Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Petulda: těch 14 dní to je hrůza:-) ale když jim budeš vyprávět pohádky oni se Ti pak na tom testu ukážou:-)a budou už jen růst:-D moc Ti to přeji a držím palce:-) no a máš pravdu:-) docela to utíká:-) ![]()
@Pakettka Jojo já vím, ale i přesto sem měla výčitky:). Ale teď má krásnou roční holčičku a na to jak sem se bála, jak na ní budu reagovat a že pokdaždý když jí uvidím, tak to bude hrozně bolet a bude to těžký, tak je to nakonec opak:)… začla sem věřit, že i nám se to povede… tak jen aby to tak bylo ![]()
@PetraPett Musíš myslet pozitivně, a těšit se na svoje, takhle si vem že od ségry budeš mít alespoň něco do výbavičky ![]()
@PetraPett Ahoj ![]()
@Petulda269 Tak ty budeš mít dva prcínky
nezapomeň, pořád myslet pozitivně, žádný náznak pochyb ![]()
@nervozka Tak to je super, ono to uteče jako voda ![]()
@Lulu85 Pochyby nepřipadají v úvahu, už vybírám kočárek pro dvojčata
A navíc při tom vypadám, že trpím samomluvou, páč se prcků ptám, jestli se jim líbí
za chvíli čekám někoho se svěrací kazajkou ![]()
@Petulda269 tak to se mi líbí, doufám, že cca za měsíc budu stejný bláze ![]()
@Lulu85 Já myslím, že budeš
A ještě si k tomu přidej vystrkování pupku před zrcadlem, hrozně mi to sluší
Je fakt těžké se ovládat, když už prostě víš, že tam ty „breberky“ máš ![]()
@Petulda269 vždycky jsem si myslela, že v tomhle budu střízlivá, hlavně když jsem si občas četla nějaké diskuze, tak jsem ti klepala na hlavu, co ty holky dokážou dělat, ale myslím, že budu taky asi potrefená ![]()
@Pakettka my jdeme 14.4. teprve poprvé do CARU… takže jsme na úplném začátku:)
@PetraPett bude to super, alespoň máš pocit, že se něco děje ![]()
@Lulu85 juju však já se hrozně těším, že se pohnem z místa
Teď se mi tady i hrozně těžko přispívá do diskuze, protože zatím moc přispět nemůžu… ještě nic netuším. Ale všem Vám holky držím pěsti ![]()
@PetraPett Zrovna dnes jsem byla na UTZ a viděla srdíčko, a hrozně se mě líbilo jak sestřička v CARu naši složku dala do skříně se slovy"a Vás už dám do uzavřených"
Koukala jsem se doma do papírů a do CARu jsme přišli 11.11.2014 a odešli 30.3.2015,měli jsme to delší jednak proto, že jsme si dali měsíc na rozmyšlenou a jednak že tam byly Vánoce a to mají dovolené
Tak přeju ať to máte taky tak pohodové ![]()
@Pakettka gratuluju… to je super správa:).koukej nás dál informovat