Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Jsem nejstastnejsi!! Jupiii. Mam potvrzene srdicko
a prvni obrazek miminka. @Persinka Verim z i ty se radujes.
@Johana..22 Ahojky gratuluji, také se raduji a moc
mám také první obrázek miminka
srdíčko krásně tepalo a prý je všechno jak má být. Tak jsem moc šťastná. Další kontrola za 14 dní ![]()
@Persinka
Ja jdu az za 3 tydny, uz na krev, moc a naky ty testy. Vypada to na jedno ditko ze. Hele a ctu dobre termin porodu 10.1.?
@Johana..22 Děkujem, jo jo jen jedno
jo 10.1. to se ti nezdá?
@Persinka Zdaa
jen me to nerekli
tak sonduju vid. Myslis ze to budu mit stejne nebo je to spis podle menstruace?
Dobrý den,
jsem tady novacek a take me snad v cervenci ceka IVF. Na konzultaci s lekarkou jdu zacatkem cervna kdy se vse naplanuje. Necetla jsem vsechny prispevky, mozna ze uz nekdo treba zminil problem ktery mam i ja a to ze mam alergii na sperma a zarodek. Jeste bych mela zminit ze je mi skoro 40
mam jednu dceru - 3 roky a jsem po nekolika potratech, ten posledni letos v lednu dvojcata po 2. IUI, vzdy to byl zamlkly potrat, srdicko nebylo videt. Dcera je take vymodlene ditko po IUI(inseminace)kdy jsem uzivala cca rok prednisone a pekne jsem se zakulatila v obliceji i po tele. Ted mam predpis na Metyprednison 18 mg tak se hrozim co ze me bude, ale pokud se me podari v kratke dobe otehotnet budu sestim bez sebe, hlavne aby vse bylo v poradku a ja donosila zdrave mimi.
Vim ze bojovat a nevzdat to stoji za to kdyz pak mate v naruci ten cca 3 kg uzlicek, je to obrovske stesti a zazrak. Jen bych se chtela zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s temito kortikoidy Metyprednison?
@Johana..22 podle menzes, ale i podle velikosti plodu, jestli máš fotku tak by to na ní mělo být napsaný
ale když si to spočítáš od zavedení miminka + 14 dní, to je průměr kdy byl před tím menzes tak by ti to mělo vyjít cca stejně.
@Sofiie Ahojky vítáme tě
určitě to vyjde, uvidíš
s tvýma lékama jsem se vůbec nesetkala ![]()
@Persinka Nojooo jsem tele, tvuj prostuduju a svuj ne
mam to tam taky
mam 8.1.16
Tak at se nam jen dari ![]()
@Persinka Posledni Ms od 2-7.4. a malé je necelých 7mm velké
A na obrazku vypada jako prstynek ![]()
@blowball zdržovalo by vás IUI když máte všechno ok? Tomu nějak nerozumím ![]()