IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
28.4.15 07:10

@Johana..22 no nevím, když to čtu jinde tak ten 8-11 den si je ženský dělají a už to vidí. no ty si užíváš :-) já jsem doma a nic mi není a nijak se necítím :-( i ta žáha mě přestala pálit :-( no uvidíme. Taky se těším na mimi :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.4.15 09:24

@Persinka Tak si udelame slavnostne test spolu? Ja si myslim ze v patek nebo v sobotu by neco uz mohlo byt no. Ja mam MS myslim na ctvrtek, stredu /radeji se nedivam do kalendare ;) / ALe kdyby na to prislo, asi bych to vydrzela netestovat. Mozna i tim, ze furt nekde litam a tak to utika. Dnes uz jsem zase v praci, a jsem rada, je tu krasne. No a venku jak je božky že? :dance: :dance: Tenhle cas je nejlepsší, koor tehotna :mrgreen:
Holka ja myslim ze nam to vyjde. Nekdo musi byt v tech 35% a co zatim ctu, nikomu to moc nevyslo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
28.4.15 09:31

Ahoj holky,

jen pro informaci, z krve mám potvrzeno, že se těhotenství nekoná, další pokus doporučen za 2-3 měsíce.. Pro ty, u kterých je problém ve spermiogramu partnera, tak můj chlap bral cca měsíc vitamíny Reproman a výsledky se mu zlepšily dle dr. o hodně, tak uvidíme, třeba když je bude brát delší dobu tak se zadaří i přirozenou cestou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.15 09:35

@Johana..22 Já chodím ještě do jedné skupinky a tam to těhotní :-) jak o závod. Já MS nemám pravidelný a jelikož jsem měla prodlouženou stimulaci tak už bych MS měla dostat :-)Já si píchala injekce 14 dní :-( Já bych to nevydržela určitě. :-)Já si s malou aspoň přispím vozím jí do školky až na 8 což chuděra normálně nezná, pěkně se jí vstává. Normálně jí vozím už na 6 :-( Tak aby s toho taky něco měla když jsem doma. Pak se tu chvíli válím a jdu něco dělat :-) včera jsem prala bylo nádherně tak to uschlo, dneska vyžehlím a musím uvařit. Jinak u nás je venku pěkně hnusně jenom 11 stupňů a to včera bylo 25 :-) Budu muset asi zatopit. Taky to počasí si dělá co chce :mrgreen: Domluvíme se že se testnem v sobotu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.15 09:38

@lenia82 Ahojky to je mi moc líto :,( uvidíš příště to vyjde. Budem na tebe myslet. Jestli je problém u chlapa tak ať papká vitamíny a uvidíš třeba se to povede normál :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.4.15 09:46

@Persinka Božínku kde to bydlíš? na horách? že máte jen 11stupnu.
Tak jo… testnem v sobotu ale jsem nervozni už ted :mrgreen: oalalááá.
Aha safra tak tohle je asi smolná skupina :oops: blby že jsme ji zalozila já… :think: Tak třeba pujdu prikladem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.15 09:50

@Johana..22 No jasně v sobotu :-) :-) Bydlím u Pardubic :-) a Fakt je dneska hnus fialovej venku. A to mě dneska přivezou bazén :-) :-) :-) Budeme moct vytáhnout brusle s takovouhle :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.4.15 12:14

@Persinka Más pravdu, ted uz je i u nás zima, šílená a bude pršet. škoda, bylo krásně. Bazén asi dneska nedopadne :D
Tak jo, na sobotu připravím testík. P. S. neni to brzo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.15 12:24

@Johana..22 jak to počítáš? tu středu počítáš jako 1. nebo 0.? Kdyby 1. tak je to 11 den a kdyby nula tak 10. :-) nevím. Při prvním jsem viděla od 9 dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.4.15 12:33

@Persinka Já to nepočítám :mrgreen: Dokonce to spíš beru jakoby od ovulace. Pže mě dali blastocystu, takže kdybych otěhotněla přirozeně, počla bych už v sobotu.
Udajně ze čtvrtka na pátek se mělo uhnizdovat a ted by pomalu mělo vylučovat hCG. A klasicky, v termín MS už býva test pozitivní, takže más pravdu, mělo by to stačit. Mě už začínají bolet prsa a hubu mám samej pupínek (jinak mám plet jako miminko :lol: ) Tak si mylsim, ze vse snad podle plánu. Dokonce už se neciti tolik unavena. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.15 12:59

@Johana..22 Já počítám jak vzteklá, už mi z toho hrabe :-) bude to stačit. Mě nic není. Ale to není směrodatný, u prvního kdybych neviděla ultrazvuky tak jsem nevěděla že jsem těhotná, vůbec nic mě nebylo. :D No uvidíme. Už je venku jen 9 stupňů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.4.15 20:55

@Persinka Jestli mas moznost, zkus si zmerit telesnou teplotu.. Ja mam porad 37,1.. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.15 21:02

@Johana..22 nemám teplotu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
28.4.15 21:32

@Persinka
Tak to jiste nevadi :hug: staci kdyz mas miminko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.4.15 21:46

@Johana..22 dvě :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie