Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@bejbi99 neni se ceho bat, zvladla jsem to vsechno dobre. Nervozita prichazi az kdyz zjistim ze jsem v tom ![]()
Preju ti at mas „dost“ (ne hodne) vajicek a nizkou stimulaci. Vse klapne uvidis.
@Johana..22 já mám zase nerva aby se vyvýjelo, každý si tak nějak zažil to svoje
dnes jsem byla na výletě s holkou nachodily jsme několik Km, tak jsem u tahaná jak pes.Bude to vše dobré uvidíš, ty aspoň ůpujdeš na UZ já se budu nervovst dalších 14 dní a ak zase. Minuke jsem o malé přišla v 7 týdnu. ![]()
@Persinka Nojo, jsou to nervy vid. Clovek misto aby se radoval ze se uchytilo, hned vymysli koninu a hned se boji. Taky jsem potratila v 6tt, je to boj no.
Musime byt pozitivni. Prochajda ti neuskodi, vzdyt uz je pevne uhnizdeno. I podle testu poznas, ze se pekne vyviji.
No stredy se nemuzu dockat! Prece se to nekdy povest musi.
No cekat na kontrolu 4 tydny to je dost. Ale jdybys chtela, muzes asi zajit driv ne?
Díky holky…vám taky drizim palce at vám to všem vyjde…umne je vše v pořádku jsem zdravá jak rybka ale je problém u pritele… snad to vyjde na poprvé
@Johana..22 @Persinka Holky, moc Vám sice tichounce, ale ze srdce moc gratuluju
![]()
Ahoj holky, me uz doma hrabe
. Zitra asi pujdu do prace, snad budu jen v kancelari zadny poletovani. Zacala jsem se pozorovat od vcera me boli prsa a picha podbrisek a od pupiku. Tak to srovnavam z PMS a uz jsem nervni. Jsem teprv dnes 7 den po tridenni, takze na testu by nic nebylo.
@Johana..22 @Persinka verim,ze vas budeme vsechny nasledovat
musite jen pozitivni zpravy.
@bejbi99 take to mame tak, ja v poradku a partner spatny sper. Tak jsi take rikam, ze musim byt ale bohuzel jsou pary kde jsou oba v poradku a nedari se. Snazim se si to nepripoustet a vim, ze to neovlivnim. Tak mysli jen v ruzovych barvach
@Persinka Viď ta se povedla
sice jsem náká nachlazená ale tohle mi zvedlo náladu. Máš taky takovou? Jiste ano ![]()