IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
13.5.15 14:00

@Lulu85 Jojo u mě akorát prsa, mám je normálně velký a teď kor.. :mrgreen: bolí a jsem jako po plastice silikonů. A myslim bude hur ;) Jinak mi je dobre. Zadna nevolnost. Nic. Jsem rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.5.15 14:43

@Johana..22 Tak to máš super :D jen si to pořádně užívej, kdy jdeš na kontrolu?
Já jedu zítra na UZ a příští týden se snad taky dočkám :) už se moc těším, zatím mám pozitivní náladu a věřím, že to klapne, ale stejně je tam malinký červík obav… dneska jsem si ještě našla, že spousta holek po vložení jedla ananas, prý napomáhá k uhnizdění, tak to zkusím, a k tomu červené vínko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
13.5.15 21:16

@Lulu85
Na kontrolu pristi stredu. To uz bude srdicko. Nekdy me v tom brise tlaci, pak zas picha. Clovek se i lekne, zda je vse ok. Ale verim ze ano…
Juu tak drzim palce at dobre dopadnes. A pristi tyden uz mas mimi v brisku. To jiste dopadne hned. Klavne bud v klidu :) a optismus pomaha. Drzim palce na zitra. Dej vedet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
14.5.15 12:32

@Johana..22 Jé, tak tobě super, že už budeš vidět srdíčko, strašně to letí :) Já jsem dopadla, tak, že mám ještě nízkou sliznici (3,5mm) ale jsem 10 DC, takže jedu ještě 16 DC, tak snad to bude ok a doroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
14.5.15 19:26

@Lulu85 ahaaa.. No 3,5 je fakt malo. Ja teda mela taky nizkou, ale nevim kolik bylo pre Ket. Tak se neboj, snad naroste. Beres neco?
Nojoo moc se tesim na ultrazvuk. To uz bude radosti. Uz se tesim i za mesic, az to budem moct oznamit rodine :)) zatim tutlame. Vi jen moje mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
15.5.15 08:39

@Johana..22 jj, je nízká, ale myslím si, že ji mám asi takhle normálně, mám delší cykly, takže i ovulku mám kolem 18 DC, snad doroste, má na to holka 5 dní :) včera jsem začala s červeným vínem :lol: Tomu rozumím, ono je to zatím lepší, když to ví jen minimum lidí…ale dovedu si představit kolik bude radosti až to řeknete :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.5.15 11:57

@Johana..22 Ahojky taky se nemůžeš dočkat jako já? Jsem zvědavá kolik mám miminek, se mi zdál sen že budou 3 :-) už mi z toho hrabe :-) Moc mi to neutíká, začínám být čím dál víc unavená.
@Lulu85 to naroste za 5 dní uvidíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
15.5.15 19:27

@Persinka Ahooj, no to vis ze uz se tesim. Ale celkem mi to utika. Jsem porad v praci a jdu i zitra. A kdyz dojdu domu, dam si neco dobreho a odpocivam. Ale je mi dobre. Jakoby i unava ustupuje. Ale hodne spim.
To mas vtipny s tim poctem miminek. Ja doufam v jedno ;)
Uz se tesim az to budem moct oznamit rodine. Pockame na 12tyden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
15.5.15 19:40

@Johana..22 Tak víkend mi teď taky uteče, když tu všichni budou doma :-) U nás to ví naši, protože to s mamkou dost řešíme jinak nikdo. Já se těším až to budu moct říct dceři ona tak zbožňuje miminka. Brácha má teď sedmiměsíční a to se holka jen rozplývá a to samé u sousedů. Moc pěkně se k nim má. Tak jsem zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
17.5.15 19:03

@Persinka Persi boli te taky trochu bricho?
Me chvilema to bricho boli jako pri ms. Je to normalni? A prsa furt necitis?
Uz se fakt tesim na stredu.
A kdy bude oznamovat tehu rodine? Tchyne, a tak..?
Promin to je otazek vid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
18.5.15 08:34

@Johana..22 Břicho mě bolí od začátku a teď už ale míň spíš když se blbě pohnu v posteli tak ho cítím, nemám z toho dobrý pocit. Prsa mám citlivější, ale není to nic hrozného. Spíš si říkám jestli si to tak trochu nevsugerovávám. Těhu budu oznamovat až bu mít min. první trimestr za sebou a budou veškeré vyšetření zamnou. Již jednou jsem zažila že to nedopadlo dobře a nechci to nikomu pořád dokola říkat co se vlastně stalo. Na jednu stranu se strašně nemůžu dočkat středy, ale pak se toho zároveň hrozně bojím. No uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
18.5.15 17:47

@Persinka
Nebooj vsechno dobre dopadne. Me asi pomalu zacina byt blbe od zaludku :-/ sotva do sebe nasoukam obed, je mi jak kdyz slezu z kolotoce. A spim fakt 10-11 hodin, hruza.
Na stredu se tesim. Ja se citim opravdu tehotne. Na psa si skoro ani sahnout nemuzu. Mam jak novy silikony :D
Tak preju kratky zitrek ;)
Bude tezky ututlat to do 12 tydne. Furt me nekdo zve na pivo a na ruzny mejdany :-( nevim uz co rikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
19.5.15 10:17

Zdravim ženy :-) jsem 5DC a pícham si Menopur a strikam Synarel, je to naše 2. IVF. Snad se konečně zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
19.5.15 11:05

@petross Ahoj! Tak nás čeká nyní první IVF. Koncem května začnu stimulovat. Také mám psaný synarel. Tak ať nám to vyjde! :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
19.5.15 14:46

@petross @Mikina33 :palec: já za dva týdny, 3.ivf… Tak to máme postupku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí