Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petulda269 Ty jo, to mně mrzí, ale šance ješte je, zaváděli dvě embryjka, ne? Drž se! ![]()
Ahoj holky, děkuju za podporu
Vajíčka žádná nemáme, z těch sedmi zbyli jen ti dva, které jsme zaváděli. Ze začátku jsem si taky říkala, že špinění je OK, ale pak se MS rozjela fakt dost silně, málokdy ji takovou mívám… A protože to byl poslední pokus na pojišťovnu a navíc myslím, že už těch hormonů bylo dost, tak můžu říct, že se po třech letech a čtyřech měsících přestávám snažit otěhotnět a půjdeme do adopce. Tak snad budete holky úspěšnější ![]()
@Petulda269 to je mi vážně líto
ale znáš to, zázraky se dějí, třeba když budete řešit adopci a budete mít malého cipíska doma, tak se zadaří i u vás přirozeně ![]()
Petulda: je mi to moc líto. Ale jak psala Lulu, zázraky se dějí a ja Ti jeden moc přeji. A tedy držím palce s adopci ať to dlouho netrvá a jde to jak si přejete
věř, příroda je mocná carodejka. ![]()
@Petulda269
Je to je zdanlive smutny zaver, ale verim ze pribeh bude mit happyend. Nekdy cesta vede jinudy nez chceme a je to spravne. Moc ti preju stesti a silu. A verim ze to detatko na vas ceka. At uz vase nebo adoptivni.
Velky respekt pred tebou, co vsechno uz jsi prosla. Ted odpocivej. Objimam te
a tesim se s tebou co noveho a hezkeho zivot prinese. ![]()
@Petulda269 Asi to bude znít jako klišé, ale věřím, že všechno dobře dopadne a budete skvělá rodinka, ať už s biologickým, nebo adoptovaným děťátkem, moc si to zasloužíte, po tom dlouhém čekání ![]()
Ahoj holky, jste skvělé, moc děkuji za krásná slova
Včera jsem ještě musela na krev, ikdyž už mi končí MS, takže v CARu mi potvrdili, že těhotenství se opravdu nekoná. Ale příští týden k nám přijde na návštěvu paní ze sociálky, takže odteď už se cesta k děťátku bude jenom zkracovat
Navíc jsme s manželem adopci hodně otevření, nebereme to jako něco méněcenného a možná i proto je to pro nás ta správná cesta. Už teď jsem zvědavá, jestli bude prcek po mně nebo po manželovi ![]()
Petulda269. Tak to je paráda, že po neděli přijde paní ze socialky, určitě uděláte hned dobrý dojem ![]()
Jinak včera jsem byla na UZ a na každ straně mám 6 folikulů, v pondělí ještě kontrola a doufám, že do konce týdne opu ![]()
@Petulda269
Líbí se mi tvůj přístup. Jiste bude po Vás obou
však bude Váš a vy ho vychováte a všechno do něho otisknete. Jsem zvědavá.. doufám že budeš dávat vše vědět. Hele a čáp klidně přiletět může.. tak si těch detí neberte moc ![]()
@Lulu85 Držím palce at máš brzo OPU a následně ET… to se těšíš že? Já jdu v uterý na ultrazvuk (už jsem měsíc od stimulace) a budem sledovat sliznici a rozhodne se, zda bude cca za tyden KET
fíííha..
Johana..22 Děkuju, upřímně, mám spíš strach, že mi řeknou, že mám problém s vývojem embryí a proto nám nejde otěhotnět
ale to jsou jen mé myšlenky… ty už to máš taky za chvilku
ja musí být vysoká sliznice, aby došlo s.ET?
Ahoj, březen - duben na IVF jedem
, jsem jedna z těch, která už čeká v tomto měsíci na et.
@Lulu85
Aspo 8mm, ja po Opu mela 4,5mm! asi tim, ze jsem mela 24 vajicek, moc no. Nemuze rust vsechno najednou.
Ale me bylo po OPU dost zle, takze jeste ze tak..musela jsem si odpocnout.
Neboj..vajicka budou ok. Zadny strachy.
@Petulda269 Takže už budete brzo v očekávání, to je super ![]()
@Lulu85 Pěkně se to klube, tak držím palce, ať je co nejlepší úroda ![]()
@Johana..22 Taky moc držím palce, tenhle měsíc už to určitě vyjde až do zdárného konce ![]()
@Busy Vítej v klubu
Už máš po OPU, nebo tě to taky ještě čeká?