IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
3.5.15 12:46

@bejbi99 neni se ceho bat, zvladla jsem to vsechno dobre. Nervozita prichazi az kdyz zjistim ze jsem v tom :)
Preju ti at mas „dost“ (ne hodne) vajicek a nizkou stimulaci. Vse klapne uvidis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
3.5.15 19:08

@Johana..22 já mám zase nerva aby se vyvýjelo, každý si tak nějak zažil to svoje :-( dnes jsem byla na výletě s holkou nachodily jsme několik Km, tak jsem u tahaná jak pes.Bude to vše dobré uvidíš, ty aspoň ůpujdeš na UZ já se budu nervovst dalších 14 dní a ak zase. Minuke jsem o malé přišla v 7 týdnu. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
3.5.15 19:13

@Persinka Nojo, jsou to nervy vid. Clovek misto aby se radoval ze se uchytilo, hned vymysli koninu a hned se boji. Taky jsem potratila v 6tt, je to boj no.
Musime byt pozitivni. Prochajda ti neuskodi, vzdyt uz je pevne uhnizdeno. I podle testu poznas, ze se pekne vyviji.
No stredy se nemuzu dockat! Prece se to nekdy povest musi.
No cekat na kontrolu 4 tydny to je dost. Ale jdybys chtela, muzes asi zajit driv ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.5.15 21:38

Díky holky…vám taky drizim palce at vám to všem vyjde…umne je vše v pořádku jsem zdravá jak rybka ale je problém u pritele… snad to vyjde na poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
3.5.15 21:41

Děkuji, snad vše dopadne dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
4.5.15 07:12

@Johana..22 @Persinka Holky, moc Vám sice tichounce, ale ze srdce moc gratuluju :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.5.15 08:08

@Persinka Budes dnes testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.5.15 09:20

@Johana..22 už se stalo :-) to víš jistota je jistota :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.5.15 09:26

@Lulu85 Díky :-) snad už tentokrát vše dopadne na 1 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
4.5.15 09:29

Ahoj holky, me uz doma hrabe :). Zitra asi pujdu do prace, snad budu jen v kancelari zadny poletovani. Zacala jsem se pozorovat od vcera me boli prsa a picha podbrisek a od pupiku. Tak to srovnavam z PMS a uz jsem nervni. Jsem teprv dnes 7 den po tridenni, takze na testu by nic nebylo.
@Johana..22 @Persinka verim,ze vas budeme vsechny nasledovat :) musite jen pozitivni zpravy.
@bejbi99 take to mame tak, ja v poradku a partner spatny sper. Tak jsi take rikam, ze musim byt ale bohuzel jsou pary kde jsou oba v poradku a nedari se. Snazim se si to nepripoustet a vim, ze to neovlivnim. Tak mysli jen v ruzovych barvach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.5.15 09:31

@Persinka Tak uka :)) jak sílí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.5.15 09:35

Dnesni radost, ale sobotni duch nejak zmizel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.5.15 09:54

@Johana..22 no ta je nádherná :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
4.5.15 09:56

@Persinka Viď ta se povedla :) sice jsem náká nachlazená ale tohle mi zvedlo náladu. Máš taky takovou? Jiste ano :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
4.5.15 10:06

@Johana..22 tak to je dnešní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie