Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Gilmorka
A další pokus zkusíte po jak dlouhé době od 1. neúspěchu? ![]()
@lenia82 po roce.. měla jsem imuno léčbu a než jsem se tam dostala pak zkoušela kortikoidy ty nezabraly a teď konečně zabraly imunolog. injekce
@Gilmorka
Tak to moc držím pěsti, aby se podruhé zadařilo ![]()
Já jsem právě v pořádku, na stimulaci jsem reagovala dobře, hormony jsem měla v normě, problém je u přítele - pomalé spermie. Sám dr. při posledním UZ řekl, že mám dělohu připravenou k oplodnění. Samozřejmě, že i tak může dojít k neúspěchu, ale do poslední chvíle pořád věříme a doufáme..
@lenia82 no jo hlavně nepřestávat doufat, na krev máš jí 27.4. a kolikátý jsi teda den od ET?
@Gilmorka
Dnes jsem 8.den od ET. Holky tady mi psaly, ať zkusím dnes testovat, že už by tam mohlo být něco vidět, ale já se toho bojím jak čert kříže ![]()
@lenia82
ahoj
běž do lekárny, kup si test, a vyzkoušej
zbytečně se stresuješ
píšeš, že jsi trochu zašpinila, to může být dobré znamení
a jestli jsi měla 5ti denní, tak by už mohlo být něco vidět
![]()
@Johanna7
Ty mi teda dáváš
Já si dala termín testování na konec týdne (čtvrtek/pátek),tak to ještě vydržím ![]()
@Gilmorka
Pokud dobře počítám tak bylo 5denní. Ve středu OPU a ET byl v pondělí..
@lenia82
promiň
nemyslím to zle, ale asi se docela nervuješ
to není dobrý, ale jestli chceš vydržet tak vydrž. Jestli jsi špinila, a můžeš si lehnout, tak odpočívej. On si tam prcek ve sliznici „vykousne“ dolíček, aby se mohl lépe uvelebit. Tak nemysli na blbosti, ať tam má klid ![]()
@Johanna7
Doma jsem byla minulý týden a poctivě ležela, dnes už jsem v práci, ale mám sedavé zaměstnání, tak mi snad žádné komplikace nehrozí.. Jj máš pravdu, jsem hrozný stresař
Ale tento týden určitě testovat budu, jen se musím odhodlat.. Myslím ale, že mě k tomu přítel dokope dřív než budu chtít já
![]()
@lenia82 ono se řekne být v klidu ale moc to nejde každopádně polehávat jak to jen jde a zabavit se - nějaký filmek, dobré jídlo ![]()
@lenia82 Jsou do dobré známky, že by se mohlo zadařit
zkus testnout ![]()
Já jdu na opu ve středu, konečný počet už nevím, ale bude jich kolem 20 foliků, a podle krve se rozhodne zda se bude dělat ET ![]()
@Lulu85
Díky
Ve středu na tebe budu moc myslet, aby krev vyšla ok a mohl být ET ![]()
@Lulu85 20 to je moc pěkné a jak se cítíš? nebolí tě bříško?