Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lulu85 ahojky to je krása 26 folíků já jich měla 10 z toho 5 vajíček. A tak jsem je nechala napíchnout a oplodnily se všechny. Ale co mi to dalo jich vypotit aspoň 5 ![]()
@Persinka alespoň si vyplodila něco
ja jich ani tolik nechtěla, a teď čekám zda se vyvine hypersrimulacni syndrom…
@Lulu85 máš aspoň zásobu
Bys ho ale nechtěla ne, jsem se teda musela na to juknout co to je, u mě to nehrozí takže jsem o tom ještě neslyšela.
@Persinka to víš, že bych ho nechtěla, zítra musím na krev jak to vypadá s hormony, a podle toho se rozhodne, ale když to bude v pořádku, tak se bude zavádět v pondělí ![]()
@Lulu85 To bude dobré uvidiš. Tak to budu na tebe myslet a kolik budeš nechávat zavádět? a kam chodíš?
Ahoj holky,
tak vám musím říct, že tak silnou MS jakou jsem dostala, jsem v životě neměla, i bolesti břicha, křeče, hrůza
V pondělí si tedy jedu do CARu pro jasný verdikt, těhotná nejsem. Pořád jsem žila v naději, že když byl duch na TT, tak by to vyjít mohlo, ale pak mi kamarádka psala, že mi vyšel pozitivní protože mi určitě po ET to HCG narostlo a pokud jsem potratila, tak mi v pondělí žádné nenaměří, tak jen ať víte. V pondělí tedy budu s dr. řešit, zda se do dalšího pokusu pustit hned další cyklus, když je tělo nadopované hormony a nebo si dáme pár měsíců pauzu a zkusíme až pak. Máte na to některá názor, která varianta je lepší? ![]()
@Persinka no tak jsem to zakřikla a hyperstimulacni syndrom jak vysitej, takže et nebude, ale máme 9 krásných embryjek k zamrazeni a příští měsíc jdu na KET ![]()
@lenia82 moc mě to mrzí, že to neklaplo. Nedivím se, že to máš silné, když jsi byla nadopovana hormony, taky si užiju. Záleží jestli máš mrazacky, pokud ano, tak bych šla do Ket, pokud ne, tak stejně mezi odběrem vajíček je snad 3 měsíční pauza. Někde jsem četla, že to otěhotnět jde lépe, když jsi po nezdařeném umelku, právě kvůli těm hormonum.
@Lulu85 To je škoda
Tak se to podaří příští měsíc
hlavně že je co zamrazit ![]()
@Lulu85
Díky za info, to jsem právě nevěděla, jestli je lepší jít hned do dalšího pokusu a stimulací nebo pár měsíců počkat. Nám žádné mrazáčky nezůstaly, proto mě ten neúspěch vzal víc než kdybychom měli nějaké další mimísky v záloze ![]()
Ale pořád se uklidňuji tím, že to tak příroda chtěla, že než aby bylo miminko nemocné, tak raději ať potratím a další pokus se už musí zadařit a třeba nám zbydou i nějaké mrazáčky! ![]()
Je super, že máte 9 mrazáčků, budu na tebe myslet, ať se ti uleví a příští měsíc ať se zadaří napoprvé! ![]()
@Gilmorka
Děkuji za soucit Gilmorko, nějak se s tím srovnávám a věřím, že na druhý pokus se zadaří!
![]()
@Persinka
Ahoj ja ti je? Ja vcera citila „asi uhnizdivani“ melo byt ze ctvrtek a patek. Tak to souhlasi. Dnes jsem zvladla tu praci
trosku se prosla (bylo kraasne) a uz jsem zase na gauci. Odpolko jsem si i zdrimla.
Citim lehky tlak v podbrisku, jako pred ms, ale mysli ze to je v poradku.
S mrnouskem mluvim a tesim se na nej.