Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@JannkaT Tak to jsem podobné povahy, taky jsem velký oprimista. Neříkám že me třeba potrat nesundal, ale vzdy se brzo oklepu a vidim lepsi zitrky. Vsechny negativni mysleny se snazim zahtat a verit. Zitra si asi udelam test, ale já vim jiste ze jsem tehotna, na tele to poznam dokonale.
Jména
proc ne.. my mame celkem jasno uz davno
Kazde rano kdyz se vzbudim, rikam malemu v brise „dobre rano“
A moc se tesim az se narodi v zime.
No a taky jsem poverciva a tak. Ted vsude litaji čápi tak jim „jako dekuju“
že to vzladli a tak. NO legrace. Drzim nam vsem palce..
@Persinka Tak draha jak je? más na zitra nachystaný testík? Já ano
ale uprimne jsem z toho nervozni. Pro me by bylo lehci netestovat, nepoznavam se
Ale testnu s tebou samozrejme. Myslim za na 99 jsme v tom. ![]()
@Johana..22 Tak se netestuj brouku
Já mám pořád bolestia začla jsem trochu špinit. ![]()
@Persinka
Ale kuuus!! Tak spineni je snad v pohode. A zrovna ve svatek vid. Me rikali ze kdybych spinila, ze mi zvysi davku utrogestanu. Ale s kym se dnes radit vid.
Teda drzim ti vsechno co muzu
snad jsou to jen ty zilky co muzou praskat.
@Johana..22 dnes celej den nejak chrapu. snad. zatim nekrvacim. na zitra si pripravim test.
![]()
@Persinka odpocivej, ja byla do 3 v praci a ted uz jen taky lezim. Pocasi je ospaly. To vis ze jooo to dopadne
zitra udelame oslavicku ![]()
Odpocivej, oni si dvojcatka musi udelat mistecko.
@Johana..22 vzdyt jsou jeste miniaturni
urco budem. tak zitra pacek schledacek. v kolik zitra v osm?
![]()
@Persinka
Budika si asi davat nebudu, uvidim kdy se vzbudim, ale hnedle jak ho pocuram, dam echo. Cca v 8 ![]()
Ahoj zitra, uz nas bude 5 ![]()
Ahoj holky, v červnu se chystáme na 3IVF, pokud vše půjde dobře. Tak tu tak pročítám diskuze a je to fakt síla, co všechno musíme vydržet a podstoupit pro vytoužené mimi. ![]()
@lenia82, @Petulda269 holky, je mi moc líto, že to nevyšlo. Silně mi vaše příběhy připoměly vlastní ivf. Loni v létě 1.ivf, nevydržela jsem ale netestovat, takže od 9.tého dne, kdy jsem radostí z druhé (sice slabé) čárky brečela, jsem sledovala jak sílí. Pak jsem začala špinit, ale čárka stále sílila… Bohužel se rozjelo i krvácení a začala zase slábnout. Mno obrečela jsem to pořádně.
Po druhém neúspěchu (opět kompletní ivf, mrazáčci se nekonaly ani jednou) o 3 měsíce později, kdy nebyl ani dušík a opět depka, jsme teď aktuálně před třetím pokusem (a myslím, že i posledním, protože zátěž je to fyzicky, psychicky i finančně
) a zároveň už máme podanou i žádost o adopci.
Jsem díky tomu nějak klidnější, i když záchvaty smutku se stále objevují, zvláště, když se v obou případech pořád jen na něco čeká…
Holky všem nám držím palce! ![]()
@Persinka @Johana..22 zitra vam budu prat jen same dve carky, urcite to bude na oslavu ![]()
@aliko ver,ze do tretice to vyjde, musi. ![]()
@aliko Ahojky nebuď smutná, určitě to vyjde uvidíš, nesmíš to vzdát.
@Persinka
Dobre ranko… Tak co? Uz ho mas??
Ja jsem teda z vyslednu zarazena. Cekala jsem mnohem vyraznejsi caru ![]()
Myslim ze hCG by melo byt vyssi, co myslis?
@Johana..22 Ale je tam to je hlavní.
Já jí vidím, počkej až zaschne je to teprv 10 dní.
Taky jí tam mám
Teď aby bylo vše ok a budu spokojená
Bolesti mám pořád, v noci mě to až vzbudilo ![]()
Jupiiiiiiiii
![]()
To je parada, jsou teda jeste takove slabounke a ostychave ale pockej jak budou v lednu rvat z postylky
![]()
Pecka mam velkou radost ze nam to podarilo, no a ted hlavne st jim u nas libi. Ale na nic spatneho uz nechci ani pomyslet.
Tak gratuluji a brzy si poslem fotky z ultrazvuju ju ;
@Johana..22 To výš že jo, jsme holky šikovné, teď se jen nechat opečovávat a užívat si to. Až pujdeš na krev ve středu tak se zeptej jaká je hodnota HCg pro srovnání
by mě už zajímalo jestli mám 2
a pak zas 14 dní čekat na UZ
to mě je tak nkonečné to čekání ![]()