IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
117
19.5.15 18:12

@petross Ahoj menopur znám, ten jsem měla a vyhovoval mi ale co je to prosím tě ten synarel? :nevim: Děkuji za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.5.15 19:05

@Nikka7 synarel je spray do nosu, který blokuje prasknutí folikul, předtím jsem si misto toto pichala cetrotide

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.5.15 19:20

@Persinka Uz jsem teda nervozni :roll: co ty?? Fiihaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
19.5.15 20:33

@Johana..22 jsem a hrozně. už aby bylo zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
19.5.15 20:49

@petross aha díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
19.5.15 20:52

Ahoj holky. Můžu se k vám přidat? Dnes jsem začala krátký protokol. Jsem z toho nervózní, nedokážu si představit, co mě čeká… Je ni 26, snažíme se víc jak 2 roky, žádné zdravotní problémy nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
19.5.15 21:29

@blowball ahoj :) jsem na tom podobně, dnes jsem si přinesla léky a pichat bych mela začít co nevidět.

Byla jsi na IUI nebo rovnou jedete IVF? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
20.5.15 07:44

Ahoj holky.. tez se k vam na te nekonecne a bolave ceste pridam.. Akorat cekam na vysledek prvniho IVF.. Ktere vubec nebylo bezproblemove, takze kuli ohss malem nedoslo k transferu. Nakonec ho tam mam.. Jen sem cela nervozni jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
20.5.15 07:51

A mozna trochu infa.. vic jak 4roky bez antikoncepce, tri roky vetsiho soustredeni, skoro rok v CAR, 4 IUI, 2 rizene styky - vse na clostylbegytu.. A pak jsem to, ze to pujde normalne vzdala a sla do IVF. Kratky protokol.. gonal a citrodite nebo jak se pise. Gonal jsem zvladla pichat sama, to druhe musel muz. Bylo z toho ohss hned po punkci 18foliku, ale jen 6 vajicek, vse oplodneno a do blasto. se dostaly tri. Takze dve jsou schovane na priste.. Tak to je muj rok zivota v kostce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
20.5.15 08:12

Test

Pěkný den holky,

chci se zeptat jsem 8 den po et a už jsem to nevydržela a udělala teh.test je tam viditelný duch je to už známka doufám dobrého znamení, nebo to může být lékama ( tou injekci, která se píchala před et)? Děkuji za odpovědi. Hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
20.5.15 08:18

@Johana..22 @Persinka Držím palce, ať jsou krásně vidět :D Já mám KET odložený zase na další cyklu, jelikož mám anovulační cyklus :( a v červnu se v CARu maluje, takže to zase asi časově nestihneme, tudíž se KET bude konat asi až v červenci :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
20.5.15 08:30

@Ploutvik kdy budeš testovat? :)

Já teď čekám na výsledky posledního IUI a když nic, tak začínám hned píchat. Už nechci na nic čekat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.5.15 08:39

@aguti nám řekli, že vzhledem k tomu, ež je u nás vše v pořádku, tak by nás IUI jen zdržovali, zkoušeli jsme nejdřív 5 cyklů na clostilu z toho 3 sledované utz. a vždyky bylo vše ok… jen jsem nějak neotěhotněla… tak jdem na to ted… jsem z toho vazne nervózní… těšim se, ale zároven mám strach. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.5.15 08:40

@kettyyy jestli jsi píchala pregnyl, tak to je těhotenský hormon, ten se vstřebává i 10 dní… a dělá duchy… ale u každého je to jinak, někomu se vstřebá i dřív… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
20.5.15 08:43

@aguti třeba ani nebudeš muset píchat… :) my si taky řekli, že už nebudeme čekat… jdeme do toho po hlavě, hlavně at to máme už za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí