IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
23.4.15 09:49

@Johana..22 Ahojky pročítám si tady nějaké diskuze :-) jelikož jsem také byla včera na zavedení takže jsme na tom úplně stejně :-) jak se cítíš druhý den? Nečetla jsem celou diskuzi, takže jestli neva? Kde jsi byla na zavedení? Já jsem z Pardubic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
23.4.15 10:11

@lenia82 ach jo dokud není ten výsledek krve tak naděje je ale chápu tě.. jaké jste volili metody a budete mít něco jinak?

jo a chodím do reprofitu v brně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 10:15

@Gilmorka
Volili jsme metodu PICSI a možná jsme měli jít do toho embryoglue, jenže to jsou teď ty výčitky ála „kdybychom si ho nechali dát, možná by to vyšlo apod.“
Ale vzhledem k tomu, že nám sama embryoložka řekla, že to poprvé máme zkusit bez toho, když jsem v pořádku a problém má jen přítel ve špatném spermiogramu, tak jsme ji poslechli. Další pokus do toho ale půjdeme, už nemá smysl šetřit! :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
23.4.15 10:22

@lenia82 myslíš že embryoglue by to zvýšilo? to si nemyslím slyšela jsem názory že to není o moc lepší než to co tam dávají běžně.. a co dál jste měli prodlouženou kultivaci a hatching? to mi přijde všechno důležitější aby rozhodli v jakém fázi vývoje vkládat.. jinak na zlín jsem slyšela taky dobré reference - byli jsme tam párkrát dokonce ale nějak se m to nezamlouvalo líp se mi dojíždí do brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 10:38

@Gilmorka
My jsme z Přerova, tak je pro nás Zlín lepší co se dostupnosti týká než Brno, sice jsem v práci v Brně a denně dojíždím, ale přítel má práce v Přerově, tak proto Zlín, navíc tam máme rodinu, tak když je třeba, spíme tam a dostanu se tam líp.
Jinak jsme měli 5ti denní embryo bez asistovaného hatchingu, nic víc, takže na 2.pokus si od doktora zjistíme jaké jsou varianty aby se naděje zvýšila, sami se v tom nevyznáme..Dá se říct, že jsem prožila nejhorší den svého života, když se mi včera rozjel menses :,( Ale další pokus až jak se hodím psychicky do klidu, tělo si hodím do normálu, v sprnu si užijeme svatbu a pak se do toho pustíme. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.4.15 10:47

@lenia82 :hug: :hug: nebuď smutná a nějaký „kdyby?“ vůbec neřeš
je mi jasný, že máš teď spoustu otázek, proč a kdyby, a měla jsem, to máme všechny a vždycky :nevim: je pravda, že nekterým holkám se zadaří napoprvé, to je potom děsně motivující, ale ber to jako „zkušební“, napodruhý to vyjde :hug:
co se týče embryoglue tak sice může pomoci, ale nemusí, ono si to embrijko stejně udělá co bude chtít, ty můžeš jen vytvořit prostředí, kde mu to usnadníš. A jak už tady holky psaly, šanci má každé. Na spermijky jsou různý povzbuzovadla (to načteš na NETu), tak přítele nadopuj. Při PICSI najdou vždy ty nejlepší. A co se týče délky kultivace, tak je to taky různý, někde říkají, že čerstvější (3denní) je lepší, že je brzy v přirozeném prostředí, a na druhou stranu, když nechají prodlouženou, tak vidí jestli se dobře vyvíjí. Je to prostě o tom vyzkoušet to. :hug: :hug: teď mysli na svatbu, a miminko pak přijde, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 11:18

@Johanna7
Přesně jak říkáš, nějaké coby kdyby teď už stejně nemá význam řešit. Prostě to tak dopadlo, to je jediné čím se uklidňuji a podruhé už nám to vyjde! Co se týká přítele, tak před odběry bral cca 2 měsíce Reproman, možná to k něčemu bylo dobré, ale jinak nic. Nekouří, sportuje a tak je to prostě hrozně nespravedlivé, že má špatný spermiogram. Dokonce mi můj gynekolog řekl, že ve 30letech má málo spermií a jen polovinu z nich pohyblivých a hnal ho na urologii, jenže víme všechny jací jsou chlapi, že dokopat je k nějakému dr.je nadlidský výkon. Po spermiogramu, který pak dělali přímo v CAR už měl počet v normě jen špatnou pohyblivost, tak pak aby se v tom člověk vyznal :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.4.15 11:42

@lenia82 zkuste Macu (MACA) je to kořen z nějakeho peruánského kořene, a je to i pro chlapy, nějaký vitamíny z lékarny - zinek :roll: rady určitě najdeš. Ono to vlastně všechno závisí na tom, jak se spermie a vajíčko spojí, a zase dělí. A samozřejmě spoustu jiných faktorů. Chlapovi to vysvětli :roll: když můžeš ty na vyšetření, pak podstoupit další kroky (injekce, pilule, OPU, ET…) tak on může taky k doktorovi, jistě rád půjde :palec:. Oni to mají trochu jinak, jsou to takový velký děti. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 11:55

@Johanna7
Přesně to jsem mu říkala, že chodím jednou za půl roku na kontrolu na gyndu a taky z toho neskáču 10metrů vysoko, že musím dávat nohy do praku, tak by jednou mohl zatnout zuby a vydržet to, ale jak říkáš, jsou to poseroutkové :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
23.4.15 13:27

@lenia82 :hug: víš ono je to opravdu těžko můžeme zvolit co chceme za techniku ale je to ve hvězdách zda se to povede.. samozřejmě tomu taky vůbec neroumím - tam si přečtu tohle a hned bych to chtěla a pak zas každý řekne něco jiného.. i proto se postupně mění cary.. jsou různé přístupy.. tvého nenuť musí k tomu dojít sám.. můj si už uvědomuje co všechno jámusím podstupovat a on si jen udělá jednou dobře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.4.15 14:19

@Persinka
Vitam te :) a blahopreji k transferu. Ja se citim dobre. Byla jsem se projit na slunicku a zitra jdu do prace. Ted uz ale odpocivam s dzusem a cokoladkou :mrgreen:
Citim malinko tlak jako pred Ms, ale jen trochu. Beru utrogestan, zobu femibion.
Ja jezdim do Kostelce nad Orlici. Jsrm moc spokojena.! TIP - Dnes jsem si ve zlatnictvi vybrala PERLU na krk, perly a perlet pomaha udrzet tehotestvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 14:21

@Gilmorka
Přesně! Dvakrát se vystříká do kelímku a tím to pro něj hasne :mrgreen:
Aspoň že mi pomáhal píchat injekce do stehna, to břicha (Puregon) jsem zvládala sama ač mě to pokaždé štípalo, ale do stehna už musel asistovat a zvládl to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 14:22

@Johana..22
Tak ať je z tebe brzy perlová maminka :kytka: :srdce: :dance:
Já mám bolesti v podbřišku jako prase a menses silný jako nikdy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.4.15 14:25

@lenia82 Je mi to lito.. Osud te zkousi co. Preji at to priste uz dopadne. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 14:30

@Johana..22
Děkuji :hug: Budeme mít teď dost času se s tím psychicky srovnat a zkusit další pokus, i když je otázka, jestli se s tím člověk někdy opravdu vyrovná, když ví, že přišel o dítě? :! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí