IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
186
24.4.15 20:17

@Johana..22 Ahojky tak to já se tu válím průběžně celý den, prošla jsem se na zahradě :-) trošku jsem se slunila bylo fajn. Mě teda v podbřišku bolí dost a jestli je to uhnízďování tak to se hnízdí obě dvě :-) :-) a dost se u toho vrtí :-) Já na ně také mluvím říkám jim holky moje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.4.15 21:23

@Persinka
Joo ty mas dve :) to je pecka.
Ja jedno. Na dve zatim nejsem pripravena. Doufam ze tohohle mucka porodim v lednu a do dalsiho pujdu s ad chvili po tom. Chci vic deti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.4.15 21:37

@Johana..22 Vždycky jsem si nechávala dávat dvě :-) A vždy se uchytilo jen jedno :-( já vždy chtěla děti tři. Barák mám velký, takže jsem na dvojčátka připravená :-) Já jsem do toho šla znova až po 5ti letech a je to dost pozdě :-( ale ten čas tak rycle utíká a další rok je v pr… holce bude teď šest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.4.15 21:53

@Persinka
Tak je fajn ze mas aspon holcicku. Ja mam teda 29let ale deti uz chybi..doufam ze se to povede. Uz jsem si prosla hnusama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
24.4.15 22:22

@Johana..22 Mě už bude letos 37 :-) Miláčka jsem měla v 31. Uvidíš to dopadne :-) A ještě máš když tak spoustu času. Jak dlouho už se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.4.15 07:12

@Persinka
Ted to bude 3 roky. Uz je to dlouhy. Jsme spolu 7 let. Mam deti moc rada a uz nam doma chybi nekdo treti. Vsichni okolo uz pomalu maji a furt jen smutne koukam. Samlzrejme jim to preju a sdilim to s nima. Ale ne vzdy to je lehky.
Uklidnuji se tim, ze jsem „mlada“ :D jak se to vezme no..
Moc si preju aby to uz vyslo. Ale jsem z toho takova zarazena. Nechci se asi na to prilis upnout a radovt se, kdyby to nevyslo.
Ale kazde rano rikam miminovi "dobre rano " :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.4.15 07:52

@Johana..22 To už vyjde :-) :-) uvidíš :andel: :andel: Já už jsem teď byla po třetí, tak si říkám že už by to také mohlo vyjít. Budem doufat, že se ten osud nad námi smiluje :andel: To znám s tím upínáním, ale nějak to nejde stokrát si říkám nebudu na to myslet, ale ten mozek ne a ne poslechnout :-)I když jsem starší :mrgreen: tak kolem mě také teď nějak všichni rodí :-) nebo jsou těhotný. Sousedka teď porodila ve 42 :-) Jdu si vypít kafíčko na terásku :-) Jo a ještě je dobrý když se tě někdo ptá po třech dnech " tak co jak se cítíš?" No nic tak odpovídám že už kopou :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
25.4.15 16:28

@Johana..22 @Persinka držím vám moc pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.4.15 17:23

@Persinka
My jsme to ututlali. Ze jsem byla na UVF vi jen 4 lidi ale neni to lehky. Stale me nekdo nekde zve, na vino, na oslavy, ted je tech akci fura. Navic ja jsem bezne alkohol pila, takze bude hned zrejme, ze je neco jinak. Tak uspesne lzu :)
Dnes jsem byla s janoskama ve meste a ted jsem konecne doma. Docela uvanena. Do zitra uz jen lezim.
Boli me v bedrech a unava je, ale udajne po utrogestanu.
@Lulu85 dekujeme :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.4.15 19:38

@Johana..22 Já jsem to zas až tak mezi kamoškama co mě dobře znají netutlala :-) a ví to hlavně rodina :-) Já jsem průběžně vytrhla nějakej plevel na zahradě a posedávala a polehávala :-) No už taky budu jen ležet :-) :-) Já mám pořád píchání v podbřišku, mám z toho blbý pocit uvidíme no.

@Johana..22 Děkujeme a musíš i na nohách aby to štěstí vyšlo na obě :-)

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.4.15 20:04

@Persinka
Nemerila sis klasicky teplotu? Ja mam 37,1 a je mi trochu divne…
Jestli je to u tehu normalni (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.4.15 20:10

@Johana..22 jé to mě nanapadlo, nic krom toho břicha mi nic není. a nejsi přehřátá ze sluníčka? Neměla by jsi se moc přehřívat. no nevím jestli je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.4.15 20:28

@Persinka
Hmmm napadlo me ze to je ze slunicka. Snad to bude rano ok :)
Doufam ze jsem to neprehnala :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
25.4.15 20:31

@Johana..22 to ještě není tak moc :-) Hlavně aby z toho nebyla angína :-( já už se du natáhnou, jsem nějaká utahaná :-(
hodím bokem na gauč a jdu koukat na tv :-) zítra už se mi vrací miláček od rodičů tak už tu budu mít veselo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
25.4.15 20:37

@Persinka
Hele a ty beres taky utrogestan? Myslim ze jsem i po nem vzdycky silene unavena.
Tak hezke odpocivani. Ja lezim uz od 6ti :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí