IVF jaro 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1114
21.4.15 11:46

@lenia82 ahoj :D jak se ti daří? že byl přítel nemocný, tak to určitě spermie neovlivnilo, to by musel „stonat“ mnohem déle a brát třeba dlouhodobě antibiotika, či jiné drastické léky, a předpodkládám, že měl měl „kašlíček a rýmičku“ - i když to je u chlapů :roll: velmi závažná :roll: choroba (myslím obrazně)
a „šťárat“ bez narkozy - tak to je v případech, kdy je jen 1 max 2 vajíčka, a určitě berou ohled na zdravotní i psychický stav, jako že kdyby jsi byla tak vystresovaná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.4.15 11:49

@lenia82 anoů, je to normální, on se ten U nemusí zcela rozpustit, sice si z toho tělo vezme potřebné látky, ale přece jenom ten obal je trochu tužší :) neboj :hug: všechno je jak má být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 11:59

@Johanna7
Ahojky :hug: Daří se mi, hmm jak bych to řekla, v rámci možností.. Občas mám v pohodě náladu a za chvíli mám návaly breku, ale tak to přisuzuji těm hormonům :roll: Jediné, co mě trochu vystrašilo je to špinění, ale jak jsem se dočetla, tak to může znamenat buďto zahnizďování embryjka nebo nastupující MS. Tak stále doufám, že je to ta první možnost, protože jsem nikdy před MS nešpinila, prostě MS přišla a žádné varování ve smyslu špinění se nekonalo :think: Ale 100% jistá si budu na konci týdne, kdy udělám doma test ať vím, na co se mám připravit na klinice v pondělí, kam jedu na krev 14.den po ET.
A co ty, jak se daří, vše ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.4.15 12:26

@lenia82 když pominu „náladu pod bodem mrazu“ (rodinné záležitosti) tak celkem dobře, ale vlastně taky v rámci možností :mrgreen: cpu do sebe různý povzbuzovadla a cítím se jak balón :twisted:

1. nesrovnávej MS běžnou, a teď :pankac: jsi nacpaná hormonama, tak je to jiný :nevim:

to špinění mohlo znamenat, že se zahnizdilo :D což by bylo bezva :D ale já bych už testovala, nezapoměň, že se tam embrijko koupalo 5 dní v jakémsi roztoku ;)
někomu Utrogestan MS zadrží úplně, a dostanou to až po vysazení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 12:33

@Johanna7
Vidím, že je všude něco, když to nejsou problémy v rodině, tak jsou problémy v práci atd. :cert: Já si teď užívám těch 14dnů, kdy se o mě můj chlap stará jako bych byla v bavlnce :* Vůbec bych se nebránila tomu, že by to tak pokračovalo celých 9 měsíců :hug: Stejně je ta medicína zvláštní, strčí embryo do nějakého „média“ a ono se tam pomalu vyvíjí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
21.4.15 12:37

@lenia82 tak to máš teda výdrž, že jsi ještě netestovala, ty schválně ty // odkládáš na později, viď :lol: bílé odcházející zbytky utrogestanu jsou normální, a dokud to není jasná krev, tak špinění nic neznamená… a jak říká Johanka, na každého utrogestan působí jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 12:48

@Lulu85
Lu, asi si o mně myslíš, že jsem blázen, ale já se fakt nedokážu odhodlat ten test udělat! :evil:
A co ty, už se psychicky připravuješ na zítřejší OPU? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.4.15 13:02

@lenia82 :hug: :hug: :hug: rozhodně NEJSI BLÁZEN :pankac: :pankac: to je normální, prostě teď očekáváš NĚCO co hrozně moc chceš (chcete - o to to je horší, protože CHCEŠ za dva :) )
:lol: už to neřeš :mrgreen: prostě mysli na to, že by jsi asi mohla být těhotná, a jen tak mimochodem si uděláš v pátek test :pankac:
my tě určitě podpoříme, ale ty už jsi se rozhodla, že vydržíš :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 13:12

@Johanna7
:hug: :hug: Holky, já vás nemít, tak už jsem u Chocholouška :mrgreen:
V pátek bude rozhodující, kdyby se náhodou MS dostavila, mám i přesto test dělat? Asi jo že, když všude píšou, že byly ženské těhotné a přesto MS dostaly? Řeknu vám, že jsem ráda, že jsem tento týden v práci, doma bych už zmagořila, takhle se aspoň zaměstnám a snažím se na to nemyslet! Na večer jsem si u kámošky domluvila půjčení pejska a půjdu se projít ať nesedím doma zavřená :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.4.15 13:26

@lenia82 test si můžeš udělat tak jako tak :pankac:, jdeš stejně na krev, a ta je rozhodující :! a MS můžeš mít i při těhotenství :hug: a procházka se psem ti určitě udělá dobře, pokud to není nějaký rotvajler a nepotkáte kočičku, to ho raději pusť :lol:
:think: každopádně, já být na tvém místě, tak už dávno testuju, prostě bych to nevydržela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 13:34

@Johanna7
Nene pejsek je stafbulík, ale je to takový tupounek, že s ním jsou procházky v poklidu, nejradši má stejně spánek, takže ta procházka se mnou bude pro něj spíše za trest :D S tím testováním je to u mě takové, protože jsem už několikrát testovala v minulosti, dělala si i ovulační testy a když jsem si připadala, že mám těhu příznaky, tak jsem si test udělala a byla jen / tak teď se toho asi právem bojím tím tuplem, sice vím, že do mě vložili nový život, o to je ta nervozita větší :nevim: Uvidím, který den se hecnu, každopádně vám dám vědět :kytka: a jak říkáš, stejně bude rozhodující výsledek krve :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.4.15 13:53

@lenia82 :hug: chápu, že máš strach, obavy, naději, touhu, to všechno dohromady :roll: a především záleží na tom, jaký máš TY pocity, aby jsi byla v pohodě :hug: a byla na „jakýkoli“ výsledek připravená :hug: i když na ten negativní se vlastně nemůžeš připravit, protože mozek to tak nějak nechce dovolit :pankac:
a věř, že vím o čem mluvím (píšu), přesto bych to zkusila „testnout“
:mrgreen: a taky vím o jedný holčině (tady z Emimina) co šla na vyšetření, řekli jí, že má cystu, pak vzali ještě krev na testy, a nakonec zjistili, že je pozitvní na HCG, tedy těhotná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.4.15 14:23

@Johanna7
Moje pocity?? Kdybych nevěděla, že jsem byla na ET, tak řeknu, že se nic nezměnilo, pokud pominu výkyvy nálad a to špinění + po ET občasné píchání v podbřišku :nevim: Jo a hrozně mi chutnají jablka :mrgreen:
A s tou holčinou a těhu cystou jsi mě vážně pobavila.. To musela být slečna šťastná jak blecha když jí místo cysty potvrdili těhotenství :D :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
21.4.15 14:37

@lenia82 šťastná určitě je, ale myslím, že nejdřív byla děsně překvapená 8o
nemyslela jsem pocity který máš, ale spíše pocit z toho jestli se cítíš na test 8o
a občasné píchání v podbřišku taky může něco znamenat :hug:
rozhodně nás pěkně napínáš :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
21.4.15 14:48

@lenia82 co blbneš, nikdo si o tobě nemyslí, že jsi blázen… prostě máš strach z případného zklamání, a myslím si, že je to naprosto normální :hug: každopádně si to udělej po svém, my jsme zvědavé, ale záleží na tobě jak jsi na to připravená :) Já jsem v pohodě, žádný stres ani obavy, jen jsem zvědavá jak to dopadne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí