zasedací pořádek a jmenovky a tak to ho bavilo:cert:
Dobré ráno holky
Dneska jsem měla boží sen - byla jsem v práci ohlásit, že nastupuju na mateřskou a hrdě jsem si nesla „vajíčko“ s adoptovaným prckem. Sice mi cestou došlo, že ani nevím, jak je mimčo staré a tak, ale vůůůbec mi to nevadilo
Akorát mě teda naštval budík no… A zítra jdu na UTZ, tak mi držte palce, aby tam ta hnusná cysta už nebyla ![]()
@Lulu85 vítej. taky mne čeká IVF v dubnu, pokud to ted nedopadne. a to bude tve prvni IVF? uz mas deti? podstoupila jsi pred tím IUI?