IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
1.5.15 09:53

@JannkaT Tak to jsem podobné povahy, taky jsem velký oprimista. Neříkám že me třeba potrat nesundal, ale vzdy se brzo oklepu a vidim lepsi zitrky. Vsechny negativni mysleny se snazim zahtat a verit. Zitra si asi udelam test, ale já vim jiste ze jsem tehotna, na tele to poznam dokonale.
Jména :) proc ne.. my mame celkem jasno uz davno ;) Kazde rano kdyz se vzbudim, rikam malemu v brise „dobre rano“ :D A moc se tesim az se narodi v zime.
No a taky jsem poverciva a tak. Ted vsude litaji čápi tak jim „jako dekuju“ :mrgreen: že to vzladli a tak. NO legrace. Drzim nam vsem palce..

@Persinka Tak draha jak je? más na zitra nachystaný testík? Já ano :D ale uprimne jsem z toho nervozni. Pro me by bylo lehci netestovat, nepoznavam se :think: Ale testnu s tebou samozrejme. Myslim za na 99 jsme v tom. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.5.15 11:16

@Johana..22 Tak se netestuj brouku :-) Já mám pořád bolestia začla jsem trochu špinit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.5.15 16:13

@Persinka
Ale kuuus!! Tak spineni je snad v pohode. A zrovna ve svatek vid. Me rikali ze kdybych spinila, ze mi zvysi davku utrogestanu. Ale s kym se dnes radit vid.
Teda drzim ti vsechno co muzu :hug: snad jsou to jen ty zilky co muzou praskat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.5.15 17:19

@Johana..22 dnes celej den nejak chrapu. snad. zatim nekrvacim. na zitra si pripravim test.
:pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.5.15 18:00

@Persinka odpocivej, ja byla do 3 v praci a ted uz jen taky lezim. Pocasi je ospaly. To vis ze jooo to dopadne :potlesk: zitra udelame oslavicku :dance:
Odpocivej, oni si dvojcatka musi udelat mistecko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
1.5.15 19:06

@Johana..22 vzdyt jsou jeste miniaturni :think: urco budem. tak zitra pacek schledacek. v kolik zitra v osm?
:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
1.5.15 19:26

@Persinka
Budika si asi davat nebudu, uvidim kdy se vzbudim, ale hnedle jak ho pocuram, dam echo. Cca v 8 :))
Ahoj zitra, uz nas bude 5 :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
1.5.15 20:04

Ahoj holky, v červnu se chystáme na 3IVF, pokud vše půjde dobře. Tak tu tak pročítám diskuze a je to fakt síla, co všechno musíme vydržet a podstoupit pro vytoužené mimi. :(

@lenia82, @Petulda269 holky, je mi moc líto, že to nevyšlo. Silně mi vaše příběhy připoměly vlastní ivf. Loni v létě 1.ivf, nevydržela jsem ale netestovat, takže od 9.tého dne, kdy jsem radostí z druhé (sice slabé) čárky brečela, jsem sledovala jak sílí. Pak jsem začala špinit, ale čárka stále sílila… Bohužel se rozjelo i krvácení a začala zase slábnout. Mno obrečela jsem to pořádně.
Po druhém neúspěchu (opět kompletní ivf, mrazáčci se nekonaly ani jednou) o 3 měsíce později, kdy nebyl ani dušík a opět depka, jsme teď aktuálně před třetím pokusem (a myslím, že i posledním, protože zátěž je to fyzicky, psychicky i finančně :zed: ) a zároveň už máme podanou i žádost o adopci.
Jsem díky tomu nějak klidnější, i když záchvaty smutku se stále objevují, zvláště, když se v obou případech pořád jen na něco čeká…

Holky všem nám držím palce! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
1.5.15 22:48

@Persinka @Johana..22 zitra vam budu prat jen same dve carky, urcite to bude na oslavu :srdce:
@aliko ver,ze do tretice to vyjde, musi. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.5.15 07:32

@aliko Ahojky nebuď smutná, určitě to vyjde uvidíš, nesmíš to vzdát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.5.15 07:36

@Persinka
Dobre ranko… Tak co? Uz ho mas??
Ja jsem teda z vyslednu zarazena. Cekala jsem mnohem vyraznejsi caru :(
Myslim ze hCG by melo byt vyssi, co myslis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.5.15 07:38

@Johana..22 Ale je tam to je hlavní. :-) Já jí vidím, počkej až zaschne je to teprv 10 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.5.15 07:40

Taky jí tam mám :-) Teď aby bylo vše ok a budu spokojená :-)Bolesti mám pořád, v noci mě to až vzbudilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
2.5.15 07:44

Jupiiiiiiiii :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
To je parada, jsou teda jeste takove slabounke a ostychave ale pockej jak budou v lednu rvat z postylky :dance: :dance:
Pecka mam velkou radost ze nam to podarilo, no a ted hlavne st jim u nas libi. Ale na nic spatneho uz nechci ani pomyslet.

Tak gratuluji a brzy si poslem fotky z ultrazvuju ju ;

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.5.15 07:55

@Johana..22 To výš že jo, jsme holky šikovné, teď se jen nechat opečovávat a užívat si to. Až pujdeš na krev ve středu tak se zeptej jaká je hodnota HCg pro srovnání :-) by mě už zajímalo jestli mám 2 :-) :-) a pak zas 14 dní čekat na UZ :-( to mě je tak nkonečné to čekání :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí