IVF jaro 2015

• Fotoalbum (19)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
25.2.15 14:28

@exPražačka Děti žádné nemám, snažíme se o mimčo s manželem přes 2 roky, a zatím bezúspěšně, chodíme do CAR v Motole, po všech vyšetřením bylo zjištěno, že mám po ovulaci málo progesteronu a tak jsem to 3 měsíce zkoušeli na hormonech, ale stejně nic a tak přeskočíme IUI a jdeme na IVF, jelikož je možné, že vajíčka mají silný obal a spermie se tam nedostane. No my jdeme na konzultaci kvůli injekcím v polovině března, tak doufám, že IVF dopadne v dubnu. Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2719
25.2.15 14:36

@Lulu85
děti 0
snažíme se něco mezi rokem a dvěma (měla jsem dvě operace tak jsem po nich mela pust).. mam za sebou 4 IUI. ted to vypadalo nadejne, ale carka na testu mi slabne a tak uz tolik nedoufam. jsem 19 dpo dneska. v patek me ceka UTZ a krev. kdyz to nedopadne, tak by me teoreticky v brenu melo cekat posledni IUI a v dubnu prvni IVF. jsem zvedava. jemi 37 takze moc casu uz nemam, aby mi to hradila pojistovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.2.15 07:55

Ahoj holky :mavam:
@Lulu85 Tak držím palce, aby všechno klaplo jak má. Jaro je přece čas mláďátek, takže nám to těhotnění půjde jedna báseň :pankac:
@nervozka No cysta se mě drží jako klíště :roll: Tak Dr. říkal, že mi ji odstraní punkcí a až doma mi došlo, že klasická punkce vajíček je v narkóze a tohle bude bez 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 08:40

Ahoj Petulda:-) ja si nemyslím, že by to nedělali v narkoze, vždyť to by hrozně bolelo…moc držím palce ať to pomůže:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.2.15 09:27

@exPražačka tak to mě mrzí, ale naděje umírá naposledy :) každopádně, pokud by to nevyšlo teď, tak případně IVF to jistí :) věk je prevít, a strašně to utíká, a hlavně pokud se řeší mimčo, s každým neuspěchem je měsíc pryč. Mě je sice 30, ale naivně jsem si myslela, že nebudu muset podstupovat IVF…
@Petulda269 Jj, jaro, už se něj moc těším, sluníčko, rozkvetlé stromy, a my těhulky, to bude paráda :) Ale ruku na srdce, jak se blíží další krok k mimču, tak mám čím dál větší strach, že to nevyjde :( Jelikož mám problém já, tak mám pocit, že manžela každý měsíc neúspěchem zklamu, on je v pohodě, řekne, že to vyjde příště, ale mě je na nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.2.15 09:31

@Petulda269 myslím si, že punkce cysty se taky dělá v narkóze, asi by to vážně bolelo. A kdy jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 09:34

Ahoj Lulu, já Ti jen chtěla říct, netrap se tím, ono to jsou věci, které se nedají ovlivnit a to, že je problém na Tvé straně, tak to neříkej, ne Vy máte problém, který určitě lékaři vyřeší. Můj muž se bál, že mu budu jeho problém vyčítat. Mě to ale nikdy nenapadlo. Prostě jsme to všechno podstoupili a on mi je oporou. Věřím, že to máš doma stejně…držím palce ať je to jaro předzvěst samých dobrých věcí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 09:36

Mohla bych se pochlubit, já cvim, že zatímm je to jen větší najděje ale 9. den po transferu jsem si dělala test, já to nemohla vydržet a mám tam dvě čárky :-) ta jedna je sice slabší ale celkem dobře ohraničená. Doufám, že to tedy bude už dobrý :-) Vám přeji to samé. Klepu se ještě teď :-) :hug: :kytka: :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.2.15 10:46

Holky fakt se to nedělá v narkóze, jenom říkali něco o čípku a injekci, takže to asi trochu umrtví, ale ani tak to prý není příjemné, co jsem tak vygůglila… Bojim, bojim.
@Lulu85 Já myslím, že chlapi to berou trochu jinak. Taky mi to bylo kolikrát víc líto i proto, že jsem se bála, že manžel bude zklamaný, ale prý to tak nebere, až to bude, tak to bude a je mu jedno jestli vlastní nebo adoptované ;)
@nervozka Teď dočítám za pochodu příspěvky a koukám na ten tvůj a úplně mi spadla čelist. Tak to je nádherná zpráva (klepu na dřevo). Tak ať sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 11:23

Jo Dekuji, taky tomu nemůžu věřit. Strašně z toho mám radost:-) i když je ještě brzy:-)a moc děkuji:-)
No a opravdu, na to jsem tedy zvědavá, snad Tě nebudou moc mučit. A bude to určitě k něčemu:-)a pak už bude miminko, věřím tomu:-) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.2.15 11:29

@nervozka Myslím, že radost bude slabé slovo, že? :mrgreen: Já jsem často přemýšlela, co bych dělala, kdybych ty // objevila a asi bych proletěla stropem :lol: A na to mučení se fakt netěším, nebyly mi příjemné ani inseminace a transfery a to šla ta „injekce“ jen do dělohy, kdežto teďka bude muset projít skrz… Ale když jsem už dvakrát přežila vyndávání drenu po laparce, tak si říkám, že přežiju všechno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 11:38

Jo dren je hnus, mě ho tahali z kolene. Nechápu, že se to nedělá v narkoze, mě nabízeli i transfer v narkoze když bych chtěla…
No a já se hrozně bojím tomu uvěřit. Ešte je moc brzy a může se stát cokoliv. Ale je fakt, že nálady mám hrozný, bulim od včera kuli každé hlouposti:-) a furt mám hlad:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
26.2.15 12:13

@nervozka Njn, na jednu stranu se člověk, bojí radovat se předem, ale na druhou stranu - pozitivní přístup dělá taky svoje ;) Takže sice opatrně a potichoučku, ale už bych se radovala :)… Dren z kolene jo? Tak to si nedovedu představit, ale aspoň se tam toho šlauchu tolik nevejde ;) já měla pocit, že ta hadice nebere konce :poblion: Zase na druhou stranu je narkóza pro tělo zátěž, ikdyž krátká, tak radši zatnu zuby (uvidím, co budu říkat na tom operačním stole :lol: ) Jo a budeš testík ukazovat manželovi nebo chceš mít jistotu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
26.2.15 12:34

No snažím se krotit ale culim je jak tele pořád:-) já prostě dál věřím:-) a manželovi zatím nic říkat nebudu až pak po krvy v úterý když mi to potvrdí:-)
Jinak jsem taky čekala kdy bude mít ten dren konec:-)a držím palce ať to tedy dopadne dobře. A už víš kdy Tě to čeká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
26.2.15 14:50

@nervozka jé, tak to tichounce gratuluji :kytka: a budu držet palce, ať je všechno v pořádku :)
já měla taky dren v kolenu, a když mi ho vyndavali, tak jsem zajížděla do matrace, tak to bolelo, měla jsem pocit, že mi z toho tahají vysavač :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí