IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
746
28.4.15 22:00

@Persinka ajo vlastne ty mas dve :) ses husta :mrgreen: no tak to joooo.
To nys mela teoreticky mit ten trst vyraznejsi nebo drive pozitivni ze.
Tak hezky odpocivej, at se tam ti dva mazlici dobre zabydluji.
Dej zitra vedet hak ti je. Jak uz jdu spat.. Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.4.15 11:36

@Johana..22 Čauky tak mi je pěkně na nic, jsem ve stresu, ráno jsem musela odvézt hafana na veterinu. Nechali si jí tam má něco ze střevama a asi bude muset na operaci. Začlo mě bolet břicho tak se snad nic neposralo. Záleží jestli se chytli obě a nebo jenom jedno uvidíme. Teď už ležím a čekám kdy mě zavolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
29.4.15 16:44

@Persinka Ale fuj.. to mas teda serednej den.. Neboj urcite se jedno nebo obe chytli. :hug: Pejska je mi lito, ale jiste bude v pohode. Doktori jsou sikovni.
Me boli bricho furt stejne a prsa taky. Mam furt dost prace a tak na to obcas i zapomenu. Utika mi to.. Neboj v sobotu bude veselo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
29.4.15 17:39

@Johana..22 Tak pejsice odoperovaná, převrátilo se jí tlusté střevo museli jí 2/3 vzít tak uvidíme jak se s tím teď popere už jí je 9 let. Mám o zábavu postaráno, musim jí vzít domu teda až v tu sobotu až se z toho trošku dostane. Jinak lítá venku po zahradě je to rotvajler. Jdu chrupkat jsem utahaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.4.15 08:51

Ahoj pri krasnem slunickovem ctvrtku, mohu se k vam pridat? v pondeli jsme si nechali pri 1ivf zavest 3 denni fazolku, tak uz se snad zahnizduje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.4.15 09:02

@JannkaT Ahojky určitě se přidej :-) Tak ať se uhnízdí :-) já jsem byla minulou středu a zaváděli jsme 2× 5ti dení :-) A jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.4.15 09:10

@Persinka dekuji.Tak to je krasne, dvojcatka. Urcite jsou dobre uhnizdena :)
Snazim se pozitivne, pritel se uz pta jestli kope :D Jak se citis ty? jeste jsem nestihla precist vsechny prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
30.4.15 09:38

@JannkaT Moc bych si je přála :-) tak uvidíme :-) Včera mě hodně bolelo břicho no tak snad dobrý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.4.15 11:24

@Persinka urcite to bude dobre a budou dve carky na TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.15 14:05

@JannkaT Vítám Tě :kytka:
Preju at se zadari.. Urcite nam to vsem vyjde, uz je treba to tady rozlousknout :palec:
Jsem na tom stejne jako @Persinka ale embryjko mam jen jedno.
Myslim ze se mi uhnizdilo a roste :srdce: :potlesk: Prsa mam velky (jak s oblibou říkám) jako pytle na hady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a boli jako blazen. Těším se až mi to potvrdí a bude vše požehnané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.4.15 14:31

@Johana..22 dik :)
Za chvilku to budete vedet a mit potvrzene obe. Ja tedy zadne zmeny nepozoruji, prsa a podbrisek mam citlivy po hormonech, spis se mi to uz uklidnuje a bricho neboli. Verim, ze to vyslo, uvidime :) ale ten cas zda prijde men.je hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.15 14:46

@JannkaT No říkám si od začátku, že ted uz je to prijemne cekani. Na miminko cekame 3 roky (!) :roll: Zkusila jsme si dost a nekdy to už prece dopadnout musi.
Ja tim, ze jsem hned sla do prace, tak mi to utika. DOma bych to nedala. Prvnich 5 dni jsem teda byla silene unavena, ale ted od pondeli je vse v pohode. Citim se zase sama sebou a v plne sile. Tesim se moc na prvni obrazek nase mucka. :*
Do jakeho centra chodis? a kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
30.4.15 15:01

@Johana..22 ted jsem mela 32,do car jsme zasli poprve v unoru. chodime do cb Art. A ty?
Mame problem ve spatnem sper.Ja ted take od pondelka relaxuji ale i kvuli predchozi nemoci, tak pro lepsi pocit mam dovcu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
30.4.15 19:23

@JannkaT
Jen odpocivej, to nikomu neuskodilo. Me ted bylo 29. Jsem z vychodnich cech a chodim do kostelce nad orlici.
Me chybi jeden vejcovod, sperma mame vynikajici, a vajicek mam dost. Podle Dr jsme v poradku, ale moc se nam to nedarilo. Uz jsme nechteli cekat. Transfer jsem mela na narozky, tak verim ze to neni nahoda :andel: a ze uz to dopadne.
Setri se, ted nekdy by se ti melo uhnizdivat ze?
Ja si podle jedne zname, ktere vyslo ivf, davam sklenku cerveneho (od 7dne) pry prokrvuje sliznici. Tak se ridim jejimi radami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
1.5.15 08:21

@Johana..22 já měla na narozky kontrolu s tím, že jsem připravená k OPU a cestou na OPU jsme potkali čápa, tak si to říkám také :),ale já jsem celkem dost pozitvní člověk, a možná už vidím všude nějaká znamění :) Od začátku věřím tomu, že se to povede n poprvé a pak si tam půjdem pro sourozence.
Fazolka by se měla včera nejdéle dnes uhnízdit. Včera jsme si došli na večeři, ať se také odreaguji. Zítra už budu chodit víc na procházky. Teď vyloženě také neležím, ale zároveň nechodím na žádné dálky s psiskem.
Včera jsme z legrace řešili jména, snad jsem fazolku smíchem moc nerozházela, jelikož břišní svaly dostaly zabrat. :D
Určiě ty to vyjde, obdivuji jak si nalděná a věříš, já nevím zda vydržím netestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí