Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Missandei vitamínuji už od pondělka… drží mě už jenom rýma tak snad to bude ok. Zázvor bych nedala a stejně ředí krev tak ho nemůžu. Od měsíčků začínám už se těším ![]()
Rehulka 7; ja jsem 4 den po transferu, tak se šetřim a doufám, že se tomu spuntovi u mě bude líbit. I když mě to čekání asi zabije ![]()
@nervozka tak to držím palce ať špunt zůstane až do porodu
Jasně určitě se šetři ať si potom nic nevyčítáš…To věřím nejhorší je to čekání, ale za týden aspoň budeš vědět na čem jsi ![]()
No kéž by, ja tomu strašně věřím ale dovolili mi procházky tak aspoň něco. Ale to nic, ja to vydržím, pro mimco všechno, děkuji za podporu:-)
@nervozka píše:
Rehulka 7; ja jsem 4 den po transferu, tak se šetřim a doufám, že se tomu spuntovi u mě bude líbit. I když mě to čekání asi zabije
Držím palce!
Jsi doma nebo chodíš do práce?
Ja jsem doma, do práce nejdu pracuju na hodne stresovem oddělení v nemocnici, noční a nekonečné denní, takže nemám v plánu nic riskovat:-) ![]()
@nervozka píše:
Ja jsem doma, do práce nejdu pracuju na hodne stresovem oddělení v nemocnici, noční a nekonečné denní, takže nemám v plánu nic riskovat:-)
A vědí co jsi podstoupila?
No jen ten kdo to musel vědět jinak ne, až když to vyjde se doví, ale ne všechno. Jen jedna kamoska to ví.
No zatim mam dovcu a pak jdu ke svoji gynekozce jak mi doporučili v genetu…a uvidim co mi rekne
Ne proc, to se dela v genetu. Každopádně mám zatím dovolenou a pak se uvidí podle toho jak vyjdou odběry. Pak počítám zůstanu na rizikovem těhotenství doma. Jestli se to povede…
@nervozka Pochopila jsem, že tě CAR posílá ke gynekoložce obvodní.