Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Persinka pokud to není křeč, která trvá půl dne, tak to může být roztahování dělohy, vem si, že tam máš 2 prcky ![]()
@Lulu85 urcite to vyjde.To bude prvni ket?
ja uz se psychicky pripravuji, ze pujdu zrejme take, uvidime. Ted jsem devaty den, a citim se jsk kdyz kazdou chvilku zacne men. ![]()
Holkyyy!! Jsem stastna!! Vsechno ok. Ultrazvuk by byval nedellal, ale ja si rekla a mimi je v deloze.
Jupiii. Vypada to dobre. Hodnotu hcg nevim.
Za 14 jedem na srdicko.
@Persinka jsme na tom stejne..vse bude oukej. Na silvestra rodime!
@JannkaT Jj, bude to můj první KET, mám ho po odloženém ET, kvůli hyperstimulačnímu syndromu co jsem měla po OPU. Už se moc těším, ale zároveň mám strach. Hlavu vzhůru, to že nic moc necítíš kromě bolesti podbřišku ještě nic neznamená ![]()
@Lulu85 21.DC jakoby 5 dní po mé ovulaci, pze jsme mela 5ti deni embrio tak aby to sedelo, si myslim
@Johana..22 aha, já jdu na UZ 10 DC a pak se uvidí jak mi to vypočítají, ale taky to bude 5ti denní prďola, tak uvidíme ![]()
@Johana..22 a samo že všichni ostatní
Tak jsem konečně doma
U mě také vše ok, hladina Hcg je 618
Na ultrazvuk jdu 20.5. už teď se nemohu dočkat. ![]()
@Johana..22 @Persinka Jéé, holky moc moc gratuluju, už jsem tu dlouho nebyla, tak nestačím zírat na ty krásný novinky ![]()
Tak už mám za sebou ET, z 9 folikulů bylo 8 vajíček, z toho 6 se povedlo oplodnit. V den ET zůstali 3, zavedli mi toho nejlepšího šampiona. Tak teď jen čekat… ![]()
@cornaline děkuji tak to je pěkné
jak dlouho kdy jdeš na krev?
@cornaline Dekuji a preji ti at se mimi udrzi. Ja si davala to cervene vino
decku denne.