IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
820
2.4.15 07:30

@Pakettka jo jo, blíží se to :) moc děkuji, doufám, že to klapne :D
@cornaline my iui neměli, jelikož doktorka říkala, že po neúspěšných 3 řízených, nemá smysl dělat iui, že si myslí, že je problém u vajíčka, že má tuhý obal a spermík se tam nedostane… taky jsem měla píchnutý Decapeptyl, ale měla jsem jen jednu injekci a teď čekám na 7.4. :) ale koukám, že my budeme od sebe jen necelý týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.4.15 07:33

@Johana..22 co je u tebe nového, už jsi zpátky z nemocnice? jak ti je?
@Petulda269 tak jak jsi dopadla, nějaké nové zprávy? tedy doufám, že jen dobré :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.4.15 08:42

@Lulu85
Ahoj Lulu, ano pustili me uz pred tydnem v patek. V pondeli jsem byla na kontrole na klinice a ted uz se snad vse ok.
Kazdym dnem cekam ms (zatim se louda) a kdyz vse pujde jak ma, tenhle cyklus mi zavedlu naseho milacka. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
2.4.15 09:14

@Lulu85 No nejradši už bych testovala, jsem nervózní jak sáňky v létě, ale jsem teprve osmý den od punkce :roll:
@Johana..22 Tak to je super, se mi zdá, že to hrozně uteklo… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
2.4.15 10:58

@Johana..22 Píchám teď každý den Decapeptyl. S tím respektem u prvních injekcí máš pravdu, včera už jsem jí tam bodla rychlostí blesku (a bez sklenky vína :lol:), akorát jsem si neuvědomila, že jsem se před tím mazala tělovým mlékem, tak mi ruce klouzali jak sviňa :lol:
@Lulu85 Jj, asi budeme od sebe jen pár dní ;) mám teda trochu jinak stimulaci, i když ve výsledku to vyjde asi na stejno. A 7.4. tě čeká co, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
2.4.15 11:54

@cornaline A co manžel, ten by Ti to nepíchl? Já se ze začátku taky bála jelikož injekce nesnáším a když mě to píchal manžel tak to šlo, pak jsem se odvážila i já :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.4.15 13:25

@Johana..22 to je dobře, že už jsi fit :) musíš jí domluvit nebo jí popohnat :D
@Petulda269 tak to jsi šikulka, že máš ještě vůli netestovala, ale ono je to lepší, alespoň na tebe vykouknou pořádné dvě dálnice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
3.4.15 09:14

@Lulu85 Mám prd a ne vůli :lol: dneska jsem testovala a zatím bílo. Ale když jsem se vracela od negativního testu do postele, tak mě píchlo v podbřišku, takže to beru jako jasné znamení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
3.4.15 10:20

@Pakettka Přítel nejdřív chtěl, ale když jsem za ním s injekcí přiběhla, tak zblednul a že to nedá :mrgreen: Tak to zbylo na mně, ani už to není tak hrozný, jako první dvě, za chvíli ze mně bude profík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
3.4.15 12:24

@Petulda269 přeci jen je ještě brzo, ale to píchnutí určitě něco znamená :) ty jsi na nemocenské?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
4.4.15 09:56

@Lulu85 Jojo, vzala jsem si nemocenskou od prvního UTZ. Jednak se v práci moc netvářili, když jsem šla podruhé během dvou týdnů k Dr., takže UTZ obden by mi asi neprošly a navíc máme v práci kosu, takže jsem nechtěla nic riskovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
5.4.15 15:01

Ahoj holky, tak se mi rozjíždí MS a poslední šance na vlastní miminko mizí v dáli :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
7.4.15 10:34

@Petulda269
Ale dohaje!!! To je teda pech. Kruci a ti tak verila ze to zvladnes.
Tahle diskuze neni teda extra uspesna.
Peti a jak to mate? Mate jeste vajicka pripadne na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
7.4.15 13:55

@Petulda269 Omlouvám, že jsem nenapsala dřív, ale net v mobilu není nic moc. Moc mě to mrzí, jak to teď budete mít? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
8.4.15 09:23

Petulda: ahoj ms přeci nemusí nic znamenat, může to být i tak dobrý? Já Ti tak moc držela palce. Ach jo, teda vlastně vám všem je moc držím :( :mavam: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí