IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1945
21.4.15 15:00

@lenia82 no víš já jsem byla chcíplá i v den opu a et se nekonal.. jinak to onemocnění tvojého nevim no spermie se tvoří pár měsíců předtím tak snad ani ne možná na nějaké to zkapalnění ale to je v tomto případě obejíté těmi technikami.. je to hrozně těžko člověk si pak pořád dokola říká proč jedno.. my jsme měli 3 mrazáčky a zůstalo jedno embryjko ale hlavně se nevzdávat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 15:17

@Johanna7 @Lulu85
Holky, určitě vám dám vědět jak dopadl test, máte pravdu, jsem v tomto hodně nerozhodná a spíše než že bych nechtěla testovat tak se bojím případného šoku ze zklamání :nevim: Lulu ty dej vědět jak jsi dopadla, předpokládám, že zítra budeš vyspávat po narkoze (aspoň tak jsem to měla já) :hug: Budu na tebe myslet, ať to dopadne nejlíp jak to jen jde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 15:19

@Gilmorka
Nevzdáváme to a stále pevně doufáme v happyend :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
21.4.15 19:26

Ahoj holky, zitra jdu na KET tak mi prosiiiiim drzte palce :kytka:
Konecne jsem se dockala a doufam ze to bude tutovka!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 21:24

@Johana..22
Mackam všechny palce a přeji hodně štěsti :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
22.4.15 08:03

@Johana..22 držííííímm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
22.4.15 08:34

Dobré ráno holky,

takový, asi blbý dotaz. Z jakých důvodů se stane, že to po ET nevyjde? Je to kvůli tomu, že se embryjko neuhnízdí nebo že se přestane vyvíjet? Vůbec si to neumím představit.. My měli embryjko kvality 2,je tu některá z vás, která měla kvalitu 1? Díky za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
22.4.15 21:46

Holky zlaty dekuju za podporu. Uz nam mrnouse v brise, snad se mu tam dobre bydli.
Citim se dobre, odpocivam a mlsam. Verim a doufam ze to vyjde :andel:
Vse ostatnim preju stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 06:53

Ahoj všem,

Bohuzel hlásím, ze jsem včera začala krvácet. Test jsem si dělala a jedna čárka, tak jsem dala proužek do krabicky na vyhození, ale nedalo mi to, přítel ho chtěl vidět tak jsem ho vytáhla znovu a oba jsme tam viděli čárky dvě, ta druhá sice úplně slaboulinka ale byla tam, myslím ale ze to stejně znamená konec nadějí, v pondělí si tedy jedu na CAR pro verdikt, ze těhotná nejsem :,(je to tak strašný nápor na psychiku, ze jsem to včera celý den obrecela! Uklidnuji se jen tím ze pokud se mělo potratit tak raději hned než potom človíček s bijicim srdickem :srdce:
Tak vám všem přeji ať vám to vyjde a my zkusime 2.pokus až po svatbě (srpen/září)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1945
23.4.15 07:23

@lenia82 to nikdo přesně neví proč to nedopadne, může to být asi dost faktorů.. kam chodíš do caru? já jsem měla taky poprvé 2 takže horší kvalita ale prý to nic neznamená šanci má každé, když máš slabě pozitivní čárku tak ještě velká naděje hlavně nevysazuj léky.. je to opravdu krvácení nebo jen špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
23.4.15 07:48

@lenia82 to je mi líto :hug: :hug: ale ještě neházej flintu do žita :hug: zázraky se dějí. Jestli máš blízko nemocnici, můžeš si třeba dojít na krev, oni ti tam to HCG naměří, a uvidíš, myslím, že to stojí kolem 200,–Kč. Nebo si zavolej do CARu, třeba tě vezmou dřív :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
23.4.15 08:13

@lenia82 Je mi lito zda to nedopadne, ale nevzdavej to.. Moc drzim palce at to dopadne. :hug: je to stres no.. Neboj a ver. A pis at vime :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 09:30

@Gilmorka
Jezdím do IVF Zlín, byly na ně od známých dobré reference, tak jsme to zkusili. Původně jsme měli v plánu Fertimed Olomouc, ale to jsme museli zrušit protože nemají smlouvu s mou pojišťovnou. A ty jezdíš kam?
Volala jsem ráno do CARu, že jsem začala včera krvácet a řekli mi, ať ty léky pořád beru, že mám vysadit jen Vasopirin a v pondělí i přesto přijet na kontrolu.
Když jsem jim řekla, že jsem na testu měla slaboulinkou 2.čárku tak mi sestra řekla, že je to neobvyklé a že víc než vzít mi krev v pondělí momentálně nemůžou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 09:32

@Johanna7
Děkuji za soucit, dá se říct, že už jsme veškeré naděje ztratili, krvácím jako při běžné MS, takže 2.pokus je víc než jistý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
23.4.15 09:36

@Johana..22
Moc ti přeju, aby vám mimi tentokrát vyšlo :hug: My další pokus opět budeme hradit ze svého cca 25tisíc a budeme doufat, že budeme mít těch embryjek více než pro potřeby 1.pokusu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí