Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Johana..22 Děkuji, tak jsem dnes zase po kontrole, na pravém vaječníku je celkem asi 8 folikulů, jeden 10mm a ostastní 9mm, na levém je jejich asi 6, ale jsou drobné, a sliznice mám pocit 11mm, doktorka mi snížila dávku Gonalu, abychom se vyhnuly hyperstimuláku, kontrola ještě ve středu a doufám, že bychom v pátek prubli OPU…už teď mě docela bolí ta pravá strana ![]()
@Busy @Gilmorka Vítejte holky ![]()
Ahoj holky, všem vám moc držím palce a věřím, že to dopadne dobře:-) a brzy budou //:-D
Petulda: moc Te obdivuji a hrozně vám držím palce ať socialka nedělá moc problémů a vy budete mít doma velmi brzy vašeho drobečka:-)
hodně sili přeji:-D
@Lulu85
Parada, dobre ze ti snizili davku
vsak jich nepotrebujes 20 ze..
Ja mela taky bricho divne nafoukly, bolave. Ale to bude ok.
Ja jedu zitra na ultrazvuk a reknlu zda jdu na KET tento mesic…
Jsem zvedavaaa..
@Johana..22 To víš, že jich nepotřebuju 20, ale 8 taky není nic moc, není jisté, že bude většina zralá… ale to bude v pohodě, zjišťuju, že jsem jedna velká hormonální bomba, všichni mě štvou a jsou na mě zlí
takže mě stresuje teď všechno, místo abych se těšila, tak mám v hlavě bludy ![]()
Lulu 85: no já čekám a po druhé ms ( asi na konci dubna) mám zase začít brát prášky a pak ultrazvuk a podle toho se rozhodne o ket, takže já věřím, že to dopadne a nebudu muset dál cekat:-D
@nervozka to je dobře, konec dubna je za chvilku, určitě to dobře dopadne ![]()
Ahoj holky, jsem tu nová, tak vás poprosím o přijetí. Jsem dnes 2.den od ET, přirozeně jsme se o mimčo snažili 1 rok, bez úspěchu, pak byly zjištěné pomalé mršky u partnera a jediné řešení /IVF/. 27.3. jsem začala s hormonální stimulací. Po OPU jsme měli 10 oplodněných vajíček, ze kterých se vyvíjelo dobře jen jedno, nic nemáme zamražené, asi si umíte představit ten šok, když mi to dr. řekl.. To jedno jediné mi zavedli a prozatím nepociťuji žádné zvláštní změny, občas jen mírně bolí bříško, jinak nic. Mám se dostavit na krev 27.4. tak vůbec netuším, jak to těch 14dnů vydržím.. Je mi 33 let a dítě si s partnerem moc přejeme, budu ráda za jakékoliv pozitivně vyslané energie od vás.. děkuji ![]()
@lenia82
nechci Tě hned vyděsit
ze statistického hlediska berou doktoři 1.IVF jako „zkušební“
nikdy totiž neodhadnou dopředu jak budeš reagovat ![]()
ale je spoustu holek, kterým se zadařilo hned napoprve
určitě ti doporučili na to nemyslet - ono se to lehce řekne, a hůř dodržuje
v podstatě jsi vlastně těhotná už teď
nenervuj se, odpočívej, dělej co tě baví, ale chápu, že to čekání je strašě dlouhý ![]()
to jste šli hned do IVF? doktor nenavrhl něco méně „drastičtějšího“ ![]()
@lenia82 si to teď po sobě čtu, a vypadá to trochu pesimisticky ![]()
Promiň, to jsem nechtěla ![]()
prostě se těš z malinkýho embrijka v bříšku
![]()
@lenia82
Ahooj, vitam te ![]()
Ja jsem po prvni stimulaci. Detatko chceme uz 3 roky. A pristi stredu jdu na prvni transfer miminka.
Verim ze ta nervozita a cekani teprve zacne, vid..
Moc ti drzim palce, absolutne taky doufam, ze budu ta, ktere se to povedlo napoprve. Protoza bez viry bych se do toho ani nemusela poustet. No a ze mate jen jedno…na jedno dite to jiste staci. To je osud ![]()
Tak si uzivej tehotenstvi a duveruj. Vsak se k tobe hned pridam.