Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Johana..22 Jo a samozdřejmě ti také mooc moccc moccc gratuluji ![]()
@Persinka Jasny, ja jdu ve stredu na krev i na ultrazvuk. To vis ze se zeptam. Vsak mas tu carku vyraznejsi nez ja. To budlu dve.
Vsechno dam vedet. Opatruj se.
@Johana..22 U nás zvou až za dalších 14 dní na UZ:-( ty taky a piš piš piš ![]()
@JannkaT @Persinka díky holky, nevzdávám
, jen už jsem realističtější a vím, že úspěch i u třetího pokusu je stále jen kolik 30-40%? Ale jedna z těch dvou variant už teď prostě vyjde.
I když u ado by to bylo zas s dalším dlouhým čekáním. ![]()
@Persinka @Johana..22 holky gratulace, držím vám palce ![]()
@Persinka nic k zamrazení nezbylo
z cca 10ti v každém pokusu nakonec zůstalo jen jedno k zavedení.
@aliko Ach jo to je škoda
Budu ti držet pěstičky, takže teď budete zase stimulovat.
@Persinka jj, chystám se
jestli půjde vše ok, tak už v dalším cyklu. Jsem teď po laparce, tak uvidíme jak to půjde. ![]()
@Persinka @Johana..22 holky moc gratuluji, je to uzasny a melo by to tak byt pokazdem ivf. ![]()
Ahoj, jsem tu nová…čeká mne v červnu IVF, ted čekám az mi doktorka zavolá aby jsem si jela pro hormony…nevím co mne teď ceka… jsem stoho nervozni
@bejbi99 ahoj,neevozita je normalni,neboj.Ja mam za sebou ted prvni a snazim se verit, ze na par let posledni:-)jsem 6den po embr.
@Persinka @Johana..22 holky moc vam to preju.Ja jsem od vcera nejaka uplne rozhozena, rozbreci me kazda hloupost.Moc si preju a vetim, ze to vyslo, ale zaroven se bojim neg. zpravy.
@JannkaT Ještě chvilku a už se dozvíš výsledek
To pracujou ty hurmony tak to určitě jsi ![]()
@bejbi99 uvidíš to bude dobrý.
@Persinka doufam,ze hormony a ne vliv stimulace a utrogestanu ![]()
@Persinka Achjo chytam obcas nerv, aby to nebylo mimodelozni. Uz jsem to zazilaa je to hnus
uz se nemuzu dockat stredy a reknou mi ze je v deloze
snad bude vse v poradku.
@JannkaT Drzim palce at brzo najdes pozitivni test, jsi nam v patach ![]()