IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
83
19.3.15 11:37

Ahoj holky, pročetla jsem tuto diskusi jedním dechem a musím říct že je mě moc líto že to @nervozka nevyšlo :( chtěla jsem se zeptat zda jsi dostala menstruaci nebo Ti to přímo řekl doktor, jelikož jsem 13 den po ET a zatím tt pořád sílí, jenže jsem se tady dočetla hrůzy např. o biochemickém těhu apd. takže na to jak jsem byla v pohodě že mám // tak nyní ztrácím naději… do CAR budu teprve volat až 24.3.na objednání krve a UTZ.(mám to v papírech propouštěcí zprávy z ET).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.3.15 18:58

@Pakettka Hlavu vzhuru holka.. To uz jsi jiste normalne tehulka.
Ja se k tobe za tyden pridam :mavam: uz se tesim. Nic necti..ne kazdy ma stesti ale ono to vyjde. Ver tomu.
:kytka: Drzim ti vsechny palce at je vse v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.3.15 19:00

@řehulka 7 Nojo leti to,,,pfiiiiihaaa snazim se byt pozitivni a verim ze vsechno dobre napadlo a ja na vanoce porodim ten nejhezci darek v zivote :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.3.15 20:48

@Johana..22 Děkuji,máš pravdu asi se na ty diskuze vyprdnu a raději si počkám na to co řekne Dr. tobě taky držím pěsti ať Ti to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.3.15 08:54

@Pakettka myslím, že i když se může stát cokoliv, tak nejhorší je ztrácet naději na něco co nevíš jak dopadne, máš // a buď ráda, že tam jsou a nepřemýšlej nad tím, že to může skončit. Hlavně myslet pozitivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.3.15 08:56

@Johana..22 držm palce ať máš jich máš co nejvíce kvalitních :kytka: pak dej vědět jak jsi dopadla, kolik jich bylo a kolik bude k použití, jsem hrozně zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.3.15 11:46

@Lulu85 Děkuji,máte pravdu holky jsem už jen pozitivní :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.3.15 13:15

Ahoj holky :mavam:
Tak dneska jsem byla zase na UTZ, na jednom vaječníku se těm folíkům moc růst nechce, ale na druhém je jich 6 a důležitá je kvalita :mrgreen: Na víkend mám Cetrotide a ve středu jdu asi na OPU, už se těším :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.3.15 16:02
@Johana..22 píše:
@Petulda269 To bude tim, ja to mam 60km takze me nehoni. Verim ze to bude oukej.
@řehulka 7 Mam 4 injekce, za chvili jdu na druhou a uprime me teda stresujiu. Gonal je prochazka rajem, ale tohle hnus fialovej. @nervozka Jehla je tak 2cm a ma se pichnout cela, a mam nastesti spicek :) takze cevy jsou snad hluboko. Mam teda myslis natahovat? Zapichnu, povytahnu pist a kdyz nebi krev vpichnu tekutinu?

Jo určitě to tak dělej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.3.15 16:20

Petulda: to je super:-D šest je krasny:-) no a ja dopadla na houby. V genetu jim stačí jen dvě menstruace a mohli bychom na ket ale ja si stěžovala na problém se stitnou zlazou, prostě jsem se dusila, když jsem byla těhotná takže doktorka chce tam kontrolu. No a tam. mě obejdnali až na červen, já prosila sestřičku jestli by to nešlo dřív. Ale vypadá, že musím čekat a mě to hrozně ničí. Je mi z toho smutno. Ten duben znel tak krásně. Je mi tak smutno a jsem s tim otravna už i sama sobě :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
20.3.15 16:21

Ja se omlouvam, nechtela jsem si tak stěžovat :nevim:  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
20.3.15 16:46

@nervozka Nemáš se vůbec za co omlouvat, od toho tu jsme ;) A červen fakt není za dlouho, ikdyž se ti to tak teď zdá… Už máš březen skoro pryč, překulí se to, neboj. Já jsem chtěla původně jít na 3. IVF loni kolem října a prostě mi to nějak a uběhlo začali jsme až teďka… A co se týče té štítné žlázy, tak určitě víš, že není radno ji podceňovat, lepší je to řešit teďka, než kdybys pak v těhotenství měla nějaké problémy… Tak nebuď smutná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.3.15 18:28

@nervozka
Neboooj a duveruj. Ja vim ze to cloveka sere, ale vis co..treba se ti ma miminko narodit v breznu a tak se to samo takhle zaridilo. Nikdy nevime jake jsou bozi plany ;) mrnousek jiste kdy prijde. Tes se.. Uzij si skvele jaro a na podzim se ti uz vyklube peknej pupik.
Ale soucitim s tebou, drz se v dobre nalade :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
20.3.15 18:35

@Lulu85
Urcite dam vedet. Jsem napnuta a natesena. Pocasi mi pomaha, je fakt krasne. Cas mladatek ;)
@Petulda269 Juu tak my jsme na tom fajt stejne..ja dnes picham posledni Cetrotide a v pondeli jdu na to.
Tak nam drzim palce tfuj tfuj tfuj at je pekna uroda. Mas fanj ze trochu vis kolik vajicek je. Ja bez ultrazvuku ani paru. :roll:
Hele peti a boli te bricho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
22.3.15 18:56

@Johana..22 Břicho mě nebolí, jen občas mě tlačí vaječník. Ale každý to má jinak a já mám navíc celkem vysoký práh bolesti… Tak ať tam máš zítra pár áčkových vajíček, držím palečky ;) A už víš, kolik si pak necháš zavést embryí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí