IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4034
20.5.15 21:04

@Johana..22 @Persinka holky moc gratuluju :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
21.5.15 09:12

@aguti nojo, protože když mi řekli přesně kdy dojde k ovulaci a kdy je nejlepší mít sex a my to všechno splnily, tak by ta inseminace vyšla nastejno… to je fuk, já jsem ráda, že nám dovolili IVF, že se konečně něco děje. Akorát si sama nemůžu píchat injekce, já totiš když vidím jak do mě jede ta jehla, tak omdlívám, a poslepu se píchat nechci… :D ještě že mám v práci tak šikovnou doktorku, která mi to napíchá, no a o víkendu budu otravovat sestřičky z důchodáku, kde dělá mamka… Já jsem prostě případ, zaměstnám půlku zeměkoule. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.5.15 09:58

Dobré ranko, dneska odpo mě čeká Utz, tak sem zvědavá kolik bude foliku :-) Držte prosím pěsti :-) :pankac:

Příspěvek upraven 21.05.15 v 10:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
21.5.15 10:17

Ahoj ženušky, troufale se mezi vás vtírnu :mrgreen: za týden cca bych měla začít stimulovat na 2 IVF, tak si říkám, že čím víc nás tu bude, tím větší vzájemná podpora. Těším se neskutečně po tom všem čekání na vyýsledky apod, ale zároven děsím, zase toho kolotoče a stresu, jak to vše zase dopadne.
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.5.15 10:21

@Vena123 Ahoj kočko. Také začnu stimulovat přesně za týden (dlouhý protokol). Čeká mě první IVF. Tak vzhůru do boje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.5.15 11:05

@Vena123 ahooj, taky stimuluju na 2.IVF…poprvé jsem mela gonal 375jednotek a stejně byly jen 2 vajicka. Teď mám Menopur, tak sem zvědavá jestli bude vajuch víc :-). Jinak po Gonalu mi bylo pekelně, Menopur snáším daleko lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
21.5.15 11:16

@Mikina33 tak to začneme na stejně, akorát Ty tedy budeš mít OPU o nějaký ten týden déle, já cca 14 dní od začátku stimulky. Hodlám bojovat seč mi síly budou stačit :pankac: 1 IVF jsem byla neznaboch, ze všeho byplašená, až po neúspěchu jsem našla tady diskuze a koukala jsem jako blázen. Ted už si připadám jak Rainman přes IVF :mrgreen: :mrgreen:
@petross tak Ty už jsi v procesu ;) no já měla prvně Elonvu a měla jsem 10 fol a z toho 7 vajuch, 5 vydrželo. Nic z toho. Ted prej budu mít ten gonal, tak nevím… taky krátkej protokol. Koukám, že sis užíváš s prednisonem. To je pěknej kekel. Taky ho budu od stimulace brát. Blbě snáším kortikoidy, ale co dá dělat, že.
Tak to až budu čekat na výsledek, tak Ty už budeš mít pozitivní testík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.5.15 12:07

@Vena123 No já o tom nesmím mluvit ve svém okolí (chlap si to nepřeje). Ale pochopitelně jsem se svěřila kamarádce a fňukala, že bych potřebovala více informací. A ona mi poradila tyto stránky, že je tady velká spousta skupin i na toto téma. Tak od té doby jsem tu a jsem za to moc ráda :)..
Já budu brát Synarel (do nosu) před MS a pak něco píchat. Holky, dcl mě děsí, že tu všude čtu, že je po OPU špatně…? To jako fákt? A proč? Z hormonů? Z narkózy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
21.5.15 12:11

@Mikina33 to chápu, u nás to ví rodina a nejbližší přátelé, jinak mlžíme.
No já v den narkozy zvracela a pak oka, jen bolí břicho jako mega silná MS. Někdy se vyvine menší OHHS, pokud je hodně folikulů. V břiše se hromadí tekutina apod…ale vážných případů je maličko… tak se neboj kočko… hele to dáme :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
21.5.15 12:51

@Vena123 no to se mám na co těšit…
Možná řeším kravinu, ale já jdu 20.června na oslavu narozenin ve stylu 30 let. Mimo jiné jsme oslavenkyním s holkama připravily naše taneční vystoupení. A protože né všechny kamarádky znají pravdu (jen ty úplně nejbližší), tak úplně nevím, jestli to budu moc odtančit a co si popřípadě vymyslím. Podle předběžných propočtů ta oslava vychází 1-2 dny po OPU totiž… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
21.5.15 17:54

@Mikina33 tak mě bylo po narkoze úplně pohádkově :-) líp nez po vyspani do ruzova :-) břicho jsem nějak extra necítila, zavedli mi čipek proti bolesti. Ale punktovali mi jen 6 frolikul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.5.15 18:19

@Persinka
Ahooj jak je? Me teda dnes celkem boli bricho :-/ takovy tlak az ostrejsi bolest. Ale asi me tam zlobi ta cysta. U tebe nic?
Musela jsem si jit i lehnout. Aby to preslo, ale zase se to trochu vratilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
21.5.15 20:11

@blowball Já se teda do IVF moc nehrnu, přece jen je to velký zápřah pro tělo.
Při inseminaci spermie ještě pročistí a hlavně jim ukrátí cetu, ale máš pravdu, že IVF je větší jistota a pokud už se snažíte dýl, nechce se člověku už moc čekat :)

S tím pícháním to máš blbý teda :D Já jsem si to nedokázala představit, ale ta jehličeka je tak malá, že jsem se na začátku překonala a už jsem téměř profík :mrgreen:

Můžu se zeptat jeké máte vyšetření? My totiž skoro žádné a trochu mi to vadí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
21.5.15 20:13

@Vena123 Ahoj :mavam: super, že se tu rozjíždí diskuse :palec: a držím palce do dalšího pokusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
21.5.15 22:47

@Johana..22 Ahojky, já dnes byla s holkou na logopedii a pak nakoupit no a potom jsem celej den prochrápala :-) Takže samo teď to nejde :-) No mě to břicho občas taky zabolí, říkala jsem to Dr a nic mi na to neřekla. Ale řekla bych že se mi to uklidňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí