Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pakettka jo jo, blíží se to
moc děkuji, doufám, že to klapne ![]()
@cornaline my iui neměli, jelikož doktorka říkala, že po neúspěšných 3 řízených, nemá smysl dělat iui, že si myslí, že je problém u vajíčka, že má tuhý obal a spermík se tam nedostane… taky jsem měla píchnutý Decapeptyl, ale měla jsem jen jednu injekci a teď čekám na 7.4.
ale koukám, že my budeme od sebe jen necelý týden ![]()
@Johana..22 co je u tebe nového, už jsi zpátky z nemocnice? jak ti je?
@Petulda269 tak jak jsi dopadla, nějaké nové zprávy? tedy doufám, že jen dobré ![]()
@Lulu85
Ahoj Lulu, ano pustili me uz pred tydnem v patek. V pondeli jsem byla na kontrole na klinice a ted uz se snad vse ok.
Kazdym dnem cekam ms (zatim se louda) a kdyz vse pujde jak ma, tenhle cyklus mi zavedlu naseho milacka. ![]()
@Lulu85 No nejradši už bych testovala, jsem nervózní jak sáňky v létě, ale jsem teprve osmý den od punkce ![]()
@Johana..22 Tak to je super, se mi zdá, že to hrozně uteklo… ![]()
@Johana..22 Píchám teď každý den Decapeptyl. S tím respektem u prvních injekcí máš pravdu, včera už jsem jí tam bodla rychlostí blesku (a bez sklenky vína
), akorát jsem si neuvědomila, že jsem se před tím mazala tělovým mlékem, tak mi ruce klouzali jak sviňa ![]()
@Lulu85 Jj, asi budeme od sebe jen pár dní
mám teda trochu jinak stimulaci, i když ve výsledku to vyjde asi na stejno. A 7.4. tě čeká co, jestli se můžu zeptat?
@cornaline A co manžel, ten by Ti to nepíchl? Já se ze začátku taky bála jelikož injekce nesnáším a když mě to píchal manžel tak to šlo, pak jsem se odvážila i já ![]()
@Johana..22 to je dobře, že už jsi fit
musíš jí domluvit nebo jí popohnat ![]()
@Petulda269 tak to jsi šikulka, že máš ještě vůli netestovala, ale ono je to lepší, alespoň na tebe vykouknou pořádné dvě dálnice ![]()
@Lulu85 Mám prd a ne vůli
dneska jsem testovala a zatím bílo. Ale když jsem se vracela od negativního testu do postele, tak mě píchlo v podbřišku, takže to beru jako jasné znamení ![]()
@Pakettka Přítel nejdřív chtěl, ale když jsem za ním s injekcí přiběhla, tak zblednul a že to nedá
Tak to zbylo na mně, ani už to není tak hrozný, jako první dvě, za chvíli ze mně bude profík ![]()
@Petulda269 přeci jen je ještě brzo, ale to píchnutí určitě něco znamená
ty jsi na nemocenské?
@Lulu85 Jojo, vzala jsem si nemocenskou od prvního UTZ. Jednak se v práci moc netvářili, když jsem šla podruhé během dvou týdnů k Dr., takže UTZ obden by mi asi neprošly a navíc máme v práci kosu, takže jsem nechtěla nic riskovat…
Ahoj holky, tak se mi rozjíždí MS a poslední šance na vlastní miminko mizí v dáli
![]()
@Petulda269
Ale dohaje!!! To je teda pech. Kruci a ti tak verila ze to zvladnes.
Tahle diskuze neni teda extra uspesna.
Peti a jak to mate? Mate jeste vajicka pripadne na KET?
@Petulda269 Omlouvám, že jsem nenapsala dřív, ale net v mobilu není nic moc. Moc mě to mrzí, jak to teď budete mít? ![]()
Petulda: ahoj ms přeci nemusí nic znamenat, může to být i tak dobrý? Já Ti tak moc držela palce. Ach jo, teda vlastně vám všem je moc držím
![]()