Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, tak jsem byla v pátek na UTZ a celkem bída, vpravo 4 a nalevo jen 3 folikuly. V úterý jdu na druhý, tak snad se ještě nějaký vyklube. A předběžně OPU prý v So nebo pak v Po. Uff, jsem na to zvědavá ![]()
@cornaline často slýchávám názory že je lepší mít míň a že jsou kvalitní ![]()
@cornaline
Ahojky, vůbec nevadí, že máš menší počet, já měla 13, oplodnili 10 a vyvinulo se pouze jedno, které mám teď v sobě a modlíme se, aby se uchytilo! Přeji hodně štěstí ![]()
Holky, jak jste snasely neuspech po IVF? Ja testovala od 6 dne a na testu ani naznak carky a 12 den prisla ms a to bylo hrozny, to zklamani. Strasne jsem to obrecela.
Ahoj holky,
tak jsme se dnes vrátili z chaty, bylo to super, nejradši bych tam zůstala ještě celý týden, nějak jsem tam neměla potřebu myslet na mimi, jestli se už zavrtalo apod.,to se nedá říct o tom, jak se teď cítím doma. Šíleně mě bolí hlava, ráno mě píchalo v podbřišku a teď tady tajně bulím, protože mi to přijde jako typické předmenst. příznaky, které mám každý měsíc, tak se bojím, že se nezadařilo ![]()
Zítra už navíc musím do práce, tak děsně se mi nechce, ach jo. ![]()
Na krev na CAR jedu až další pondělí (27.4.),do té doby se budu pěkně trápit, bojím se udělat doma test, že to psychicky nedám ![]()
@polokoule
Já se obávám, že mě to asi taky brzy potká, dnes jsem 7.den po ET a MS bych měla dostat někdy v polovině týdne. Hrozně se bojím toho, že to nezvládnu přijmout, pokud se opravdu nezadaří! Teď stále věřím a doufám…
Jojo, kdyz tam ta embryjka daji, tak je to radost a euforie.Kdyz dojde ms tak to je bolost a beznadej.Ja jsem doufala az do posledni chvile nez mi po odberu krve rekli, ze to tam neni ![]()
@polokoule
Já jsem neměla bohužel ani euforii po tom, když do mě to embryjko dali, spíše jsem to obrečela, protože máme jen jedno jediné, nezbylo nám nic na zamražení, takže se ani nemůžeme uklidňovat tím, že máme pro případ neúspěchu ještě nějaké v záloze ![]()
@polokoule vyrovnávala jsem se s tím delší dobu a bylo to tak že jsem nedokázala ani brečet..
@lenia82 byla jsem na tom stejně a nevyšlo to ale kamarádka taky měla jedno a té to vyšlo takže šance je vždy…
Dobré ráno holky,
mám asi hloupý dotaz, ale stalo se vám některé, že jste z ničeho nic bulely?
Já včera odpoledne začala bulet, ani nevím proč a trvalo mi víc jak hodinu než jsem se uklidnila
Dnes je mi trochu líp, ale vím, že kdyby se mě někdo zeptal na téma těhotenství, tak začnu zase
Si už chvílemi připadám jako psycho! ![]()
@lenia82 máš po transferu? to jsou hormony.. stává se mi to i bez medikace poslední rok jsem psychicky jak na houpačce
@Gilmorka
Na ET jsem byla minulé pondělí a tento stav jsem měla včera poprvé..
@Gilmorka
Ani nevíš, jak moc bych si to přála.. Přítel mě včera nazval cvokem, že prý mám tak rozhozené hormony, že kdyby to věděl na 100% tak by dal ruku do ohně za to, že se zadařilo. Teď jsem byla na WC a měla jsem trochu hnědý výtok se slizem, po ET je to dnes první „problém“ Každý den si zavádím vaginálně Utrogestan (3 ráno a 3 večer)
Já jsem takový strašpytel, že se bojím udělat sama i těhotenský test ![]()
Ty máš za sebou kolikátý pokus IVF, jestli se můžu zeptat?